De 5 mooiste Hotels en B&B's in Split? Waar overnachten?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De 5 mooiste Hotels en B&B's in Split? Waar overnachten?

8 februari 2019 in Kroatië0 reacties

Tijdens je bezichtiging van het prachtige Split heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in Split in een overzicht gezet!

Inhoud artikel

  1. Villa Split Heritage Hotel

Het Villa Split Heritage Hotel is gevestigd in een 10e-eeuws Romaans monument en bevindt zich in het Paleis van Diocletianus, een UNESCO Werelderfgoed in Split. De accommodatie bevindt zich op loopafstand van de Riva, de beroemde zeeboulevard van Split en op 500 meter van het bospark Marjan.
De afstand naar de internationale luchthaven van Split bedraagt 25 km. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Splendida Palace (B&B)

B&B Splendida Palace ligt op 300 meter van het Paleis van Diocletianus. De Riva Promenade ligt op 350 meter en het beroemde strand van Bačvice ligt op 800 meter afstand van B&B Splendida Palace.
De luchthaven van Split bevindt zich op 21 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.


  1. VIP Rooms (B&B)

Vip Rooms, deze B&B bevindt zich op 500 meter van het Paleis van Diocletianus.
Het Archeologische Museum ligt op 300 meter afstand en het standbeeld van Gregorius van Nin ligt op 500 meter afstand. De luchthaven van Split ligt op 22 km van Vip Rooms. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Priska Luxury Rooms (Hotel)

Priska Luxury Rooms ligt op 2,9 km van het beroemde Paleis van Diocletianus.
Het Plein van het Volk - Pjaca ligt op 1,2 km van Priska Luxury Rooms. De luchthaven van Split ligt op 24 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Apartments Klara (buiten het centrum)

Apartments Klara ligt buiten het centrum van Split, waar u een bezoek kunt brengen aan het paleis van Diocletianus en het Nationaal Theater van Split. De luchthaven van Split ligt op 25 minuten rijden van de appartementen. Meer info en prijzen via deze link.


  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Kroatië?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis van Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids preview Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?