De 10 mooiste Hotels en B&B's in Trogir? Waar overnachten?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De 10 mooiste Hotels en B&B's in Trogir? Waar overnachten?

17 december 2021 in Kroatië0 reacties

Tijdens je bezichtiging van het prachtige Trogir heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in Trogir in een overzicht gezet!

Inhoud artikel

  1. Familiehotel Vila Tina

Familiehotel Vila Tina ligt vlak aan het het strand en op 4 km van Trogir, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De accommodatie is de perfecte uitvalsbasis voor dagtochten door Dalmatië.
De afstand naar de luchthaven van Split bedraagt 10 km.
Arbanija is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in kustwandelingen, hoge temperaturen en straatmarkten. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Ola

Hotel Ola ligt op 2,8 km van Kasteel Kamerlengo en op 2,9 km van de jachthaven van Trogir. De luchthaven van Split bevindt zich 7 km verderop.
Donji Seget is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in vismarkten, gastronomie en hoge temperaturen. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Villa Kampanel: oude binnenstad van Trogir (B&B)

Villa Kampanel, deze Bed en Breakfast ligt op slechts 150 meter van de oude binnenstad van Trogir en op slechts 50 meter afstand vindt u een groene markt en een vismarkt. De historische stad Split met het Paleis van Diocletianus ligt op een afstand van 25 km.
Het busstation Trogir ligt op slechts 200 meter van Villa Kampanel en de luchthaven van Split ligt op een afstand van 6,5 km. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Brown Beach House & Spa

Hotel Brown Beach House, een fantastisch hotel met eigen zwembad. De Kathedraal van Sv. Lovro ligt op 800 meter, en het busstation van Trogir op 1 km afstand. De oude binnenstad van Trogir ligt op 2,3 km afstand.
De luchthaven van Split bevindt zich op 5,5 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Villa Okruk (B&B)

Villa Okruk, deze B&B ligt net tegenover het Copacabana-strand in Okrug Gornji. Het bevindt zich op 20 minuten wandelen van de oude binnenstad. Het stadsmuseum van Trogir ligt op 2 km afstand.
De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Split, op 8 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Bellevue Trogir

Aparthotel Bellevue Trogir ligt op een steenworp van de zee en biedt uitzicht op de oude stad van Trogir en de omliggende eilanden. Alle accommodaties zijn voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens een verblijf in Trogir. Sommige kamers beschikken zelfs over een balkon waar je 's morgens kan genieten van een koffietje. Op de bovenste verdieping van het hotel heb je een panoramisch uitzicht op Trogir en de nabije omgeving. Meer info en boeken.

  1. Bifora Heritage Hotel

Aan de kust op het eiland Čiovo, ligt het Bifora Heritage Hotel. Alle kamers in Hotel Bifora zijn elegant ingericht en uitgerust met moderne voorzieningen om een aangenaam verblijf te garanderen. In het à la carte restaurant MARE kan je genieten van Dalmatische specialiteiten en kiezen uit een rijk assortiment van Kroatische wijnen. Meer info en boeken.

  1. Bubalus Boutique Rooms B&B

Paleis Domus Maritima is een klein familiehotel op 3 minuten wandelen van het centrum van Trogir, op een paar meter van de zee. De kamers zijn artistiek ingericht, in een 400 jaar oud paleis met een prachtig uitzicht op de Adriatische zee en de stad. Aan de voorkant van het huis is er een ruime tuin met rijke mediterrane vegetatie en palmen met veel sculpturen. En bij speciale gelegenheden serveert het Domus Maritima in het eigen restaurant vers gevangen mosselen en vis, evenals andere schaal- en schelpdieren. Meer info en boeken.

  1. B&B Bubalus Boutique Rooms

Bed & Breakfast Bubalus Boutique Rooms ligt op 650 m van het openbare strand en op 750 m van het strand van Trogir. Een ideale locatie als je dus houdt van een strandvakantie. De B&B beschikt over een zithoek met een flatscreen-tv en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een douche. Na een goeie nachtrust in een van de comfortabele kamers, kan je genieten van een continentaal of een à-la-carteontbijt.

Wil je graag de buurt verkennen met een auto? Dan kan je altijd een auto huren! Meer info en boeken.

  1. Villa Teuta

De Villa-appartementen Teuta zijn nieuw gebouwde appartementen in Žrnovska Banja, op slechts 3 km van de oude binnenstad van Korcula op het eiland Korcula. De appartementen liggen 150 meter van het strand en hebben allemaal een prachtig uitzicht op zee of het schiereiland Peljesac. Vanop het terras kan je ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur, rijk aan kleurrijke planten. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Kroatië met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis door Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids preview Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?