FB

Voeren 6-dorpen fietsroute

806 x gedownload90 ervaringen
  • Startpunt: De Plank, Sint-Martens-Voeren
  • Eindpunt: De Plank, Sint-Martens-Voeren
  • Type: Fietsroute
  • Afstand: 40,0 km
  • Duur: 3,5 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Volg de knooppunten
  • Toeristische dienst Voerstreek

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

va.WIN
Ontdek en win

Fietsen door de zes dorpen van Voeren

Fietsen langs de Voerense dorpjes geeft je een rijk pallet aan kleuren en natuurlandschappen. Met een e-bike zijn de hellingen op deze fietsroute Voeren geen probleem. Eenmaal op de top van een helling krijg je opnieuw een uniek panorama. Even gaan we de grens over tot in Eijsden, een klein stadje langs de Maas. We brengen je met deze route ook langs bezienswaardige kerken en kapellen, een forellenkwekerij en het Bezoekerscentrum van de Voerstreek. Natuurlijk kom je langs vele terrasjes van horecazaken. Er zijn verschillende mogelijkheden om de route in te korten.

Voeren-Zesdorpen

Gratis fietsroute Voeren Zesdorpen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Voeren Zesdorpen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde
Patrick Vanrysselberghe

90 ervaringen

- 15 juni 2018 - Patricia Van der Mullen

De fietstocht door Voeren was zeer mooi en afwisselend. E-bike is wel degelijk nodig.

- 13 juni 2018 - marina

We doen sinds een 4-tal weken elke zondag een fietstocht die ik via uw site heb gedownload - Voeren hebben we ook gedaan - was zwaar en veel volk - ik moet u zeggen, ze worden elke zondag mooier en mooier, vorige zondag tongeren- aldenbiezen, kunnen profiteren van de ronde van limburg en tussen de groene velden, prachtig, als we alles moeten doen wat ik heb afgeprint, zijn we de hele zomer weg - wat we ook gaan doen. we komen op plaatsen waar we anders nooit zouden terechtkomen.

- 11 juni 2018 - Dirk Devriese

De voeren 6 dorpen fietsroute werd vervangen door de route GULPDAL met start in Teuven. (+ een ommetje langs Epen ) HET WAS DE MAX

- 1 juni 2018 - Griet

Prachtige fietsroute die een overzicht biedt over de streek, die je dan te voet meer in detail kunt verkennen. Ook leuk dat je even wordt uitgenodigd de grens over te steken. Heel afwisselend ook met felle zon en koele schaduw, weidse en nabije zichten, platte en goed hellende stukken, zo heerlijk bergaf. Loved it!

- 17 mei 2018 - Berghman Freddy

een duidelijke fietsgids

Gratis fietsroute Voeren Zesdorpen downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?