De 10 mooiste Hotels en B&B's in Split? Waar overnachten?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De 10 mooiste Hotels en B&B's in Split? Waar overnachten?

16 december 2021 in Kroatië0 reacties

Tijdens je bezichtiging van het prachtige Split heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in Split in een overzicht gezet!

Inhoud artikel

  1. Villa Split Heritage Hotel

Het Villa Split Heritage Hotel is gevestigd in een 10e-eeuws Romaans monument en bevindt zich in het Paleis van Diocletianus, een UNESCO Werelderfgoed in Split. De accommodatie bevindt zich op loopafstand van de Riva, de beroemde zeeboulevard van Split en op 500 meter van het bospark Marjan.
De afstand naar de internationale luchthaven van Split bedraagt 25 km. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Splendida Palace (B&B)

B&B Splendida Palace ligt op 300 meter van het Paleis van Diocletianus. De Riva Promenade ligt op 350 meter en het beroemde strand van Bačvice ligt op 800 meter afstand van B&B Splendida Palace.
De luchthaven van Split bevindt zich op 21 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.


  1. VIP Rooms (B&B)

Vip Rooms, deze B&B bevindt zich op 500 meter van het Paleis van Diocletianus.
Het Archeologische Museum ligt op 300 meter afstand en het standbeeld van Gregorius van Nin ligt op 500 meter afstand. De luchthaven van Split ligt op 22 km van Vip Rooms. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Priska Luxury Rooms (Hotel)

Priska Luxury Rooms ligt op 2,9 km van het beroemde Paleis van Diocletianus.
Het Plein van het Volk - Pjaca ligt op 1,2 km van Priska Luxury Rooms. De luchthaven van Split ligt op 24 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Apartments Klara (buiten het centrum)

Apartments Klara ligt buiten het centrum van Split, waar u een bezoek kunt brengen aan het paleis van Diocletianus en het Nationaal Theater van Split. De luchthaven van Split ligt op 25 minuten rijden van de appartementen. Meer info en prijzen via deze link.


  1. Jupiter Lux Rooms (B&B)

In de Bed & Breakfast Jupiter Lux Rooms zit je ongetwijfeld goed. De B&B biedt accommodatie in het centrum van Split, op slechts 150 meter van de Riva-boulevard en 350 meter van het paleis van Diocletianus. Je kan dus gemakkelijk te voet de omgeving verkennen! De kamers hebben een bepaalde charme dankzij de stenen muren en de moderne inrichting. De ideale locatie en het ideale verblijf om even tot rust te komen. Meer info en boeken.

  1. B&B Luxury Residence Mareta

Dit nieuw ingerichte designappartement Luxury Residence Mareta biedt gezellig ingerichte accommodatie in het centrum van de oude stad en op slechts een steenworp afstand van het paleis van Diocletianus en op tien minuten lopen van het dichtstbijzijnde strand. Het maakt deel uit van een origineel stenen huis uit 1850 en staat onder bescherming van UNESCO als onderdeel van het culturele erfgoed van Split en Kroatië. Je komt het huis binnen vanaf de promenade die de lokale bevolking Riva noemt en waar je elke zonnige dag koffie kan drinken op de gezellige terrasjes. Het is absoluut de beste plek om de huiselijke sfeer te voelen. Meer info en boeken.


  1. Ziggy Star Hotel

In het hart van Diocletian Palace, bevindt zicht het gloednieuwe Ziggy Star Pension. Alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie vind je in en rond deze aangename, kleine maar uitstekende accommodatie. In het pension vind je allerlei Eco hygiënische benodigdheden die het milieu niet schaden. Dit alles omdat de uitbaters vinden dat de natuur geliefd en gerespecteerd moet worden. Je geniet van een heerlijk gratis ontbijt bij restaurant Galerija op twee minuten wandelen van het pension. Meer info en boeken.

  1. Jupiter Luxury Hotel

Het Jupiter Luxury Hotel ligt in het door UNESCO beschermde Paleis van Diocletianus en in de buurt van de Tempel van Jupiter. Het historische gebouw van dit viersterrenhotel is onlangs gerenoveerd maar de oorspronkelijke details zijn behouden gebleven. De kamers zijn van alle luxe en comfort voorzien en kijken uit over de oude binnenstad van Spilt. Naast de stijlvolle kamers, biedt het hotel ook gratis saunafaciliteiten en een gastronomisch à-la-carterestaurant. Je kan ook altijd op het dakterras genieten van de stijlvolle loungebar en een bubbelbad in de buitenlucht. Meer info en boeken.

  1. Marvie Hotel & Health

Het Marvie Hotel is gelegen op wandelafstand van het dichtstbijzijnde strand, Bačvice. De kamers ziin ruim en voorzien van moderne faciliteiten en 's morgens wacht je een heerlijk ontbijtbuffet. Wil je even ontspannen? Dan kan dat in de fitnessruimte of in het spacentrum met hot tub. Je kan ook altijd een frisse duik nemen in het zwembad op de bovenste verdieping dat een prachtig uitzicht biedt over de omgeving. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Kroatië?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis van Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids preview Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?