De 5 mooiste Hotels en B&B's in Zadar? Waar verblijven?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De 5 mooiste Hotels en B&B's in Zadar? Waar verblijven?

8 maart 2021 in Kroatië0 reacties

Tijdens je bezichtiging van het prachtige Zadar heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in Zadar in een overzicht gezet!

Inhoud artikel

  1. B&B Demar Residence

Het gastvrije B&B Demar bevindt zich op niet meer dan 2 km van de Kerk van Onze Lieve Vrouw van Volksgezondheid, en biedt een seizoensgebonden buitenzwembad.

In de omgeving kan je de plaatstelijke bezienswaardigheden bezoeken, zoals het nationaal museum van Zadar, de Kerk van St. Chrysogonus en het Forum Romanum. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Familie Hotel Diadora

In Falkensteiner Family Hotel Diadora is er heel wat te doen: de accommodatie beschikt over spa- en wellnessfaciliteiten, een softbalveld, tennisbanen en andere sportvelden, evenals een buitenzwembadcomplex met waterglijbanen.

Daarnaast is het hotel enorm familievriendelijk : kinderactiviteiten zoals schminken, koken en puzzelspellen worden georganiseerd, dagelijks wordt professionele opvang aangeboden, de kinderen kunnen deelnemen aan gratis zwemlessen, er is een pretpark met peutergedeelte en daarnaast is er zelfs een apart kinderrestaurant! Meer info en prijzen via deze link.

  1. Villa Valentina (Hotel)

De onlangs gerenoveerde Villa Valentina wordt beheerd door een familie en bevindt zich in de populaire wijk Borik in Zadar. De villa ligt in de buurt van veel restaurants en op enkel 500 meter van het strand.

De luchthaven van Zadar ligt op slechts 15 minuten rijden. Praktisch!
De oude stad met de 9e-eeuwse kerk van St. Donatus en het zeeorgel ligt op 3 km van Villa Valentina. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Villa Ivana B&B

Villa Ivana verwelkomt jou! Geniet van een warme ontvangst en een drankje op het dakterras met uitzicht op zee.

Het oude centrum van Zadar bevindt zich op 3 km afstand. Het beroemde Zeeorgel, de Riva Promenade en het oude centrum vormen de ideale omgeving voor een middagwandeling langs de kust. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Falkensteiner Hotel Adriana

In het Falkensteiner Hotel Adriana kan je je lekker laten verwennen. Het hotel beschikt over een buitenbad en biedt gratis toegang tot alle diensten van het bekroonde Thalasso & Spa Center Borik. In het spacentrum bevinden zich een binnenzwembad, massagefaciliteiten, een sauna en een solarium.

Voor de sportliefhebbers zijn er tal van recreatieve sportmogelijkheden in het fitnesscentrum en er zijn watersportfaciliteiten beschikbaar. Er zijn ook tennisbanen bij het hotel en er is een zandstrand op korte afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Kroatië met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Dan is er goed nieuws, wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis door Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids preview Kroatië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?