FB

Ervaringen "Het land van Arras - autoroute"

97 ervaringen

- 19 maart 2019 - Marc Verkeyn

Bijzonder nuttig en interessant voor een prachtige en boeiende streek, te weinig bekend en oh toch zo dichtbij! Zeker te herdoen!

- 21 februari 2019 - Karel Bossuyt

+ keuze van het parcours + uitgebreide interessante informatie + kaarten en stadsplannen, behalve die op Pagina 3 - kaart op pagina 3: reisweg niet aangeduid algemene beoordeling: 9/10

- 21 februari 2019 - Hans Holtman

mooie trip

- 20 februari 2019 - Michelline Loones

zoals altijd een prima gids met vele tips

- 20 februari 2019 - E. van der Es

Beetje vroeg voor het sturen van een mening, hebben nog niet de tijd gehad om de route te rijden, maar gezen wij in zeeuws vlaanderen wonen zijn wij dat zeker eens van plan!

- 19 februari 2019 - frans schoutteten

ik vond de gids goed opgesteld heb er ondertussen als eens gebruik ven gemaakt eenmaal de lente daar volledig is dank dat ik dat mocht downloaden groeten uit Moorsele Frans

- 19 februari 2019 - Marc Van den Bonne

Deze autoroute gedownload en na een intensieve studie van de route ga ik ze ook maken. Zeer duidelijk en handig, meer moet dat echt niet zijn.

- 19 februari 2019 - Lucrece RAMAUT

weer een brochure vol leuke voorstellen en ideeën. We zitten al vol ongeduld om te kunnen vertrekken.

- 19 februari 2019 - Malfait Rudy

Reisroutes is "the place to by " om ideeën op te doen voor uitstappen. Ik maak hier gretig gebruik van en de info is meer dan volledig. Bedankt voor deze bron van reisgenot.

- 19 februari 2019 - BAEKELAND JEAN-PAUL

Is voor de zomer.

4 dagen Hotel La Maison Rouge *** regio Lens met ontbijtbuffet

4 dagen Hotel La Maison Rouge *** regio Lens met ontbijtbuffet

Het hotel La Maison Rouge *** krijgt een hoge kwaliteitsscore van 9/10 en ligt ideaal om de regio Land van Arras en Land van Saint-Omer te bezoeken. Het museum Louvre Lens ligt op 14 km.

Gratis rondreis Land van Arras downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?