FB

Autoroute Normandië, 8-daagse rondreis + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Autoroute Normandië, 8-daagse rondreis + kaart

2 363 x gedownload86 ervaringen
  • Startpunt: Place de la Haute-Vieille-Tour, Rouen
  • Eindpunt: Rue Chaussée, Honfleur
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 1120 km
  • Duur: 8 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen

Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen

Deze rondreis met eigen wagen in Normandië start in een van de natuurparken in het zuiden van Normandië, vervolgens reis je naar Mont-Saint-Michel en eindigen doe je nabij Deauville en Honfleur.

Op roadtrip door Normandië? Download de route voor een 8-daagse rondreis, langs de Orne, Mont-Saint-Michel, landingsstranden ...

Een rondreis door Normandië laat toe om op korte tijd héél wat aspecten en troeven te laten zien van de regio. Bekende steden en bezienswaardigheden zoals Mont Saint-Michel, Rouen, Honfleur maar evenzeer het charmante groene departement de Orne. Daar doe je uitstapjes in een omgeving bezaaid met kastelen of maak je kennis met een stoeterij, vermaard kantwerk.

Een totaal ander onderwerp bieden de landingsstranden en oorlogsmusea. Of wat dacht je van een culinair uitstapje naar Cancale, dé wereldvermaarde hoofdstad van de oester. Je leest het, deze rondreis is écht wel boeiend, ontspannend, leerrijk en uitnodigend tegelijk.

Misschien moet je gewoon eerst beginnen met die inspiratiegids van ons te downloaden en rustig door te nemen. Die goesting om te vertrekken zal dan wel snel komen.

Normandië

Download gratis preview reisgids Normandië

Nog meer in de volledige reisgids Normandië

Ontdek compleet Normandië via 6 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. 4 autoroutes en een pak achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Normandië (8 dagen): we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

86 ervaringen

- 14 augustus 2018 - ANNEMIE VERCRUYSSE

Reisgids Normandië gedownload. Hebben er de stadswandeling in Rouen uit gedaan. Perfect beschreven en heel interessante info over alle gebouwen en bezienswaardigheden die je tegenkomt. Heel veel nuttige info uitgehaald voor andere zaken ook, zoals de tuinen van Monet. Ook de stadswandeling Honfleur gedaan. Je komt langs zaken die je anders nooit zou vinden ! In september gaan we 4 dagen naar de Vulkaaneifel, ook al de gids gedownload. Zien ernaar uit !

- 11 augustus 2018 - Drijkoningen Marleen

Wij waren aangenaam verrast door de reisgids die we gedownload hebben.Alles staat er netjes per dag in voorbereid. Naar eigen wens hebben we ze hier en daar een heel klein beetje aangevuld .Echt een aanrader .

- 30 juli 2018 - Jolien

De stadswandelingen zijn super! Goed uitgelegd en prima te volgen!

- 10 mei 2018 - Vangoidsenhoven

Ik heb je reisgids ontvangen. Wij gaan binnenkort de reis naar Normandië maken. Maar de gids ziet er al uitnodigend uit.

- 7 maart 2018 - Mia

Hele goede route, er valt veel te ontdekken, echt een aanrader, gaan zeker nog eens terug. Bedankt.

Download gratis preview reisgids Normandië

Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?