FB

Ervaringen "Panoramaroute, met deze rondreis zie je het mooiste van de Moezel"

138 ervaringen

- 12 maart 2019 - Luc Troch

Goed uitgewerkte en handige brochure om de streek te verkennen. Beste dank.

- 9 maart 2019 - Karel Stockmans

De informatie is goed maar verwarrend opgesteld. Geef een start en eindplaats aan en beschrijf de route in de juiste volgorde.

- 24 februari 2019 - Jean Van Lierde

Een zeer complete Moezel- brochure ; voor elk wat wils : geschiedkundige info als voorbereiding op de reis, culinaire mogelijkheden tijdens de reis , kostenraming van bezoeken aan..., tijd en afstanden in meldingen en kaartgegevens ; zelfs oog hebben voor anders-validen = rolstoel-toeristen : een dikke pluim aan de opstellers van de brochure .

- 25 januari 2019 - rvh

zeer handig

- 23 januari 2019 - Marleen Proot

Duidelijke, begrijpbare informatie.

- 22 januari 2019 - Eddy

Deze gids is inderdaad het mooiste wat de Moezel te bieden heeft. Mooie rondreis deze panoramaroute. Wij gaan al vele jaren naar de Moezel, maar deze gids is echt super en mag je zeker niet vergeten mee te nemen.

- 22 januari 2019 - Gery hilberding

Wij vonden cochem en traben-trabach erg mooi,ook de rit langs de moezel,een echte aanrader 👍👍

- 22 januari 2019 - Travellingman

We gaan deze gids zeker gebruiken bij onze reis naar de Moezel in het voorjaar. Van vroegere reisgidsen weten we dat deze altijd zeer goede informatie geven. Vooral de stadswandelingen zijn een must. Bedankt

- 22 januari 2019 - Marc Verkeyn

Zoals dat altijd het geval is met de reisroutes van Geert, is ook deze weer verrassend en blijvend interessant. En steeds weer brengen ze nieuwe plekjes aan.

- 22 januari 2019 - Rinus Janssens

Wat een leuke tips haal je uit deze route. Een hapje eten bij Gasthuis Pyrmonter Mühl na een bezoek aan Burg Eltz is één van de super tips die wij zeer aangenaam vonden.

Moezel 3 dagen hotel 3* Traben-Trarbach incl. 2x diner

Moezel 3 dagen hotel 3* Traben-Trarbach incl. 2x diner

Je verblijft in een typisch familiehotel Gräffs Mühle *** in Traben-Trarbach, ons populairste hotel aan de Moezel. Inclusief ontbijtbuffet en 2x 4-gangen diner, gratis parking en WiFi. De gastvrouw spreekt Nederlands.

va.109
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?