De 5 mooiste Hotels en B&B's in Trogir? Waar overnachten?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De 5 mooiste Hotels en B&B's in Trogir? Waar overnachten?

8 februari 2019 in Kroatië0 reacties

Tijdens je bezichtiging van het prachtige Trogir heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in Trogir in een overzicht gezet!

Inhoud artikel

  1. Familiehotel Vila Tina

Familiehotel Vila Tina ligt vlak aan het het strand en op 4 km van Trogir, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De accommodatie is de perfecte uitvalsbasis voor dagtochten door Dalmatië.
De afstand naar de luchthaven van Split bedraagt 10 km.
Arbanija is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in kustwandelingen, hoge temperaturen en straatmarkten. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Ola

Hotel Ola ligt op 2,8 km van Kasteel Kamerlengo en op 2,9 km van de jachthaven van Trogir. De luchthaven van Split bevindt zich 7 km verderop.
Donji Seget is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in vismarkten, gastronomie en hoge temperaturen. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Villa Kampanel: oude binnenstad van Trogir (B&B)

Villa Kampanel, deze Bed en Breakfast ligt op slechts 150 meter van de oude binnenstad van Trogir en op slechts 50 meter afstand vindt u een groene markt en een vismarkt. De historische stad Split met het Paleis van Diocletianus ligt op een afstand van 25 km.
Het busstation Trogir ligt op slechts 200 meter van Villa Kampanel en de luchthaven van Split ligt op een afstand van 6,5 km. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Brown Beach House & Spa

Hotel Brown Beach House, een fantastisch hotel met eigen zwembad. De Kathedraal van Sv. Lovro ligt op 800 meter, en het busstation van Trogir op 1 km afstand. De oude binnenstad van Trogir ligt op 2,3 km afstand.
De luchthaven van Split bevindt zich op 5,5 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Villa Okruk (B&B)

Villa Okruk, deze B&B ligt net tegenover het Copacabana-strand in Okrug Gornji. Het bevindt zich op 20 minuten wandelen van de oude binnenstad. Het stadsmuseum van Trogir ligt op 2 km afstand.
De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Split, op 8 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Kroatië met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids preview Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?