FB

Ervaringen "Panoramaroute, met deze rondreis zie het mooiste van de Moezel"

120 ervaringen

- 18 september 2018 - Van Borm Bertje

Eerst hartelijke dak voor deze panoramaroute. Je komt er echt mooie plekjes tegen. We hebben ze niet helemaal gedaan. We gaan toch nog terug en vergeten zeker niet de panoramaroute mee te nemen.

- 10 september 2018 - Paul van Schendel

Leuke route langs de Moezel met name omdat er een aantal verwijzigingen in staan om van hogere posities een mooi zicht te hebben op de rivier en haar meanders.

- 9 september 2018 - Adrie Breedijk

We zijn net terug van een weekje Moezel in Duitsland. De Panoramaroute en de wandelroute s waren ontzettend leuk. De beschrijvingen waren duidelijk en goed te vinden. Wij hebben echt een hele leuk en mooie week gehad dank zij de routes en tips! Hartelijk dank daarvoor!

- 3 september 2018 - greta

Een goede begeleider voor de voorbereiding van de bezienswaardigheden en de uitstappen die we hebben gedaan .Alles staat goed beschreven.Verdiend een pluim!

- 21 augustus 2018 - Fonkel Van de Pol

De panoramaroute is heel fijn te gebruiken om de Moezel te verkennen en te bezichtigen! Bedankt.

- 21 augustus 2018 - Femke

Samen met mijn vriend een dag er op uit getrokken om Trier te bewonderen. Hier hebben we de stadswandeling uit het boekje er bij gepakt. De wandeling was zeker de moeite waard! De highlights in Trier staan goed omschreven en de geschiedenis er achter was interessant. De route zelf was erg duidelijk omschreven, wat het een hele fijne wandeling maakte. In het boekje staat op het moment dat het amfitheater niet de moeite waard is voor een bezoekje omdat het verder lopen is en er weinig te zien is. Helaas vernamen wij een week later van vrienden dat dit absoluut niet waar was en het theater erg indrukwekkend was. Zelf zou ik het amfitheater er in laten maar de wandeling onder de brug door laten zitten. Al met al zijn we wel erg blij met deze duidelijke stadswandeling en hebben we er erg van genoten.

- 15 augustus 2018 - Ada Donga

We hebben de stadswandeling in Trier gedaan. Perfect en inderdaad zonder deze route hadden we een prachtige tuin gemist en diverse andere dingen. Ook de toeristische route van Trier naar Koblenz langs de Moezel is prachtig. Volgende x maken we zeker weer gebruik van reisroutes.

- 23 juli 2018 - Stefaan

De panoramaroute langs de Moezel heeft onze reis mooier gemaakt dankzij de nuttige tips!

- 17 juli 2018 - Els Stehouwer

Een prima route met veel leuke plekjes, waar je niet zomaar komt. We hebben genoten.

- 16 juli 2018 - Luc De Colvenaer

Heel duidelijke route. Gaan deze zeker uittesten.

Moezel 3 dagen hotel 3* Traben-Trarbach incl. 1x diner

Moezel 3 dagen hotel 3* Traben-Trarbach incl. 1x diner

Je verblijft in een typisch familiehotel Gräffs Mühle *** in Traben-Trarbach, ons populairste hotel aan de Moezel. De kamers zijn ruim en trendy ingericht. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 5-gangen diner, gratis parking en WiFi. De gastvrouw spreekt Nederlands. Ligging in een groene omgeving.

va.109
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?