Rondreis Mallorca? Complete autoroute langs alle highlights + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 10

Rondreis Mallorca? Complete autoroute langs alle highlights + kaart

 • Startpunt: Palma de Mallorca Airport, Mallorca
 • Eindpunt: Palma de Mallorca Airport, Mallorca
 • Type: Rondreis
 • Afstand: 610 km
 • Duur: 8 dagen
 • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
 • Toeristische dienst Mallorca

Mallorca, een verrassend mooie bestemming!

Mallorca staat vaak bekend als feestbestemming of strandbestemming, maar het eiland is veel meer dan dat! Ronddwalen in de hoofdstad Palma de Mallorca, wandelen in de pittoreske bergen, ontspannen langs een van de de mooiste baaitjes.. Met deze 8-daagse rondreis kom je langs alle mooie plekjes van het eiland en ervaar je hoe het hier écht is.

Volg route op kaart met GPS-tracker

Adv.
Mallorca 8-daagse rondreis fly & drive incl. 4x diner

Mallorca 8-daagse rondreis fly & drive incl. 4x diner

Je verblijft op Mallorca op twee verschillende locaties, aan de westelijke kant van het eiland. Inbegrepen: verblijf met ontbijtbuffet in twee hotels, 4x diner, huurauto, vlucht h/t vanuit Brussel.

Rondreis Mallorca met Palma, langs bijzondere stranden en natuurgebieden

Met deze autoroute in Mallorca verken je het complete eiland. Je reist vanuit drie verschillende hotels op Mallorca en zo verlies je weinig tijd met verplaatsingen. We laten je proeven van alle aspecten van het grootste eiland van de Balearen. Gastronomie, wilde kusten, bergen, natuurgebieden, kerken, kleine en grotere steden, kloosters op heuveltoppen, bijzondere stranden,.. Uiteraard is Palma de Mallorca ook een verblijfplaats. De luchthaven ligt er vlakbij en zijn hoofdstad is vooral gekend voor zijn kathedraal.

Enkele hoogtepunten tijdens je autoroute Mallorca?

 • Palma de Mallorca, de prachtige hoofdstad van Mallorca. Ook in destad Palma zelf zijn heel wat interessante historische plaatsjes te bezichtigen. Ze staan in schril contrast met de nabijgelegen strandresorts. Verder moet je hier zeker de kathedraal bezoeken! Een prachtexemplaartje.
 • Cuevas del Drach, één van de topbezienswaardigheden van Mallorca. Je vindt hier stalactieten en stalagmieten in alle vreemde soorten en maten. In de grotten bevindt zich ook één van de grootste ondergrondse meren ter wereld.
 • De bergen van Serra de Tramuntana, een spectaculaire bergketen en een niet te missen bezienswaardigheid voor wie houdt van de natuur!
 • De uitzichten vanop Puig Sant Salvador met het gelijknamige klooster! Vanaf dit punt heb je prachtige uitzichten over de omgeving.

Ontdek de mooiste resorts op Mallorca van goedkoop tot luxe en geniet ten volle van je rondreis!

Mallorca

Gratis preview reisgids Balearen downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Mallorca

Ontdek het grootste eiland van de Balearen via een complete reisgids en 12 fietsroutes en 20 wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Mallorca: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

22 ervaringen

- 24 maart 2024 - Silvie marien

Ik heb alles van het kasteel van bellver eruit gehaald. En jullie tips zijn steeds goud waard . Wij gaan nergens heen zonder jullie te checken!

- 22 september 2023 - Van Nauw

heel uitgebreide reisgids met mooie wandelingen, uitstappen, tips.... een aanrader

- 4 juli 2022 - Hilde

hoofdzakelijk gids voor mallorca,zoals de titel laat vermoeden, toch waren de tips ivm ibiza zeker welkom

- 10 juni 2022 - Heleen Dermul

De info over Mallorca was zeer handig, zo hebben we heel veel kunnen ontdekken van de hoofdstad. De info was up to date en bracht ons op plekken waar we anders niet zouden komen. Bedankt.

- 18 mei 2022 - Marc Raes

Nuttige tips in de brochure.

Gratis preview reisgids Balearen downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?