Ervaringen "Rondreis Mallorca? Complete autoroute langs alle highlights + kaart"

19 ervaringen

- 10 juni 2022 - Heleen Dermul

De info over Mallorca was zeer handig, zo hebben we heel veel kunnen ontdekken van de hoofdstad. De info was up to date en bracht ons op plekken waar we anders niet zouden komen. Bedankt.

- 18 mei 2022 - Marc Raes

Nuttige tips in de brochure.

- 8 november 2021 - Marja Borowski

Ik ben heel blij met de reisbeschrijving en tips over Mallorca. Duidelijk en leuk! Bedankt.

- 17 oktober 2021 - Patric Groenen

Bij de voorbereiding van onze vakanties gebruiken we al vele jaren de reisgidsen van ‘Reisroutes’, ze bevatten waardevolle informatie over wat de gekozen bestemming te bieden heeft en zijn voor ons onmisbaar geworden om o.a de wandelingen of fietsroutes uit te stippelen. Voor onze reis naar Mallorca was dat niet anders met de reisgids Balearen. Wederom bedankt voor de nuttige en heldere info!

- 19 augustus 2021 - Anneke De Smet

Het parc Natural de Mondrago is een echte aanrader in Mallorca. Daarnaast is Valldemossa echt de moeite om te bezichtigen. Een authentiek stadje waar je prachtige foto's kan maken. Platja de Muro vonden we het mooiste strand. Es Trenc is niet de moeite om te bezichtigen en de weg naar het strand is te smal om met 2 auto's te kunnen rijden. Blij dat ik er zonder een ongeval weg ben geraakt.

- 19 mei 2021 - kris wouters

top gids , zeer duidelijk en veelvoudig aan onderwerpen / plaatsen.

- 15 maart 2020 - leon defontaines

Zal zeer nuttig zijn, bedankt

- 8 februari 2020 - Willy Sieuw

Wij hebben de 9 daagse rondreis geboekt naar Mallorca met dank aan jullie info. Een hernieuwing van ons huwelijk reis 50 jaar geleden. We kijken er naar uit. mvg Therese & Willy

- 4 februari 2020 - leon defontaines

Nuttige en bruikbare info, bedankt

- 26 januari 2020 - Teus van Buuren

Een site die waardevol is voor je al je vakantie voorbereidingen. Echt een aanrader.

Mallorca 8-daagse rondreis fly & drive incl. 4x diner

Mallorca 8-daagse rondreis fly & drive incl. 4x diner

Je verblijft op Mallorca op twee verschillende locaties, aan de westelijke kant van het eiland. Inbegrepen: verblijf met ontbijtbuffet in twee hotels, 4x diner, huurauto, vlucht h/t vanuit Brussel.

Gratis preview reisgids Balearen downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?