FB

Murcia - Valencia rondreis

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de volledige reisgids

Murcia - Valencia rondreis

1 242 x gedownload7 ervaringen
  • Startpunt: Alicante Airport, Spanje
  • Eindpunt: Alicante Airport, Spanje
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 754 km
  • Duur: 9 dagen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Murcia - Valencia rondreis 9 dagen fly & drive

Een rondreis in de regio's Valencia en Murcia, verblijf in charmante berghotelletjes met ontbijtbuffet en 1x diner. Inclusief een huurwagen (8x24u.) en de vlucht Brussel-Alicante h/t. Genieten van de Costa Blanca en plaatsen als Elche, Alicante, Cartagena en Murcia.

Autoroute Murcia en Valencia (regio)

Deze rondreis start met de regio Valencia, niet de stad Valencia maar wel de regio. Je bent niet ver weg van de populaire kustplaats Benidorm, toch geven we je de kans om de grote toeristenplaatsen te mijden. Elche met zijn grote palmentuin, Alicante met zijn kasteel en bekende winkelstraat en de unieke grotten van Canelobre staan op het programma. Daarna reis je naar de regio Murcia.

Een minder bekende regio met een overweldigende natuur en leuke plaatsen. Murcia is gelegen tussen Valencia en Andalusië en daardoor weg van het massatoerisme. We brengen je naar de natuur van de Sierra de Espuña, naar het mooie plaatsje Caravaca de la Cruz en naar de hoofdstad Murcia.

Murcia Valencia rondreis

Download gratis preview reisgids

Nog meer in de volledige reisgids Valencia - Murcia

Ontdek Valencia en Murcia via uitgewerkte 14-daagse rondreis en 5 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Murcia-Valencia: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart

Bekijk ook deze routes


Geschreven door

Geert Van de Voorde

- 16 augustus 2018 - Patrick Vangoetsenhoven

We hebben deze reis gedaan. Banjo El cejo is een mooi hotel met lekker eten.Prachtige wandelingen door de Sierra espuna.Mooi bergdorp. In Aigües hebben we gelogeerd bij finca El otero: een schitterende b&b met een subliem opgediend ontbijt en 3 maal per week kan je het dinner nemen: sterrenniveau! Tip:aan Benidorm ga je 20km het binnenland in en daar ligt Guadelest : een prachtig bergdorpje, wel heel toeristisch.

- 6 juni 2018 - Karine

Ben blij met deze uitstap......goed uitgewerkt......weinig te vinden voor die streek. Hartelijk dank.

- 23 maart 2018 - Wil van Schie

Het is altijd weer genieten van de mooie rondritten die jullie voorstellen. Wat hebben we genoten van de prachtige natuur met de bloeiende amandelbomen en de bijzondere kleine dorpjes. Bedankt.

- 27 februari 2018 - sarah hemelaer

Superleuke ervaring, ontdek de leuke adresjes en mooie landschappen, het authentieke van het 'andere' Spanje: que bien :-) èn geniet van het lekkere eten en drinken, de moeite waard !

- 12 november 2017 - Roza

We verblijven al een zestal keer een weekje in Roda, Jan Javier en hebben al zeer veel autotochtjes gedaan. We zocht naar extra'tjes en hebben dat gevonden in de rit naar Mula en Caravaca de la Cruz. Onderweg zijn er prachtige landschappen. We zijn naar huis gereden via Lorca: de natuur is echt zeer mooi: elke bocht zie je weer andere landschappen. Prachtig!

Download gratis preview reisgids

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de volledige reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?