FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Ervaringen "Autoroute Normandië, 8-daagse rondreis + kaart"

93 ervaringen

- 28 april 2019 - Herman van Egdom

Prima gids. Nog niet gebruikt, maar gaat in de toekomst zeker gebeuren. Veel wetenswaardigheden en duidelijke verwijzingen. En natuurlijk goede route om mee 'aan de gang' te gaan.

- 17 april 2019 - stefaan dekelver

zeer nuttige infogids, had eerder de wandeling in Koblenz gemaakt met deze gids en die was ook top. deze info heeft er toe bijgedragen dat wij de 8daagse rondreis hebben geboekt.

- 7 april 2019 - Marita Luyten

Dit is nu is een plaats waar ik alles kan vinden als we weggaan met de camper ,zoveel informatie ...je hebt niks anders nodig om op te zoeken .TOP

- 10 maart 2019 - Buytaert Peggy

Was heel interessant we hebben ideeën kunnen op doen om reis uit te stippelen

- 13 februari 2019 - Phocas

Ideaal zou zijn als je de opgegeven routes in een gps systeem zoals TomTom of Garmin zou kunnen laden

- 5 januari 2019 - Gerrit KAMPHUIS

IK ga de reis nog maken dus nog ff wachten op mijn reactie.

- 14 november 2018 - MEYNTJENS RONNY

overzichtelijke en zeer interessante reis die we zeker binnenkort gaan maken. Tal van mooie wandelingen, autoritten en bezienswaardigheden. Mooi zo. Dank voor dit te willen delen. Mvg, Ronny

- 14 augustus 2018 - ANNEMIE VERCRUYSSE

Reisgids Normandië gedownload. Hebben er de stadswandeling in Rouen uit gedaan. Perfect beschreven en heel interessante info over alle gebouwen en bezienswaardigheden die je tegenkomt. Heel veel nuttige info uitgehaald voor andere zaken ook, zoals de tuinen van Monet. Ook de stadswandeling Honfleur gedaan. Je komt langs zaken die je anders nooit zou vinden ! In september gaan we 4 dagen naar de Vulkaaneifel, ook al de gids gedownload. Zien ernaar uit !

- 11 augustus 2018 - Drijkoningen Marleen

Wij waren aangenaam verrast door de reisgids die we gedownload hebben.Alles staat er netjes per dag in voorbereid. Naar eigen wens hebben we ze hier en daar een heel klein beetje aangevuld .Echt een aanrader .

- 30 juli 2018 - Jolien

De stadswandelingen zijn super! Goed uitgelegd en prima te volgen!

Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen

Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen

Deze rondreis met eigen wagen in Normandië start in een van de natuurparken in het zuiden van Normandië, vervolgens reis je naar Mont-Saint-Michel en eindigen doe je nabij Deauville en Honfleur.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?