Napels stadswandeling

3 827 x gedownload21 ervaringen
  • Startpunt: Via Gonzaga, Napoli
  • Eindpunt: Via Gonzaga, Napoli
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 5,1 km
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Stadswandeling Napels gratis downloaden. Wandelroute Napoli, Amalfi

Onze stadswandeling in Napels brengt je door de rijke geschiedenis van deze Italiaanse stad. We geven je de gelegenheid om door een wirwar van straatjes te wandelen maar onze wandeling in Napels volgt nogal de hoofdwegen om zich beter te kunnen oriënteren.

Wist je dat Napels niet minder dan 448 kerken telt? We brengen je naar de belangrijkste en vergeten je ook niet langs een paar mooie gedenkkapelletjes aan huizen te loodsen. Typisch voor Napoli. Uiteraard vergeten we niet de belangrijkste bezienswaardigheden in Napels + musea.

Klaar voor een verkenning? De gratis gids bevat de stadswandeling in Napels en dag 1 van de rondreis. Wist je dat Napels ook een een heuse ondergrondse stad heeft? Deze is te bezoeken. Lees alles over de catacomben van Napels.

Napels-Amalfi-Pompeii

Gratis stadswandeling Napels downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Napels-Amalfi-Pompeii

Ontdek Napels-Amalfi-Pompeii via een stadswandeling in Napels, een uitgewerkte autoroute die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leidt. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Napels: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Marie-Lise Van Wassenhove

21 ervaringen

- 16 september 2019 - Geijsen W. J.

hartelijk dank voor de gids: zeer goed als reisbegeleiding!

- 11 september 2019 - ilse

Zeer toffe wandeling maar Napels is veel groter dan dit. Misschien wandeling wat uitbreiden of 2 verschillende wandelingen maken.

- 27 augustus 2019 - Dewolfs Etienne

Heb de gids gebruikt om mijn bezoek aan Napels in het najaar voor te bereiden. Heb heel wat nuttige informatie opgestoken die werd bevestigd door kennissen die vrij recent Napels hebben bezocht.

- 16 juli 2019 - Verhoeven

Telkens wij op citytrip gaan maken wij gebruik van de stadswandelingen. Zo leer je de stad snel kennen en kom je langs de belangrijkste bezienswaardigheden, loop je door leuke straatjes,... De routes zijn zeer gebruiksvriendelijk, correct en gemakkelijk te volgen. Wij zijn fan!

- 9 juli 2019 - Ik

Op zaterdag 6 juli deze stadswandeling gedaan. Misschien niet de beste dag voor de wandeling. Het was erg druk in de stad maar desondanks lekker gewandeld langs de bezienswaardigheden. Bij Casteleo Nuovo is men aan de metro aan het bouwen. Hier is het nu even zoeken naar de ingang. Veel grote pleinen, mooie gebouwen en typische Italiaanse straatjes met lekkere sfeer. Je moet deze wandeling doen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?