Koop je tickets vooraf

Geen lange wachtrijen, zekerheid dat je binnen mag, geen stress, enorm veel zien op korte tijd

Dat zijn zowat de voordelen als je je tickets op voorhand koopt. Als je een stad of regio bezoekt dan wil je zeker zijn dat je een aantal hoogtepunten kunt bezoeken. Maar sommige steden lijken wel pretparken met uren wachttijden of je komt er zelfs geheel niet in! Als je je tickets op voorhand hebt gekocht dan heb je dit probleem niet. Via een 'fast lane' zijn de wachttijden heel beperkt of onbestaande. Bezoek je het Alhambra in Granada, het Uffizi museum in Firenze, de Sagrada Familia in Barcelona en het Vaticaan in Rome dan is een op voorhand gekocht ticket een must. En bij heel wat activiteiten krijg je er ook nog een korting bovenop!

Overzicht van de topbestemmingen:

Printen - afhalen of op je mobieltje

Meer en meer van de tickets hoef je niet meer te printen, je kan de code opslaan op je mobieltje. Doch dat is niet het geval voor alle activiteiten. Bij sommigen is een ticket thuis uitprinten nog een must. Lees goed de richtlijnen op het ticket, soms moet je eerst met de voucher een ticket gaan afhalen om je direct naar de ingang te kunnen begeven. Maar ook dat verloopt vlot zodat je niet veel tijd verliest.

Niet alleen voor een museumbezoek

Tickets kan je op voorhand aankopen voor talloze activiteiten zoals er zijn: museumbezoek, openbaar vervoer, kortingpassen, transfer luchthaven - centrum, hop on hop off bus, excursies in en buiten de stad, rondleidingen, bezoeken met gids, boottochten, rondrit per fiets, concerten en nog veel meer.

Steeds met korting?

Heel wat tickets zijn met korting, doch bij die populaire activiteiten waar je er niet inkomt zonder een op voorhand ticket is er soms een toeslag te betalen. In Barcelona is er nu reeds een bezoek met een super fast lane mogelijk, gegarandeerd geen wachttijd. In de gewone fast lane kan de wachttijd oplopen tot 15 minuten. Voor wie geen minuut wil verliezen is er soms een meerprijs van een paar euro's. Jij bepaalt wat je wenst.

Een complete citytrip samenstellen

Wanneer we een verkenning doen van een stad plannen wij zoveel mogelijk op voorhand. Bij een bezoek aan Barcelona, Rome of Firenze is dat een must wil je wat gezien hebben. Een voorbeeld van zo'n planning kan je hier lezen voor Barcelona en Rome. Met je tickets in de hand heb je geen stress en loop je rustig de lange wachtrijen voorbij. Onze uitgebreide ervaring met Barcelona en Rome kan je lezen op onze andere website Euroreizen.be.

Ook voor uitstappen vanuit de regio's naar steden

Je bent op vakantie in Toscane en wil wel eens een daguitstap maken naar Firenze, Siena of Pisa. De Toscane City Pass is hierbij het meest ideale ticket. Telkens krijg je hetzij een parkeerplaats of een treinticket én een bezoek aan een hoogtepunt. Voor Firenze is dit het Uffizi museum, in Siena de Duomo en in Pisa de scheve toren. Maar kennis met het Toscane City Pass!
Andere regio's met een gelijkaardig voorstel zijn: Costa  Brava, Côte d'Azur, Venetië en Gardameer.

Nog meer bestemmingen:

Op zoek naar inspirerende reisroutes?

Heldere reisgidsen met uitgestippelde wandelingen, rondreizen en fietsroutes en concrete, kant-en-klare reis info. Bespaar jezelf uren opzoekingswerk.

Ontdek de routes

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?