FB
Premium

Route voor je rondreis Napels en Sorrento met de wagen

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de volledige reisgids

Route voor je rondreis Napels en Sorrento met de wagen

1 468 x gedownload14 ervaringen
  • Startpunt: Napoli Airport
  • Eindpunt: Napoli Airport
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 400 km
  • Duur: 8 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Comune di Napoli

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Kant-en-klare autoroute Napels en Amalfitaanse kust met Pompei, Vesuvius + kaart

Deze rondreis van Napels tot Sorrento brengt je langs de mooiste kusten, de hoogste bergtoppen, de verste punten van het schiereiland, tot boven op de Vesuvius en naar de mooiste opgravingen bij Pompei en Hercalaneum. Uiteraard mogen we ook nog Napels niet vergeten. Dus een overvloed aan bezienswaardigheden en dit zonder veel kilometers af te leggen. Wie het wenst kan het eiland Capri bezoeken, amper 20 minuten varen vanuit Sorrento en 50 minuten vanuit Napels. In onze reisgids Baai van Napels krijg je achtergrondinformatie en heel wat praktische tips.

Ontdek Napels met een stadswandeling, de ruïnes van Pompeii, de vulkaan Vesuvius, opgravingen van Herculaneum, de Amalfitaanse kust en Paesum met onze 8-daagse autoroute. Meer dan 70 pagina's informatie, tips van locals, weetjes, ...

Napels-Amalfi-Pompeii

Gratis preview Napels-Amalfi downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Napels-Amalfi-Pompeii

Ontdek Napels-Amalfi-Pompeii via een stadswandeling in Napels, een uitgewerkte autoroute die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leidt. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Napels rondreis: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Marie-Lise Van Wassenhove

14 ervaringen

- 9 oktober 2018 - Eric Lakké

Reisroute bepaalt voor ons waar we naar toe gaan in de vakantie. We kijken uiteraard naar de tips, bijv. voor- of najaar en transport (hoe kom je er en ter plaatse). Duidelijke en ruime omschrijving met routes erbij. Voor alle Nederlanders: "reisroutes.be" onze favoriet !

- 23 mei 2017 - Roger Seynaeve

Zeer degelijke reisgids.Voor toeristen die in Sorento verblijven is de bus of trein een ideaal verplaatsmiddel om Napels ,Pompeï en de Amalfikust te bezoeken.Voor de lekkerbekken zeker de"Baccio di Sorrento" proeven .(gebak)Dit blijft voor ons een topreis !

- 17 april 2017 - Dirk

Route (met huurwagen) voor de regio grotendeels gevolgd. De vermelde toppers gedaan. Zeer zeker de moeite. Ook de toelichting is voor ons voldoende.

- 5 januari 2017 - De Borger Dirk

Nog geen ervaring. We zullen de regio in juli bezoeken. Ik heb de reis voorbereid aan de hand van de info die ik ontving van jullie.

- 11 april 2016 - Eric

Niet als route gebruikt, maar de aangegeven punten waren met deze tekst wel goed voorbereid tijdens ons recent bezoek aan Napels. We hebben ook enkele nieuwe ideeën opgedaan.

Gratis preview Napels-Amalfi downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de volledige reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?