De 10 mooiste Hotels en B&B's in Dubrovnik? Waar verblijven (update 2024)?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De 10 mooiste Hotels en B&B's in Dubrovnik? Waar verblijven (update 2024)?

16 december 2021 in Kroatië0 reacties

Tijdens je bezichtiging van de prachtige havenstad Dubrovnik heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in Dubrovnik in een overzicht gezet!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Grand Villa Argentina (hotel)

Het Grand Villa Argentina hotel biedt een wellness- en spacentrum, een sauna en een fitnessruimte. Het oude centrum van Dubrovnik staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en ligt op slechts 5 minuten wandelen.
Monumentale muren van Dubrovnik en diverse historische bezienswaardigheden vindt u op loopafstand.
Ploce is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in eten, landschap en de kust. Meer info en prijzen via deze link.


  1. Apartments Depozit (Appartemenet)

Apartments Depozit is gevestigd op 1,5 km van de door UNESCO beschermde historische binnenstad. Het strand Banje ligt op 4 km afstand en het centrum bereikt u gemakkelijk met de bus.
De diverse eilanden in de omgeving zijn met de boot bereikbaar, op ongeveer 1,5 km van de appartementen. De internationale luchthaven van Dubrovnik ligt op 20 km van de accommodatie. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Bova Luxury Rooms (B&B)

Bova Luxury Rooms, deze B&B ligt op een geweldige locatie aan zee. Op wandelafstand vind je de Pile-poort, de oude binnenstad en het strand van Copacabana. De dichtstbijzijnde luchthaven is Dubrovnik, op 22 km van de accommodatie.
Lapad is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in stranden, de kust en zon. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Villa Boro

Villa Boro is rustig gelegen op het schiereiland Lapad en bevindt zich dicht bij een boulevard met bars, restaurants en een winkelcentrum. Op 500 meter van het pension is er een bushalte waar elke 10 minuten bussen naar de oude binnenstad vertrekken. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Appartement Villa Boban

Apartments Villa Boban bevindt zich op 300 meter afstand van de baai van Lapad.
De Onofrio-fontein ligt op 3,6 km van Apartments Villa Boban. De luchthaven van Dubrovnik bevindt zich op 19 km van de accommodatie. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Kompas

Hotel Kompas biedt uitzicht op zee in de prachtige baai van Lapad en bevindt zich vlak bij een kiezelstrand. Met de bus bereik je de oude binnenstad van Dubrovnik in slechts 15 minuten rijden. Je verblijft in een van de ruime kamers die ingericht zijn in een moderne stijl en voorzien van een balkon, een flatscreen-tv met satellietzenders, gratis toiletartikelen, een minibar en een kluisje.

Voor een verfrissend drankje kan je terecht bij de Luna Bar, die naast het prachtige buitenzwembad ligt. Verder biedt het hotel een uitgebreid spa- en wellnesscentrum met een binnenzwembad, fitnessapparatuur en tal van lichaams- en gezichtsbehandelingen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Vis

Of verblijf in Hotel Vis, gelegen aan het kiezelstrand. Het oude binnenstad van Dubrovnik en de populaire Stradun boulevard zijn met de bus in 15 minuten bereikbaar. Alle kamers zijn ruim, hebben een eigen badkamer en een balkon met uitzicht op de zee of het park. In het hoofdrestaurant serveert men Dalmatische, internationale en vegetarische gerechten. Je kan eventueel ook buiten dineren op het terras met uitzicht op de Adriatische Zee. Meer info en boeken.

  1. Hotel Splendid

Hotel Splendid wordt omgeven door mediterraans groen en ligt in de baai van Lapad in Dubrovnik, op slechts een steenworp afstand van een strand. Alle units van het hotel hebben een balkon met uitzicht over de zee of het park. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtje in het restaurant met uitzicht over de baai. Hier kan je tevens ook de traditionele Dalmatische gerechten proeven. Als gast van Hotel Splendid krijg je ook nog een speciale korting in het wellnesscentrum van Hotel Uvala, dat zich op wandelafstand van het hotel bevindt. Meer info en boeken.

  1. Bed&Breakfast Andio

Het Bed&Breakfast Andio is gevestigd in een 16e-eeuws paleis en ingericht in een moderne stijl. Het bevindt zich pal naast de populaire boulevard Stradun, in het hart van de oude stad van Dubrovnik. De accommodatie biedt kamers en suites met een specifiek ontwerp en beschikken over met airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders en gratis WiFi. Daarnaast zijn er diverse leuke winkels, bars en restaurants te vinden op wandelafstand van de B&B. Meer info en boeken.

  1. Apartments and Rooms Villa Naida

Een ander gezellig verblijf is het Apartments and Rooms Villa Naida. Dit viersterrenpension biedt ruime kamers voorzien van alle luxe en comfort. Verder beschikt het over een gemeenschappelijke lounge, een aangename tuin en een gedeelde keuken. Wil je graag op een warme zomerdag lekker barbecueën? Dat kan! Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Kroatië?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis van Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids Dubrovnik downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?