FB

Het land van Arras - autoroute

Het land van Arras - autoroute

2 006 x gedownload97 ervaringen
  • Startpunt: Place du Maréchal Foch, Arras,
  • Eindpunt: Rue d'Erchin, Lewarde
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 70 km
  • Duur: 6 uur
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

4 dagen Hotel La Maison Rouge *** regio Lens met ontbijtbuffet

4 dagen Hotel La Maison Rouge *** regio Lens met ontbijtbuffet

Het hotel La Maison Rouge *** krijgt een hoge kwaliteitsscore van 9/10 en ligt ideaal om de regio Land van Arras en Land van Saint-Omer te bezoeken. Het museum Louvre Lens ligt op 14 km.

Arras en Pays d'Artois autoroute

We geven je twee routes: een stadswandeling in Arras en een autoroute doorheen het land van Arras. Starten doen we evenwel in het unieke en hedendaagse mijnmuseum in Lewarde. Arras, Atrecht in het Nederlands, heeft een onmiskenbare Vlaamse bouwstijl maar dat is niet het enige dat je tijdens deze veelzijdige wandeling zal opvallen. De autoroute staat in het teken van de Eerste Wereldoorlog maar brengt je eveneens naar de mooiste uitzichtspunten in het noordelijk deel van het land van Arras. Bij mooi weer zijn de panorama's onvergetelijk maar dat zijn ook de historische gebeurtenissen van deze streek.

Herinner de Groote Oorlog

We hebben heel wat routes en wandelingen die herdenkingsplaatsen aandoen van de Eerste Wereldoorlog. We brengen je naar de Westhoek met Ieper als centrale vertrekplaats. Je reist naar Noord-Frankrijk met Arras en Amiens als belangrijkste steden. Iets meer zuidelijker is er tenslotte Verdun. Alle informatie en downloads.

Land van Arras

Gratis rondreis Land van Arras downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Land van Arras: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

97 ervaringen

- 19 maart 2019 - Marc Verkeyn

Bijzonder nuttig en interessant voor een prachtige en boeiende streek, te weinig bekend en oh toch zo dichtbij! Zeker te herdoen!

- 21 februari 2019 - Karel Bossuyt

+ keuze van het parcours + uitgebreide interessante informatie + kaarten en stadsplannen, behalve die op Pagina 3 - kaart op pagina 3: reisweg niet aangeduid algemene beoordeling: 9/10

- 21 februari 2019 - Hans Holtman

mooie trip

- 20 februari 2019 - Michelline Loones

zoals altijd een prima gids met vele tips

- 20 februari 2019 - E. van der Es

Beetje vroeg voor het sturen van een mening, hebben nog niet de tijd gehad om de route te rijden, maar gezen wij in zeeuws vlaanderen wonen zijn wij dat zeker eens van plan!

Gratis rondreis Land van Arras downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?