FB

Rondreis Normandië, 4-daagse motor- en autoroute + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Rondreis Normandië, 4-daagse motor- en autoroute + kaart

1 398 x gedownload148 ervaringen
  • Startpunt: Giverny
  • Eindpunt: Rue du Domaine, Fécamp
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 615 km
  • Duur: 4 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk
  • Toeristische dienst Normandië

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet

Normandië Trouville 4 dagen hotel 4*

Best Western Hostellerie du Vallon **** in Trouville (nabij Deauville) is een bijzonder bevallig hotel, in de typische Normandische bouwstijl, met ruime en charmante kamers. Inclusief ontbijtbuffet.

va.165
Boek nu

Autoroute en motorroute Normandië langs bezienswaardigheden Normandië

Deze route doorheen Normandië vertrekt vanuit één centraal punt nabij Deauville. Met deze 4-daagse tonen we je zoveel mogelijk van de hoogtepunten. We gaan zowel op verkenning langs de Normandische kust als in het hinterland. Maar starten doen we op een romantisch plekje, nl. de tuinen van Monet in Giverny. Tijdens je verblijf bezoek je het prachtige stadje Honfleur en geniet je van de gastronomische geneugten van Normandië zoals zijn beroemde kazen. De derde dag staat volledig in het teken van de landingsstranden. Eindigen doen we langs de Falaisekust tussen Fécamp en Etretat.

Normandië

Download gratis preview reisgids Normandië

Nog meer in de volledige reisgids Normandië

Ontdek compleet Normandië via 6 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. 4 autoroutes en een pak achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Normandië (4 dagen): we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart148 ervaringen

- 15 mei 2018 - nadine

Weer eens een interessante brochure. Leuke tips en weetjes. Heel nuttig!

- 13 mei 2018 - hans

Nuttige route.

- 15 september 2017 - Rik

Prima leidraad, geeft een mix van enkele topattracties die Normandie te bieden heeft. Uitleg is eenvoudig, maar toch accuraat. Memorial Caen is echt een aanrader om te starten en je zo in te lerven in wat volgt. Wat de wandelingen betreft: aangenaam om te volgen; alleen is de vooropgezette tijd voor bvb de wandelingen in Etretat heel optimistisch op ongeveer één uur gehouden. Het was wel bijzonder slecht weer (wat glibberig), maar we deden er toch telkens bijna 2 uren over. (even stilstaan bij een panorama, enkele foto's nemen,....slorpt stiekem wat tijd op!!!). Voor de rest: een aanrader.

- 21 augustus 2017 - Marja

We hebben een groot gedeelte van de reis gevolgd. De stadswandeling in Honfleur was echt geweldig en heel goed uitgelegd. Ook de adviezen m.b.t. museum in Caen was perfect. Ook de route langs de invasiestranden hebben we opgevolgd. Hartelijk dank!

- 19 augustus 2017 - Els

We hebben zeer veel tips gevolgd. Uitleg klopte helemaal. Voor de tuinen van Monet stond bvb. tickets op voorhand bestellen. Dit bespaarde ons heel wat tijd. De stadswandelingen in Honfleur en Rouen zijn zeker de moeite.

Download gratis preview reisgids Normandië

Volledige reisgids kopen voor € 10

Uitgebreid roadbook gratis bij reservatie van deze rondreis

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?