De 5 mooiste Hotels en B&B's in Poreč? Waar verblijven?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De 5 mooiste Hotels en B&B's in Poreč? Waar verblijven?

8 maart 2021 in Kroatië0 reacties

Tijdens je bezichtiging van het prachtige Poreč heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in Poreč in een overzicht gezet!

Inhoud artikel

  1. Residence Villa Karda (Hotel)

Residence Villa Karda ligt in het hart van Poreč op slechts 200 meter van het strand en op 5 minuten lopen van het centrum.

In het centrum kan je diverse excursies en boottochten regelen, onder andere met een snelle catamaran naar Venetië. Je kan eveneens een bezoek brengen aan de Eufrasiusbasiliek, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Boutique Hotel Mauro

Boutique Hotel Mauro is gevestigd in een traditioneel gebouw aan de levendige boulevard.
In het à-la-carterestaurant van Hotel Mauro worden specialiteiten met verse lokale ingrediënten en vis geserveerd. In het zomerseizoen worden de maaltijden geserveerd op het terras met uitzicht op zee. In het winterseizoen kan je terecht in het intieme restaurant met een aquarium.

Bovendien vaar je met de boot in slechts een paar minuten naar het historische eiland Sveti Nikola! Meer info en prijzen via deze link.

  1. Bed and Breakfast Ritoša

Kom genieten in de charmante Bed and Breakfast Ritoša! Elke accommodatie heeft een balkon met een mooi uitzicht op de fleurige tuin. Je kan ook relaxen in de gemeenschappelijke loungeruimte of op het terras.

Het centrale plein van Poreč en de Eufrasiusbasiliek liggen op 2,3 km van de accommodatie. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Parentium Plava Laguna

In het Hotel Parentium Plava Laguna zal je je niet vervelen, want er zijn 6 hot tubs, een binnenzwembad en 2 buitenzwembaden, 3 restaurants, een gratis fitnessruimte, een Turkse sauna en nog veel meer!

Het à-la-carterestaurant serveert Istrische specialiteiten en visgerechten en bij de andere 2 restaurants kan je terecht voor het ontbijtbuffet en diner. In het hoogseizoen word je vermaakt met live muziek, professionele shows en diverse animatie. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Minella Residence (B&B)

Minella Residence is de perfecte uitvalsbasis voor een dromerige wandeling langs het strand!
In het restaurant kan je smullen van een heerlijke maaltijd of ontspannen met een verfrissend drankje aan de bar.

Zin in actie? In de omgeving kan je uitstekend fietsen en snorkelen.
Aquacolors Water Park Poreč ligt op 4,8 km afstand en het Marafor-plein ligt op 1,2 km van Minella Residence. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Kroatië met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis door Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids preview Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?