Dé 50 x cadeaus voor reizigers + inspiratie tips voor reisliefhebbers

Volledige gids kopen voor € 10

Dé 50 x cadeaus voor reizigers + inspiratie tips voor reisliefhebbers

26 november 2022 in Reisinfo0 reacties

Je wil graag een origineel cadeau kopen voor een reiziger? We helpen je alvast bij het kiezen van een leuk cadeau.

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor iemand die graag op reis of zoek je inspiratie voor iemand die van reizen houdt? Maar weet je niet goed waar te beginnen?

Vergeet de cadeaustress en zoek niet langer! Wij stelden alvast een lijst samen met originele verrassingen waarmee je ongetwijfeld gaat scoren bij je reislustige vrienden of familieleden.

Inhoud artikel

  1. Gids: leer fotograferen met je smartphone
  2. Geef 'een weekendje weg' cadeau
  3. Fujifilm Instax Mini 9 - Smokey White
  4. Spaarpot koffertje met wereldkaart
  5. Reisdagboek
  6. Zustainabox: zero-waste op reis
  7. Draadloze in-ear oordopjes
  8. Prik je volgende bestemming op een wereldbol
  9. RITUALS The Ritual of Jing Giftset Small
  10. Metalen wereldkaart
  11. Ontdek de wereldkeuken met een kookboek
  12. 3 in 1 opzetlenzen voor je smartphone
  13. Reishangmat
  14. Spelletjes voor op vakantie
  15. Luxe geïsoleerde drinkfles
  16. Gimbal statief voor smartphone
  17. LEGO Architecture New York City
  18. Altijd en overal internet!
  19. Powerbank
  20. Origineel paspoorthoesje
  21. Luxe slaapmasker voor onderweg
  22. Travel Bucketlist poster - 100 Places
  23. Ophangbare toilettas
  24. Goudkleurige Scratch Map
  25. Genoeg budget? Koop een fijne rugzak van Fjällräven
  26. Een handbagage koffer met een leuke print
  27. Een kleurrijke hamamdoek
  28. Draagbare bluetooth speaker JBL
  29. Ticket voor een specifieke activiteit of tour
  30. E-reader voor je favoriete boeken
  31. Puzzel je wereldkaart zelf in elkaar
  32. Kofferhoes om je koffer te beschermen
  33. Leg herinneringen vast met een action camera
  34. SUITSUIT Fabulous Fifties Packing Cube Se
  35. SAS Survival Handboek
  36. Wildlife spotten met een monokijker
  37. Opblaasbaar reiskussen
  38. Multifunctioneel zakmes
  39. Fotogenieke foto's maken op een opblaasbare eenhoorn
  40. Doe eens een bijzondere overnachting cadeau
  41. Atlas Obscura: 1000 plekken om te ontdekken
  42. Nooit meer op reis zonder je favoriete geurtje
  43. Comfortabele hoofdtelefoon van JBL voor onderweg
  44. Travelsafe Reishandoek - Microfibre - 85x150cm
  45. Waterdichte smartphone hoes
  46. Moleskine Smart Writing Set: een papieren tablet
  47. Universele wereldstekker
  48. Kurkprikbord Wereldkaart
  49. Polaroid Zip Draagbare Printer
  50. Compacte reiscamera's voor op vakantie
  1. Gids: leer fotograferen met je smartphone

Leren hoe je perfecte foto's kan nemen met je smartphone? Dat leer je met onze gids! We laten je zien hoe je de beste foto's kan maken en hoe je die foto's kan bewerken. De ideale selfie maken? Ook dat leer je in de gids! Shop deze gids hier € 10.

  1. Geef 'een weekendje weg' cadeau

Wil je écht scoren bij? Wat dacht je dan van een citytripje cadeau doen? Heerlijk om een weekendje te vertoeven in het idyllische Parijs of het bruisende Barcelona! En wie weet, mag jij wel mee op weekend! Houd de prijzen en beschikbaarheid van hotels goed in de gaten.

  1. Fujifilm Instax Mini 9 - Smokey White

Nieuwe herinneringen maken, deze vastleggen met je camera en ze gelijk kunnen printen? Dat kan met de Instax-camera's van Fujifilm. Heel leuk om mee te nemen tijdens een tripje naar het authentieke Lissabon om nog eens old school foto's te kunnen maken. De Fujifilm Instax Mini 9 is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Bestel hem hier.

  1. Spaarpot koffertje met wereldkaart

Of geef een leuke spaarpot cadeau! Sparen is niet altijd gemakkelijk, maar met deze spaarpot wordt het toch een stukje verleidelijker om te sparen voor allerlei leuke tripjes en vakanties. Het koffertje is bovendien ook nog eens een leuke interieuraccessoire. Het is gemaakt van polystone (steen) met een mooie wereldkaart-print in pastel! Bestel deze Spaarpot met wereldkaart voor €13.

  1. Reisdagboek

Waar doe je een reiziger veel plezier mee? Een manier om alle reizen en herinneringen bij te houden! Daarom is deze travel journal een ideaal cadeau voor reisfanaten. Je hebt verschillende soorten travelbooks in verschillende formaten zodat je deze makkelijk kan meenemen in je koffer. Bekijk het volledige aanbod reisdagboeken, je hebt er al eentje vanaf €5.

  1. Zustainabox: zero-waste op reis

Als je veel op reis gaat, is het fijn om je eigen producten mee op reis te kunnen nemen. Alleen jammer dat alles in veel plastic verpakt is... dit is een ideaal cadeau voor iemand die graag en veel reist en veel met duurzaamheid bezig is. Dit cadeau shop je hier voor € 47.

  1. Draadloze in-ear oordopjes

Draadloze in-ear oordopjes zijn tegenwoordig echt onmisbaar: ideaal tijdens het sporten of reizen. De oortjes werken onafhankelijk van elkaar, hebben een basgeluid en kunnen tot 25 uur meegaan. Deze oortjes hebben geen noise cancelling. Je shop deze oortjes hier voor € 95.

  1. Prik je volgende bestemming op een wereldbol

Ah, dé leukste interieuraccessoire voor een reisliefhebber is natuurlijk een wereldbol. De dag van vandaag vind je ze in allerlei soorten en maten en met verschillende functies, zoals verlichting. Persoonlijk vinden we een wereldbol in kurk erg leuk, zo kan je er gelijk duimspijkers op prikken om jouw leukste reizen of juist reisdromen op te pinnen! Een wereldbol in kurk shop je hier voor € 36.

  1. RITUALS The Ritual of Jing Giftset Small

Rituals, ze zijn er altijd en overal. Maar dankzij de Rituals geschenkboxen hoef je niet langer na te denken over wat jij cadeau moet doen! Rituals gift sets verschillen vaak naargelang de producten die je kiest. Vaak kies je iets wat je zelf graag ruikt. Dankzij de kleine verpakking is het setje bovendien ideaal om mee te nemen op reis! De Rituals 'The Ritual of Jing Giftset Small' is één van de geschenkdozen met neutrale geuren voor zowel mannen als vrouwen. Bestel je Jing Giftset Small hier.

  1. Metalen wereldkaart

Een ideaal cadeau voor een wereldreiziger: deze metalen wereldkaart. Je kan er extra fotokaders aan toevoegen met herinneringen van de mooiste reizen. Dit mooie metalen kader vind je hier voor € 119.

  1. Ontdek de wereldkeuken met een kookboek

Zoek je een cadeau voor iemand die van kokkerellen houdt, én ook graag in het buitenland te vinden is? Hoe leuk is het dan om een werelds kookboek te geven? Het is een keer wat anders dan de typische reiscadeaus die je anders zou geven. Het neemt je als het ware mee in een reis rond de wereld en laat je verrassend lekkere gerechten ontdekken die (makkelijk) te bereiden zijn.

Je kan kiezen voor een kookboek over de wereldkeuken of een kookboek met een specifieke bestemming in gedachten. Denk maar aan Oriental Streetfood met Aziatische gerechten of voor de sushiliefhebbers de 500 Sushi met allerlei vormen.

  1. 3 in 1 opzetlenzen voor je smartphone

Als je veel bezig bent met smartphonefotografie, is dit een fantastisch geschenk: extra lenzen die je op de camera van je smartphone kan plaatsen. Dankzij deze lenzen krijg je veel meer effecten voor je foto's: er zit een Fisheye lens in dit pakket, samen met een wijdhoek lens en een macro lens die tot wel 10 keer vergroot. Shop dit setje hier voor € 9.

  1. Reishangmat

Een hangmat die je mee op reis kan nemen? Een ideaal cadeau voor iemand die graag ontspant op reis. Deze reishangmat kan je hier kopen voor € 49.

  1. Spelletjes voor op vakantie

Waar je ook bent ter wereld, soms is het gewoon leuk om even een spelletje te spelen. Er zijn eindeloos veel leuke reisspelletjes om cadeau te doen. Veel reisspellen vormen een kleine variant van het originele spel zodat het gemakkelijk in je koffer past. Een van mijn persoonlijke favorieten is Exploding Kittens, een explosief kaartspel. Op zoek naar een leuk reisspel? Bekijk het volledige aanbod reisspellen bij bol.com.

  1. Luxe geïsoleerde drinkfles

Deze drinkfles isoleert je drankje tot wel 12 uur lang (warm) en 24 uur (koud), ideaal voor een lange wandeling. De fles is vrij van BPS en gemaakt uit RVS. Met deze fles bespaar je veel plastic flessen, ideaal als je graag duurzaam wilt leven. Je shopt deze fles hier voor € 21.

  1. Gimbal statief voor smartphone

Een stabilisator voor je smartphone: een onmisbaar smartphone accessoire voor als je graag filmpjes of foto's maakt.
Dankzij deze stabilisator trilt je beeld helemaal niet meer en kan je vloeiende en stabiele opnames maken. Deze shop je hier voor € 72.

  1. LEGO Architecture New York City

Voor de New York liefhebbers die graag een stukje stad in huis halen. Deze set LEGO is een leuk cadeau voor LEGO-adepten! Shop deze prachtige LEGO set hier voor € 44.

  1. Altijd en overal internet!

Je denkt er misschien niet meteen aan maar het is best een geniaal cadeau voor reizigers: een Mifi-router. Hiermee heb je op iedere locatie een draadloos netwerk. Vertrekt je vriend of vriendin voor een lange periode op vakantie? Of is hij/zij een beetje internetverslaafd? Dan is zo'n hebbedingetje best wel handig! Voor je het weet, lopen de kosten voor mobiel internet in het buitenland volledig uit de hand.

Met zo'n Mifi-router heb je de mogelijkheid om overal in contact te staan met vrienden en familie, zodat je toch alle ervaringen kan delen! De dag van vandaag komen deze routers in verschillende formaten en prijsklassen. Bekijk het volledige aanbod Mifi-routers online.

  1. Powerbank

Een powerbank lijkt een gadget te zijn waar geen reiziger zonder kan! De dag van vandaag heb je Powerbanks in verschillende soorten en maten. Deze powerbank is voor smartphones, tablets,...en is ideaal om mee te nemen op reis. De powerbank is lichtgewicht en werkt met USB-C, micro USB en USB 2.4A. Je kan je telefoon enkele keren opladen met deze powerbank. Deze powerbank koop je hier voor € 29.

  1. Origineel paspoorthoesje

Een paspoort is één van je belangrijkste reisdocumenten die je nodig hebt wanneer je op vakantie gaat. Je wilt natuurlijk niet dat deze ergens los in je tas ligt te slingeren en onverwachts nat kan worden door een uitgelopen waterflesje. Daarom is een paspoorthoesje altijd handig!

Je vindt paspoorthoezen in verschillende formaten, materialen en kleuren. Of je kan ook kiezen voor een paspoorthoes waarbij je ook andere reisdocumenten in kan bewaren. Je voorkomt dat je iets kwijt raakt en het ziet er nog eens leuk uit ook! Bestel dit leuk paspoorthoesje met wereldkaart online!

  1. Luxe slaapmasker voor onderweg

Een slaapmasker is hét beste reiscadeau voor iemand die heel veel onderweg is. Nachtbussen, lange vluchten, hostels… noem maar op, het verstoord je nachtrust en dan is zo'n oogmasker altijd welkom. Het sluit je ogen effectief af tegen fel licht. Kies je voor een grappig slaapmasker in de vorm van een unicorn of ga je toch voor een luxe slaapmasker? Bestel je Medoes Luxe Slaapmasker online!

  1. Travel Bucketlist poster - 100 Places

Waar gaan we volgende keer op vakantie? Soms is het even zoeken naar een mooie bestemming voor je volgende reis. Daarom is deze 100 Places Travel Bucket List krasposter ideaal! Je hebt altijd wat leuks op de agenda staan. Deze krasposter bevat 100 must-visit reisbestemmingen die elke globetrotter bezocht moet hebben. Bestel deze 100 Places travel bucket list poster online!

  1. Ophangbare toilettas

Een van dé handigheidjes als je op reis bent? Een ophangbare toilettas! Deze toilettas is waterdicht (ideaal voor mocht er iets lessen) en door het ruime hoofdcompartiment, passen er veel verzorgingsproducten in. Deze ophangbare toilettas kan je hier kopen € 17.

  1. Goudkleurige Scratch Map

Het is en blijft een leuk cadeau: een scratchmap! Met een scratchmap kan je handig en overzichtelijk bijhouden in welke landen je al geweest bent. Deze kaart is voorzien van een goudkleurige kraslaag waaronder alle landen in een fraai kleurtje, verscholen zitten. Zo komt de wereldkaart langzaam tevoorschijn naarmate je meer gaat reizen. Het is een ideaal cadeau voor iedere ontdekkingsreiziger en het wordt ook nog eens geleverd in een mooie koker: ideaal als cadeauverpakking. Bestel deze Luckies Wereldkaart Scratch Map online voor maar liefst €21.

  1. Genoeg budget? Koop een fijne rugzak van Fjällräven

Of het nu is om wekenlang te gaan backpacken of een leuke stedentrippen te maken: een fijne rugzak komt eigenlijk altijd wel van pas. Je maakt de gemiddelde reiziger doorgaans enorm blij met een mooi exemplaar van Fjällräven. Deze kwaliteitsvolle rugzakken zijn namelijk niet alleen heel stijlvol, maar ze gaan ook nog eens erg lang mee. En er zijn verschillende kleuren en formaten te verkrijgen! Bestel je Fjallraven Kånken Rugzak 16 liter - Clay.

  1. Een handbagage koffer met een leuke print

Liever een koffer cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook! Maar wat dacht je van een koffer die meteen in het oog springt? Een koffer met een felle kleur, origineel patroon of met leuke foto's? En naast het feit dat je helemaal vrolijk wordt van je koffer, is je koffer ook nog eens heel goed te herkennen op de bagageband tussen al die saaie zwarte koffers. De vakantiekriebels komen instant naar boven wanneer je dit cadeau doet! Bestel je BHPPY - Pretty Pineapple Handbagage online!

  1. Een kleurrijke hamamdoek

Een hamamdoek is handig voor iedereen die op reis gaat! Het is dan ook erg multifunctioneel.. Je kan hem niet alleen gebruiken voor een namiddagje op het strand, maar je kan het ook gebruiken om je lichaam mee te bedekken tijdens een moskee- of tempelbezoek. En wanneer het net iets te koud is tijdens de vlieg-trein- of busreis, kan je het doek gebruiken als dekentje! Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren, materialen en patronen. Bestel deze Fienzi - Japelion Hamamdoek.

  1. Draagbare bluetooth speaker JBL

Niets is leuker dan genieten van je eigen muziek wanneer je op strand ligt of een lange autorit voor de boeg hebt. Met deze draagbare bluetooth speaker van JBL geniet je waar en wanneer je wilt van je favoriete muziek. Je streamt moeiteloos muziek van je smartphone, tablet of laptop naar een bluetooth speaker. Bestel deze JBL Flip 5 Zwart - Draagbare Bluetooth Speaker nu online.

  1. Ticket voor een specifieke activiteit of tour

Heb je er al eens gedacht aan om een activiteit op reis cadeau geven? Hoe origineel is dat? Weet je al wat de volgende reisbestemming is van je vriend of vriendin? Dan kan je zelf op zoek gaan naar een leuke activiteit of daguitstap ter plekke. Denk maar aan een toegangsticket tot het Louvremuseum, een kamelentocht door de woestijn in Marokko of een dagticket voor LEGOLAND Billund.

Je kan de leukste tours en excursies boeken via GetYourGuide:

  1. E-reader voor je favoriete boeken

Is hij/zij een echte boekenworm? Dan is een e-reader een onmisbaar hebbeding! Het is soms erg vervelend om je favoriete boeken mee te nemen op reis. Ze zorgen ervoor dat je bagage meteen een pak zwaarder is. Met een e-reader heb je dat probleem niet! Een e-reader neemt amper plaats in beslag, is vrij licht van gewicht en je kan er onbeperkt mee lezen! Bestel deze Kobo Aura Edition 2 nu online bij bol.com!

  1. Puzzel je wereldkaart zelf in elkaar

Elke reisliefhebber wilt wel een grote wereldkaart in zijn of haar kamer hebben hangen. Maar hoe leuk zou het zijn, dat je deze wereldkaart zelf in elkaar kan puzzelen? Bovendien is deze Wereld Puzzel van Maps International een geweldig leuke manier om de wereld beter te leren kennen. En het is ook een erg leuke bezigheid om met vrienden en familie te doen bij een hapje en een drankje, ideaal voor op koude winterdagen. Bestel deze wereldpuzzel van 1000 stukjes online!

Leuke tip: Je kan de puzzel zelf ook even in elkaar zetten, een boodschap op de achterkant schrijven en vervolgens de puzzel weer uit elkaar halen.

  1. Kofferhoes om je koffer te beschermen

Je hoeft niet per se een nieuwe koffer te kopen, je kan ook gewoon een leuke kofferhoes kopen! Zo'n kofferhoes is best handig als je je nieuwe koffer wilt beschermen tegen mogelijke schade. Je vindt kofferhoezen in verschillende kleuren en formaten. Bestel je SUITSUIT - Fab Seventies - Reef Water Blue nu online!

  1. Leg herinneringen vast met een action camera

Avontuurlijke en onvergetelijke opnamen maken tijdens je vakantie? Daarvoor heb je natuurlijk een goede actioncamera nodig! Met een action camera kan je namelijk al je coole acties vanuit een ander perspectief vastleggen. De dag van vandaag zijn er verschillende action camera's op de markt te vinden. Bestel je GoPro Hero 9 Black, een van de betere versies van GoPro.

  1. SUITSUIT Fabulous Fifties Packing Cube Se

Ga je vaak op reis? Dan weet je hoe fijn het is om al je spullen op een handige manier in te pakken. Geef je een cadeau aan iemand die graag op reis gaat? Dan mag je deze set packing cubes zeker niet vergeten op je cadeaulijstje te zetten! De ontvanger zal je dankbaar zijn. Deze packing cubes vind je hier voor € 37.

  1. SAS Survival Handboek

Het SAS Survival Handboek is wereldwijd dé gids om te kunnen overleven in elke denkbare omgeving. Het wordt ook wel eens het allerbeste survivalhandboek genoemd. In het boek vind je onmisbare technieken om voedsel, water en onderdak te vinden. Met deze tips kan je je aanpassen aan de meest extreme omstandigheden en weet je ook altijd op natuurrampen te reageren. De inhoud van het boek is echter gebaseerd op de trainingstechnieken van SAS, ’s werelds beste krijgsmacht. Een top cadeau voor echte outdoor avonturiers! Bestel het SAS Survival Handboek online.

  1. Wildlife spotten met een monokijker

Wil je een reisliefhebber die graag wildlife spot iets heel tofs cadeau doen? Wat dacht je van een compacte verrekijker waar je ook nog eens foto’s mee kan maken? Deze multifunctionele monokijker biedt meerdere mogelijkheden. Je stopt hem makkelijk weg in je rugzak om vogels te spotten, wilde dieren te observeren of iets anders wat je aandacht trekt beter te bekijken tijdens bijvoorbeeld je trektocht. Bestel je multifunctionele Dieux monokijker online.

  1. Opblaasbaar reiskussen

Het is misschien een klassieker, maar het is onmisbaar op lange vluchten. Comfortabel slapen op een vliegtuig zit er meestal niet in, maar je kan het altijd zelf iets aangenamer maken door een compact opblaasbaar reiskussen mee te nemen. Met een goed nekkussen kom je gegarandeerd zonder nekpijn op je bestemming aan. Bestel je Memory Foam Nekkussen online. Dit reiskussen komt met een slaapmasker en oordopjes!

  1. Multifunctioneel zakmes

Een zakmes behoort tot de beste cadeaus voor iedere reiziger die graag gaat kamperen. Waar ter wereld je ook belandt, met een goed zakmes ben je op heel wat situaties voorbereid. Dit rode handzame zakmes van Victorinox is van Zwitserse makelij en heeft maar liefst 16 functies. Enkele handige functies zijn: schaar, nagelvijl met nagelreiniger, schroevendraaier met centimeterverdeling, flesopener, pincet en tandenstoker. Dus of je nu een fles wijn wil ontkurken of een stuk fruit wil schillen: dit zakmes is onmisbaar voor de avontuurlijke reiziger! Bestel je Victorinox Swissarmy climber Zakmes hier.

  1. Fotogenieke foto's maken op een opblaasbare eenhoorn

Niets leuker dan in stijl ronddobberen in het zwembad. Klaar om je Instagram te spammen met een paar fotogenieke foto's? Deze opblaasbare eenhoorn is ideaal! Je kan er lekker languit op gaan liggen en extra genieten van het zonnetje. Deze schattige unicorn kopen als cadeau? Bestel je Opblaasbare Eenhoorn nu online.

  1. Doe eens een bijzondere overnachting cadeau

Wil je graag iemand verrassen met een weekendje weg? Geef dan eens een heel bijzondere overnachting cadeau. Je hoeft daarvoor niet per se naar een ver land te reizen want je vindt tal van mogelijkheden in België en Nederland. Wat dacht je van een nachtje slapen in een knusse boomhut, een tipitent, een kampeervlot of een tabaksfabriek?

In onderstaande blogartikels hebben wij alvast dé origineelste plekken om te overnachten opgelijst.

  1. Atlas Obscura: 1000 plekken om te ontdekken

Nog een leuk cadeau voor de globetrotters onder ons: de Atlas Obscura, 1000 plekken om te ontdekken. Met dit boek ga je op zoek naar 's werelds meest verrassende plekken. Van verlaten pretparken tot spookkastelen en van mysterieuze catacomben tot rariteitenkabinetten: Altas Obscura is een heerlijk boek om doorheen te bladeren en inspiratie op te doen! Dit bijzondere boek koop je hier voor 26 euro.

  1. Nooit meer op reis zonder je favoriete geurtje

Met een mini-parfum spray doe je (vooral de vrouwelijke) reiziger een groot plezier! Je wilt natuurlijk altijd lekker ruiken, maar een heel parfum flesje meenemen is niet altijd handig of toegestaan. Met dit parfumflesje kan je dan ook altijd je favoriete parfum overal mee naartoe nemen dankzij het compacte formaat. Het heeft de grootte van een lipstick en kan extreem makkelijk bijgevuld worden. Bestel je mini parfumflesje online. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

  1. Comfortabele hoofdtelefoon van JBL voor onderweg

Wanneer je veel onderweg bent of vaak op vakantie gaat, is het heerlijk om de tijd te doden met je eigen muziek. Geef daarom je vriend of vriendin een leuke koptelefoon cadeau. Het is de perfecte gadget voor een lange vlucht of treinreis of tijdens het backpacken. Luister tijdens het reizen naar je favoriete playlists of podcasts zonder gestoord te worden door medereizigers. Bestel je JBL Tune 500BT nu online, een draadloze on-ear koptelefoon.

  1. Travelsafe Reishandoek - Microfibre - 85x150cm

Als je op reis vertrekt, wil je soms alleen maar de basics meenemen en minimalistisch inpakken. Een handdoek meenemen op reis, zit er dan vaak niet in. Deze handdoek is gemaakt van microfiber en neemt amper plaats in in je koffer. Heel handig én de handdoek zelf droogt snel. Shop deze handige handdoek hier voor 19 euro.

  1. Waterdichte smartphone hoes

Of je nu op reis gaat zwemmen, suppen of kano varen een waterdichte hoes voor je smartphone is altijd een handig reisitem! Een waterdichte smartphone beschermhoes zorgt er namelijk niet alleen voor dat je telefoon niet nat kan worden, je kan hem ook blijven gebruiken om de mooiste foto’s en video's maken dankzij de transparante folie. Bestel de Mobstore Waterdichte Telefoonhoesje online.

  1. Moleskine Smart Writing Set: een papieren tablet

Met deze Moleskine Smart Writing Set maak je aantekeningen die je tegelijkertijd kan digitaliseren. Ideaal als je minder papier wilt verbruiken maar toch al je ideeën bij wilt kunnen houden. Je schrijft trouwens gewoon eerst op je papieren tablet, daarna kan je alles digitaliseren via de app en speciale pen waarmee je schrijft. Een ideaal cadeautje voor iemand die alles al heeft! Je shopt dit handige cadeau hier voor € 139.

  1. Universele wereldstekker

Een universele wereldstekker is iets dat iedere reiziger moet hebben: daarom is het een ideaal cadeau. Deze stekker kan gebruikt worden in de UK, USA, Zuid-AMerika, Australië, Azië en Afrika. Deze wereldstekker shop je hier € 9,95.

  1. Kurkprikbord Wereldkaart

Als je graag reist, kijk je ook graag terug naar je fijne reisherinneringen. Dit leuke kurk prikbord met een wereldkaart staat niet alleen leuk in je woonkamer, je kan er ook de allerleukste reisfoto's op prikken! Dit is een ideaal cadeau voor een reisliefhebber! Je vind dit leuke prikbord hier aan 29 euro.

  1. Polaroid Zip Draagbare Printer

We lieten je al een Instax zien om foto's te maken en te printen, maar ook deze Polaroid Zip draagbare printer is echt de moeite waard. Dit is geen fototoestel en kan je dus alleen gebruiken om foto's van je smartphone af te printen. Heel erg leuk, zeker voor iemand die veel bezig is met scrapbooken, bullet journals of die veel foto's maakt en print. (Let wel op, de foto's krijgen niet de kenmerkende Polaroidlook!) Je koopt deze printer hier voor 140 euro.

  1. Compacte reiscamera's voor op vakantie

Een origineel cadeau om te geven aan iemand die zowel van fotograferen als van reizen houdt, is natuurlijk een camera! Want wie maakt er tegenwoordig geen foto's op reis? Er bestaat jammer genoeg niet zoiets als één perfecte reiscamera. Je keuze zal echter afhangen van het type reis en van het soort foto's dat je wilt nemen. Het aanbod fotocamera's is dan ook enorm uitgebreid. Bekijk het volledige aanbod fototoestellen online.

Smartphone fotografie

Gratis reisgids smartohonegids downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?