Sluit een goede autoverzekering af voor roadtrip naar Kroatië

Volledige reisgids kopen voor € 10

Sluit een goede autoverzekering af voor roadtrip naar Kroatië

22 december 2023 in Kroatië0 reacties

Kroatië staat bekend om zijn prachtige natuur, de vele zonuren, de zee en de stranden. Een prachtige gelegenheid om een roadtrip te maken langs de vele mooie stranden, die Kroatië te bieden heeft.

Om goed voorbereid op rondreis door Kroatië te gaan is een goede autoverzekering zeker geen overbodige luxe. Deze kun je afsluiten via Autoverzekering.nl, waar je onafhankelijk je autoverzekering kunt vergelijken en de best passende autoverzekering kunt kiezen die op jouw wensen eisen aansluit.

Inhoud artikel

Kroonjuwelen van Kroatië

Op roadtrip naar Kroatië met de auto? Bezoek zeker deze stranden

  • Drazica Beach in Biograd: gelegen aan de Adriatische kust, behoort dit strand tot de kroonjuwelen van Kroatië. Een schilderachtig stadje, dat rijk aan groen is en nauwelijks last van verkeer heeft. Alle faciliteiten zijn aanwezig, zoals toiletten, douches en voldoende eetgelegenheden. Ook geschikt voor mindervaliden en bovendien zijn er ook strandwachten aanwezig. Met recht een pareltje onder de Kroatische stranden.

  • Eén van de meest populaire stranden in Kroatië is Banje Beach in Dubrovnik. Hier heb je een schitterend uitzicht op Dubrovnik, dat barst van de luxe hotels. Het uitgaanspubliek zal hier zeker aan zijn trekken komen met diverse cafés, bars en de Eastwest Beach Club. Op het water zijn tal van activiteiten te doen zoals de bananenboot, op de jetski of racen over het water met een speedboot.

Nog meer pareltjes aan de Kroatische kust

  • Een ander pareltje onder de Kroatische stranden is Brela Beach in Brela, wat ten zuiden ligt van de meer bekende stad Split. Een wit kiezel achtig strand, gekleurd door vijgenbomen en olijf bosjes waardoor je, je in de tropen waant. In Punta Rata vind je diverse restaurants en koffiehuizen. Om bij Brela Beach te komen rij je via een bosweg vanaf noordelijke richting. Ook wandelpaden vanuit oost en west brengen je naar het strand.

  • Ook Zlatni Rat Beach op Brac Island is één van de spectaculairste stranden van Kroatië. Bij dit strand kan je tal van activiteiten uitoefenen. Huur een roeiboot, een jetski of ga op de bananenboot. Ook kan je hier schitterend duiken en surfen of sla een balletje tijdens een potje beachvolleybal. Zlatni Rat Beach biedt dan ook tal van mogelijkheden en is daarom ook één van de mooiste stranden van Kroatië.

Sluit een goede autoverzekering af

Zo kan je dus een prachtige roadtrip door Kroatië maken langs de vele mooiste stranden die Kroatië te bieden heeft.

Een roadtrip langs de Kroatische kust is dan ook meer dan de moeite waard. Zorg er in ieder geval voor dat je een goede autoverzekering afsluit voordat je op rondreis gaat. Dit kan je eenvoudig regelen via Autoverzekering.nl.

Waar overnachten in Kroatië? Onze favorieten

Voor je vakantie in Kroatië, ben je vast op zoek naar een aangenaam verblijf. Wij hebben alvast onze favoriete voor je opgelijst. Of je kan ook altijd het volledige aanbod hotels en B&B's in Kroatië online bekijken.

Onderstaande blogartikels kunnen ook alvast als inspiratie dienen:

Mis niets tijdens je vakantie in Kroatië met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis door Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?