FB

Ervaringen "Panoramaroute, met deze rondreis zie het mooiste van de Moezel"

125 ervaringen

- 11 december 2018 - ERIK VERCAUTEREN

Hele mooie en prachtige gids,alles wat je moet weten kan je vlug opzoeken.

- 12 november 2018 - K. Suurendonk

Prima route. Stadswandeling Koblenz was erg leuk, goede uitleg bij diverse stoppunten.

- 18 oktober 2018 - Hugo Bostyn

We reisden met de gratis bus en stapten af bij de vermelde hoogtepunten, zo werd het een heerlijke driedaagse. Bedankt voor de duidelijke beschrijvingen van de bezienswaardigheden..

- 8 oktober 2018 - Eddy Vets

Een zeer interessante route naar visuele beleving mooi verdeeld naar landschap en geschiedenis. Omwille van het uitgebreide mobilhometoerisme hier zou het wenselijk zijn de specifieke halteplaatsen voor deze rondritten te vermelden daar zij zeer goed uitgerust zijn en vaak gratis.

- 27 september 2018 - Veeke Rien

Wij zijn zo wie zo al Moezel liefhebbers en met deze mooie routes is het nog leuker en mooier geworden.

- 18 september 2018 - Van Borm Bertje

Eerst hartelijke dak voor deze panoramaroute. Je komt er echt mooie plekjes tegen. We hebben ze niet helemaal gedaan. We gaan toch nog terug en vergeten zeker niet de panoramaroute mee te nemen.

- 10 september 2018 - Paul van Schendel

Leuke route langs de Moezel met name omdat er een aantal verwijzigingen in staan om van hogere posities een mooi zicht te hebben op de rivier en haar meanders.

- 9 september 2018 - Adrie Breedijk

We zijn net terug van een weekje Moezel in Duitsland. De Panoramaroute en de wandelroute s waren ontzettend leuk. De beschrijvingen waren duidelijk en goed te vinden. Wij hebben echt een hele leuk en mooie week gehad dank zij de routes en tips! Hartelijk dank daarvoor!

- 3 september 2018 - greta

Een goede begeleider voor de voorbereiding van de bezienswaardigheden en de uitstappen die we hebben gedaan .Alles staat goed beschreven.Verdiend een pluim!

- 21 augustus 2018 - Fonkel Van de Pol

De panoramaroute is heel fijn te gebruiken om de Moezel te verkennen en te bezichtigen! Bedankt.

Moezel 3 dagen hotel 3* Traben-Trarbach incl. 1x diner

Moezel 3 dagen hotel 3* Traben-Trarbach incl. 1x diner

Je verblijft in een typisch familiehotel Gräffs Mühle *** in Traben-Trarbach, ons populairste hotel aan de Moezel. De kamers zijn ruim en trendy ingericht. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 5-gangen diner, gratis parking en WiFi. De gastvrouw spreekt Nederlands. Ligging in een groene omgeving.

va.109
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?