Voeren 6-dorpen fietsroute

1 970 x gedownload131 ervaringen
  • Startpunt: De Plank, Sint-Martens-Voeren
  • Eindpunt: De Plank, Sint-Martens-Voeren
  • Type: Fietsroute
  • Afstand: 40,0 km
  • Duur: 3,5 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Volg de knooppunten
  • Toeristische dienst Voerstreek

Volg route op kaart met GPS-tracker

Fietsen door de zes dorpen van Voeren

Fietsen langs de Voerense dorpjes geeft je een rijk pallet aan kleuren en natuurlandschappen. Met een e-bike zijn de hellingen op deze fietsroute Voeren geen probleem. Eenmaal op de top van een helling krijg je opnieuw een uniek panorama.

Even gaan we de grens over tot in Eijsden, een klein stadje langs de Maas. We brengen je met deze route ook langs bezienswaardige kerken en kapellen, een forellenkwekerij en het Bezoekerscentrum van de Voerstreek. Natuurlijk kom je langs vele terrasjes van horecazaken. Er zijn verschillende mogelijkheden om de route in te korten.

Voeren-Zesdorpen

Gratis fietsroute Voeren Zesdorpen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Voeren Zesdorpen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

131 ervaringen

- 18 augustus 2019 - Detrez

Zeer mooie streek om te fietsen

- 15 augustus 2019 - Mieke

Het rondkijken op verschillende gebieden waar we een weekje zouden kunnen fietsen, bracht me ook naar de Voerstreek. De zesdorpen route gaan we zeker fietsen en het is fijn om op voorhand zoveel nuttige informatie over deze fietstocht te hebben kunnen downloaden. Het heeft me zeker bij de vakantiekeuze voor de Voerstreek geholpen. Veel dank daarvoor. We gaan vast genieten van al het moois dat de dorpen in de Voerstreek ons te bieden heeft.

- 14 augustus 2019 - Bernard ottevaere

Prachtige fietsrit maar de fietspaden kunnen beter hier en daar vind ik! De afstand is OK en heel mooi dorpje Teuven als uitschieter ... Ook langs de Maas fietsen is fijn. Wel vermelden dat de klim vanuit s' Gravenvoeren via de knooppunten verraderlijk lastig is voor de weinig geoefende fietser. Bedankt voor het aanbod via de site! Groetjes Bernard Ottevaere

- 1 augustus 2019 - Bruyland Guido

Prima fietsroute, afwisselend landschap, pittige rit met de fiets! Mooie stopplaatsen onderweg, een aanrader om te doen voor geoefende fietsers of met e-bike.

- 26 juli 2019 - Monika

Mooie fietsroute in de prachtige natuur van de Voerestreek. Goed te doen met een ebike. Op tijd en stond gezellige eet- en drankgelegenheden onderweg. Kortom, genieten in de natuur.

Gratis fietsroute Voeren Zesdorpen downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?