Waar uitgaan op Ibiza? Dé 9 beste clubs en discotheken

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar uitgaan op Ibiza? Dé 9 beste clubs en discotheken

8 april 2023 in Balearen0 reacties

Overzicht met de leukste clubs en discotheken om lekker uit te gaan op Ibiza

Naast de prachtige landschappen staat Ibiza nog altijd in de eerste plaats gekend voor zijn nachtleven. Mega clubs, poolparty's, feestjes en uitgaan.. daarvoor ga ik naar Ibiza. Ibiza is voor mij een van de beste bestemmingen voor zijn nachtleven en uit de bol te gaan.

Ik neem je mee langs de beste clubs op het eiland, 9 x dansen tot de zon op komt en uitslapen op het strand.

Tickets en georganiseerde tours op Ibiza

Van de luchthaven naar je hotel met de taxi? Boek je taxirit online. Bekijk hier alle mogelijkheden (ook voor groepen).
Ontdek de rijke geschiedenis en bijzondere natuur op Ibiza met een tour of uitstap. Bekijk alle tours hieronder.

Nog op zoek naar een goedkope vlucht naar Ibiza? Boek je goedkope vliegtickets bij Tui Fly vanaf € 47 of Cheaptickets.

Ontdek hieronder alvast de mogelijke tours en excursies op Ibiza

Inhoud artikel

  1. Ibiza boat party

Voor we ons overzicht starten van onze favoriete clubs op Ibiza geven we ook nog een andere leuke tip mee: een Ibiza Boat Party. Ervaar het beste bootfeest van Ibiza. DJ's aan boord, professionele fotograaf, waterspellen, open bar... Alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag, waaronder een schuimparty. Bekijk hier de mogelijkheden en prijzen.

Wat houdt een Ibiza Boat Party in?

  • Onbeperkt drinken aan boord
  • Voel de sensatie op een jetski of vliegende bananenboot
  • Gratis maaltijd
  • Een unieke ervaring met muziek en plezier

Je vaart naar Bora Bora, genietend van de zon en zeebries aan boord, en de drankjes van de open bar. Pauzeer voor een duik en vermaak je met verschillende activiteiten, zoals een jetski of varen op een bananenboot. Aan boord kan je ook genieten van een maaltijd, bestaande uit paella, salade en fruit. Na de lunch geniet je van zon en muziek op het dek en kan je een duik nemen in het kristalheldere water van de baai. Boek je plaatsje online.

  1. Ushuaïa

Ushuaïa werd geopend in 2011 en is gelegen in Playa d'en Bossa. Op korte tijd heeft deze club aan heel wat populariteit gewonnen. Dit vanwege het hotel dat er aan gelinkt is in combinatie met het aantrekkelijke programma dat telkens wordt samengesteld met bekende DJ's. Overnachten in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel het kan!
Op z'n minst een unieke ervaring. (snel volzet)

  1. Pacha

Pacha wordt gezien als de eerste echte populaire megaclub op Ibiza. De kersen zijn dan ook uitgegroeid tot een wereldbekend merk. Voor heel wat bezoekers van Ibiza is dit dan ook een must do. Nog steeds slagen ze er hier in om indrukwekkende affiches samen te stellen.

  1. Ocean Beach

Ocean Beach werd geopend in juni 2012 en was direct een succes. De club vulde een groot gat in de markt door een locatie aan te bieden waar het mogelijk is om feesten te combineren met zwembaden. Ocean Beach staat dan ook gekend voor zijn stijlvolle en decadente poolparty's.

  1. Amnesia

Amnesia is waarschijnlijk de meest typische clubervaring die je in Ibiza kan opdoen. De club is opgedeeld in twee grote ruimtes: Club Room en Terrace. Amnesia staat gekend voor zijn uitstekende programmatie en dit zowel op gebied van techno, house, bass en Latin. Het kan met momenten hier heel druk zijn maar het blijft wel de moeite.

  1. Hï Ibiza

Hï Ibiza is één van de nieuwste clubs in Playa d'en Bossa. Opgedeeld in twee grote ruimtes, Theatre en club, staat de club gekend voor indrukwekkende lichtshows die elke nacht anders zijn. Naast de twee grote ruimtes zijn er ook drie openluchtruimtes en is er zelfs een DJ booth in de toiletten.

  1. Privilege

Privilege is letterlijk de grootste nachtclub ter wereld en dit dan in oppervlakte. De club is gelegen tussen San Antonio en Ibiza-Stad. Opvallend in de club is het 25 meter hoge plafond en een zwembad.

  1. Sankeys

Sankeys is een club die al heel wat naam en faam heeft gemaakt in de UK. In 2011 besloten ze dan ook een club te openen op Ibiza. Sankeys staat vooral gekend voor zijn underground dance muziek en trekt deze sfeer ook door naar zijn interieur. Naar Sankeys ga je voor de muziek en om te dansen, niet voor het indrukwekkende interieur.

  1. Es Paradís

Es Paridis is waarschijnlijk de mooiste club van het hele eiland Ibiza. Deze club bestaat al sinds de jaren 70 en draagt nog altijd heel wat charme met zich mee. De bekende waterparty's (Fiesta del Agua) zijn de ultieme Ibiza-ervaring.

  1. Eden

Eden is één van de superclubs in San Antonio en heeft recent een complete makeover gekregen. De eigenaars zorgden voor zowel een nieuwe interieur als voor een nieuwe keuze qua muziek. Eden beschikt over de beste muziekinstallatie van het hele eiland.

  1. Tips bij het uitgaan op Ibiza

  • Koop je ticket online, zo kan je de wachtrij vermijden, ben je zeker dat je binnen kan en is het meestal nog een stuk goedkoper.
  • Je komt ze zeker tegen: de proppers, ze promoten een bepaalde club, meestal kan je bij hen ook korting krijgen.
  • Prijzen zijn hoog, zowel voor entree als voor de drankjes in de clubs, denk eraan, neem voldoende cash mee, verhoog je limiet op je creditcard.
  • Liever geen mega club? Je kan ook altijd feesten in de verschillende beach party en beach clubs.

Van de luchthaven naar je hotel met de taxi? Boek je taxirit online. Bekijk hier alle mogelijkheden (ook voor groepen).

Ontdek de rijke geschiedenis en bijzondere natuur op Ibiza met een tour of uitstap. Bekijk alle tours hieronder.

Nog vlug een goedkope vlucht boeken naar Ibiza? Kijk bij Tui Fly of Cheaptickets.

  1. Kaartje met ligging discotheken Ibiza

  1. Waar overnachten op Ibiza?

Het aanbod aan hotels en appartementen op Ibiza is het grootst in Ibiza-Stad. Een andere optie waar het aanbod ook redelijk ruim is, is het stadje Sant Antoni de Portmany. Dit staat gekend voor zijn goed nachtleven en natuurlijke haven.

Keuzestress? Bekijk onze selectie met de mooiste en leukste verblijven op Ibiza, unieker zal het niet worden!

  1. Mis niets tijdens je verblijf op Ibiza met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Ibiza? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Balearen met alle belangrijke bezienswaardigheden op Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Ibiza.

Balearen

Gratis reisgids Balearen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?