FB

Ervaringen "Route voor je rondreis Napels en Sorrento met de wagen"

13 ervaringen

- 23 mei 2017 - Roger Seynaeve

Zeer degelijke reisgids.Voor toeristen die in Sorento verblijven is de bus of trein een ideaal verplaatsmiddel om Napels ,Pompeï en de Amalfikust te bezoeken.Voor de lekkerbekken zeker de"Baccio di Sorrento" proeven .(gebak)Dit blijft voor ons een topreis !

- 17 april 2017 - Dirk

Route (met huurwagen) voor de regio grotendeels gevolgd. De vermelde toppers gedaan. Zeer zeker de moeite. Ook de toelichting is voor ons voldoende.

- 5 januari 2017 - De Borger Dirk

Nog geen ervaring. We zullen de regio in juli bezoeken. Ik heb de reis voorbereid aan de hand van de info die ik ontving van jullie.

- 11 april 2016 - Eric

Niet als route gebruikt, maar de aangegeven punten waren met deze tekst wel goed voorbereid tijdens ons recent bezoek aan Napels. We hebben ook enkele nieuwe ideeën opgedaan.

- 24 februari 2016 - ira

Nog geen ervaring maar wij gaan deze zomer de route zeker doen !

- 1 september 2015 - Jos L

Mooie route, Voor Napels en de directe omgeving is wat weinig ruimte ingepland terwijl er zoveel te zien is. Mooi is bv. een halve dagtour met de kunstmetro. Kunnen veel steden een puntje aan zuigen. Overwegen Amalfikust en Sorento dit najaar. Zullen dan zeker gebruik maken van de tips.

- 20 januari 2015 - Willy W

eind juni reizen wij naar Italië. Wij maken zeker gebruik van de info die wij ontvingen.

- 18 januari 2015 - reynders leon

ga deze rondrit eens goed voorbereiden en in dezomer er naartoe, heb inlichtingen gevraagd aan mijn broer die was er een paar keer met de vrachtwagen;ik vind de route heel goed opgemaakt naar mijn smaak

- 15 januari 2015 - dirk de boever

Dit lijkt mij een zeer interessante reisroute. Mijn vrouw en ik overwegen om deze reis nog dit jaar in een geplande vakanties te steken.

- 12 januari 2015 - moenens francine

Nog geen ervaring maar de reisroute lijkt me heel interessant en we overwegen om deze reis dit jaar te doen

Gratis preview Napels-Amalfi downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?