FB

Panoramaroute, met deze rondreis zie het mooiste van de Moezel

Download Trier stadswandeling

Panoramaroute, met deze rondreis zie het mooiste van de Moezel

1 019 x gedownload100 ervaringen
  • Startpunt: Roes, Duitsland
  • Eindpunt: Neumagen-Dhron, Duitsland
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 176 km
  • Duur: 2 dagen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Autoroute door de Moezelstreek + 4 wandelroutes

Deze autoroute Moezel brengt je van Koblenz tot Trier met o.m. 2 stadswandelingen (Trier en Koblenz), 2 natuur- en landschapswandelingen en een panoramaroute langs de Moezel.

We laten je dus op velerlei manieren genieten van de mooiste panorama’s over de Moezelvallei. We starten met onze Moezelroute bij de bekende Burg Eltz en eindigen bij het wijnschip in Neumagen.

Onderweg volgen we de loop van de rivier en zo kom je in Cochem, Traben-Trarbach en Bernkastel-Kues om maar de bekendste te vermelden. Wie het liever wat rustiger aan doet kan ook een boottocht maken op de Moezel en zo de vele steden en dorpen verkennen.

Moezel panoramaroute

Gratis rondreis Moezel downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks moezel: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

100 ervaringen

- 31 mei 2018 - BONNET

ga nu zaterdag naar de moezel daaaaaag redgy

- 18 mei 2018 - Silvia Graulus

Prachtige leidraad om deze streek te verkennen.

- 14 maart 2018 - Liabenoey

Wij zien er naar uit om de route te doen. Het geeft ons nog meer goesting om de moezel te verkennen met de camper. We hebben nu ook beter inzicht gekregen,waar we gaan overnachten, en hoeveel nachten we op een bepaalde plaats gaan blijven ,waar we naar toe gaan fietsen,waar we onze wandelschoenen gaan gebruiken. Het uitstippelen van onze reis is zeker vergemakkelijkt door jullie info.

- 26 september 2017 - Hubert

Mooie route. Weliswaar niet volledig gedaan maar toch interessante bezoeken zoals Burg Eltz, gedeelte panoramaroute, Cochem, Koblenz, Bernkastel.

- 14 september 2017 - Renske

Hele handige informatie. Ook fijn dat er allerlei praktische zaken bij staan, zoals parkeertips en bijv. GPS coördinaten. Vooral Cochem, Bernkastel-Kues en Burg Eltz vonden wij heel leuk. Net als de stadwandeling Trier met handig kaartje!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?