25 x Originele kerstcadeaus voor mannen: Verras hem met Kerst

Volledige gids kopen voor € 10

25 x Originele kerstcadeaus voor mannen: Verras hem met Kerst

26 oktober 2021 in Reisinfo2 reacties

25x Origineel kerstcadeau voor mannen: Verras hem met Kerst! Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je partner, broer, vader, collega,...? Wij hebben voor jou een lijst samengesteld met originele kerstcadeaus.

  1. Stenen IJsblokjes

Schotland fan? Deze 2 x 9 whiskey stones worden geleverd in een fluwelen opbergzakje, ideaal als geschenk. De whiskey stenen kunnen in het opbergzakje de vriezer in, na gebruik kunt u ze afspoelen met water en opnieuw in de vriezer opbergen. De stenen zijn geheel gemaakt uit natuursteen. Koop je ijsblokjes online voor € 12

  1. Luxe geïsoleerde drinkfles

Deze drinkfles isoleert je drankje tot wel 12 uur lang (warm) en 24 uur (koud), ideaal voor een lange wandeling. De fles is vrij van BPS en gemaakt uit RVS. Met deze fles bespaar je veel plastic flessen, ideaal als je graag duurzaam wilt leven. Je shopt deze fles hier voor € 21.

  1. RITUALS The Ritual of Samurai geschenkset

Deze prachtige giftset is het perfecte cadeau voor een vriend, man of papa. Bevat 2 x doucheschuim, body moisturizer en scheercrème. Met deze cadeauset begin je goed aan je dag – exclusief voor mannen. Inclusief een herbruikbare, luxe bewaardoos. Koop deze Rituals geschenkset voor € 20.

  1. Metalen wereldkaart

Een ideaal cadeau voor een wereldreiziger: deze metalen wereldkaart. Je kan er extra fotokaders aan toevoegen met herinneringen van de mooiste reizen. Dit mooie metalen kader vind je hier voor € 119.

  1. 3 in 1 opzetlenzen voor je smartphone

Als je veel bezig bent met smartphonefotografie, is dit een fantastisch geschenk: extra lenzen die je op de camera van je smartphone kan plaatsen. Dankzij deze lenzen krijg je veel meer effecten voor je foto's: er zit een Fisheye lens in dit pakket, samen met een wijdhoek lens en een macro lens die tot wel 10 keer vergroot. Shop dit setje hier voor € 9.

  1. Reishangmat

Een hangmat die je mee op reis kan nemen? Een ideaal cadeau voor iemand die graag ontspant op reis. Deze reishangmat kan je hier kopen voor € 49.

  1. Gimbal statief voor smartphone

Een stabilisator voor je smartphone: een onmisbaar smartphone accessoire voor als je graag filmpjes of foto's maakt.
Dankzij deze stabilisator trilt je beeld helemaal niet meer en kan je vloeiende en stabiele opnames maken. Deze shop je hier voor € 72.

  1. Barcelona puzzel

Op reis gaan, gaat niet zo vlotjes op dit moment, maar dat wilt niet zeggen dat je niet kan genieten van verre (en minder verre) bestemmingen zoals Barcelona! Deze Barcelonapuzzel is niet alleen een designpareltje met een prachtig silhouet, de kleuren maken de puzzel ook net dat beetje ingewikkelder. Deze puzzel shop je hier online voor € 32.

  1. L'ORÉAL PARIS Heren Expert Box Barber Club

Box Barberclub inclusief: 1 Cleansing Gel 3 in 1 - Gezicht en haar - 1200 ml, 1 Olie voor lange baard en haar - 100 ml en 1 haarstylingscrème voor haar en baard - 30 ml - Voor een scheerbeurt en deskundig onderhoud van de baard - Verrijkt met cederhout etherische olie - Met een frisse en houtachtige geur. Koop dit geschenk voor € 29 online.

  1. LEGO Architecture New York City

Voor de New York liefhebbers die graag een stukje stad in huis halen. Deze set LEGO is een leuk cadeau voor LEGO-adepten! Shop deze prachtige LEGO set hier voor € 44.

  1. Zustainabox: zero-waste op reis

Als je veel op reis gaat, is het fijn om je eigen producten mee op reis te kunnen nemen. Alleen jammer dat alles in veel plastic verpakt is... dit is een ideaal cadeau voor iemand die graag en veel reist en veel met duurzaamheid bezig is. Dit cadeau shop je hier voor € 47.

  1. GoPro Hero 7

Een ideaal cadeau voor een reisadept? Een action cam! Deze GoPro Hero 7. Je vindt deze GoPro hier voor € 207.

  1. Kobo Libra H2O + Kobo sleepcover

Een cadeautje kopen voor een boekenverslinder? Iemand die veel onderweg is, maar graag lichte tassen inpakt, maak je blij met een e-reader! Deze Koba e-reader koop je hier vanaf € 199.

  1. Moleskine Smart Writing Set: een papieren tablet

Met deze Moleskine Smart Writing Set maak je aantekeningen die je tegelijkertijd kan digitaliseren. Ideaal als je minder papier wilt verbruiken maar toch al je ideeën bij wilt kunnen houden. Je schrijft trouwens gewoon eerst op je papieren tablet, daarna kan je alles digitaliseren via de app en speciale pen waarmee je schrijft. Een ideaal cadeautje voor iemand die alles al heeft! Je shopt dit handige cadeau hier voor € 139.

  1. Fujifilm Instax Square

Mooie foto's maken die je gelijk kan afdrukken? De camera is gemakkelijk mee te nemen en heeft een 1:1 printformaat, double exposure mogelijkheid (voor leuke effecten) en drie kleurenlenzen voor bijzondere kleurenfilters op de foto. Ook kan je met deze instant camera leuke selfies maken. Deze camera shop je hier € 89.

  1. Steelseries Gaming Koptelefoon

Deze koptelefoon kan je niet alleen gebruiken om te gamen, je kan hem ook prima meenemen op reis of gebruiken tijdens je thuiswerk. De microfoon kan ingeklapt worden. Je kan deze headset gebruiken voor Windows, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X,... Deze koptelefoon shop je hier voor € 59.

  1. Do Your Gin - Zelf Gin maken geschenkset

Maak je eigen botanical gin. Met deze geschenkset kan je met 10 verschillende kruiden en originele recepten je eigen smaak gin maken. 10 verschillende hoge kwaliteit Botanicals - kruiden om de lekkerste gin te maken + 2 flessen om de gin in te maken met labels + een trechter met filter + 3 originele recepten (in het Engels), maar je kan alles proberen. Koop deze geschenkset voor € 54.

  1. Pizzarette: zelf pizza maken

Zoek je nog een leuk cadeau voor iemand die graag lekker eet en dan vooral Italiaans? Deze Pizzarette is voor 6 personen en is een handige pizza-oven: ideaal voor gezellige etentjes met vrienden en familie. De Pizzarette shop je hier voor € 69.

  1. Platenspeler

Een platenspeler is een ideaal cadeau voor muziekliefhebbers: deze platenspeler komt in een opbergkoffer en heeft USB en ingebouwde luidsprekers. Je kan het toerental aanpassen. Deze platenspeler is ook heel handig als je graag je lp's wilt overzetten naar je computer. Deze platenspeler vind je hier voor € 39.

  1. Draadloze in-ear oordopjes

Draadloze in-ear oordopjes zijn tegenwoordig echt onmisbaar: ideaal tijdens het sporten of reizen. De oortjes werken onafhankelijk van elkaar, hebben een basgeluid en kunnen tot 25 uur meegaan. Deze oortjes hebben geen noise cancelling. Je shop deze oortjes hier voor € 95.

  1. Travel Journal

Waar doe je een reiziger veel plezier mee? Een manier om alle reizen bij te houden! Daarom is deze travel journal een fijn cadeau voor reisfanaten. Deze travelbook is een hardcover met soft touch en een gemakkelijk formaat om mee te nemen. Deze travel journal vind je hier € 15.

  1. 3D puzzel Eiffeltoren

Moet je een cadeautje kopen voor iemand die gek is op puzzelen? Dan is dit een goed idee: een 3D-puzzel. Deze puzzel is van de Eiffeltoren: zo kan je een klein beetje op reis gaan. Deze prachtige puzzel kan je hier online shoppen voor € 39.

  1. Universele wereldstekker

Een universele wereldstekker is iets dat iedere reiziger moet hebben: daarom is het een ideaal cadeau. Deze stekker kan gebruikt worden in de UK, USA, Zuid-AMerika, Australië, Azië en Afrika. Deze wereldstekker shop je hier € 9,95.

  1. Powerbank

Een powerbank lijkt een gadget te zijn waar geen reiziger zonder kan! De dag van vandaag heb je Powerbanks in verschillende soorten en maten. Deze powerbank is voor smartphones, tablets,...en is ideaal om mee te nemen op reis. De powerbank is lichtgewicht en werkt met USB-C, micro USB en USB 2.4A. Je kan je telefoon enkele keren opladen met deze powerbank. Deze powerbank koop je hier voor € 29.

  1. Gids: leer fotograferen met je smartphone

Leren hoe je perfecte foto's kan nemen met je smartphone? Dat leer je met onze gids! We laten je zien hoe je de beste foto's kan maken en hoe je die foto's kan bewerken. De ideale selfie maken? Ook dat leer je in de gids! Shop deze gids hier € 10.

Smartphone fotografie

Gratis reisgids smartphonegids downloaden


Geschreven door

Katrijn Hendrickx

- 15 november 2023 - Ivonne

Natuurlijk, hier is een positieve review: Ik ben ontzettend blij dat ik dit handige reisboekje vol met tips voor smartphonefotografie. Het is echt een schat aan waardevolle informatie voor iedereen die zijn fotografievaardigheden wil verbeteren. Dit reisgidsje biedt een fantastische verzameling van praktische tips en trucs die direct toepasbaar zijn. Het heeft me geholpen om mijn foto's naar een hoger niveau te tillen door eenvoudige, maar effectieve technieken toe te passen. Het geeft alles wat je nodig hebt om betere, mooiere en leukere foto's te maken met je smartphone. Wat ik echt waardeer, is dat het het gemakkelijk om de suggesties meteen in de praktijk te brengen. Dit reisgidsje heeft mijn perspectief op smartphonefotografie veranderd. Het heeft me geholpen om de potentie van mijn telefoon als een krachtig fotografisch gereedschap te zien. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, dit reisgidsje is een must-have om je fotografievaardigheden te verbeteren en meer plezier te beleven aan het vastleggen van momenten. Kortom, ik kan dit reisgidsje niet genoeg aanbevelen aan iedereen die graag betere foto's wil maken met zijn smartphone. Het is praktisch, informatief en bovenal inspirerend!

- 5 april 2023 - Ronny Peeters

Compacte gerichte gids met praktische tips. Zeer goed onderbouwd, figuren wel merendeels geënt op Android.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?