FB

Ervaringen "Panoramaroute, met deze rondreis zie het mooiste van de Moezel"

100 ervaringen

- 31 mei 2018 - BONNET

ga nu zaterdag naar de moezel daaaaaag redgy

- 18 mei 2018 - Silvia Graulus

Prachtige leidraad om deze streek te verkennen.

- 14 maart 2018 - Liabenoey

Wij zien er naar uit om de route te doen. Het geeft ons nog meer goesting om de moezel te verkennen met de camper. We hebben nu ook beter inzicht gekregen,waar we gaan overnachten, en hoeveel nachten we op een bepaalde plaats gaan blijven ,waar we naar toe gaan fietsen,waar we onze wandelschoenen gaan gebruiken. Het uitstippelen van onze reis is zeker vergemakkelijkt door jullie info.

- 26 september 2017 - Hubert

Mooie route. Weliswaar niet volledig gedaan maar toch interessante bezoeken zoals Burg Eltz, gedeelte panoramaroute, Cochem, Koblenz, Bernkastel.

- 14 september 2017 - Renske

Hele handige informatie. Ook fijn dat er allerlei praktische zaken bij staan, zoals parkeertips en bijv. GPS coördinaten. Vooral Cochem, Bernkastel-Kues en Burg Eltz vonden wij heel leuk. Net als de stadwandeling Trier met handig kaartje!

- 3 augustus 2017 - Staf Goossens

Zeer zeker de moeite om het te lezen, een opsteker.

- 30 juli 2017 - de smet erwin

echt de moeite om te doen, de moezel eens gans anders bekeken.

- 26 juli 2017 - Freddy Goorys

Super mooie route. Ik heb ze met de moto gedaan.

- 24 juli 2017 - Karina

Enkele tips van deze route gebruikt tijdens een verlengd WE in Cochem.Burg Eltz, wandelingen en tip om te eten waren super. Hartelijk dank voor de info! De ruïne van Grevenburg vonden we minder interessant. De dorpjes langs de Moezel (Cochemer Krampen) ten zuiden van Cochem, met in het bijzonder Beilstein, zouden zeker ook vermeld mogen worden!

- 17 juli 2017 - joseph

echt een prachtige route om volgen met prachtige gezichten op de moezel en stadjes ook burg eltz is prachtig zeker een aanrader grt joseph

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?