FB

Ervaringen "Voeren 6-dorpen fietsroute"

86 ervaringen

- 17 mei 2018 - Berghman Freddy

een duidelijke fietsgids

- 13 mei 2018 - Fred

Super mooie route met duidelijke bewegwijzering

- 12 november 2017 - Jules

Aanrader: route met afwisseling prachtige landschappen en mooie, rustige dorpskernen.

- 30 oktober 2017 - robert

Zeer mooie fietsroute zeker een aanrader . Een waaier van schitterende landschappen soms denk je dat je in toscane bent.prachtige bossen.

- 13 september 2017 - Bressers Wim

Hele mooie route, geweldige natuur en veel cultuur. Erg jammer dat vrijwel alle horeca en musea e.d. op maandag op deze route gesloten zijn.

- 4 september 2017 - DEPUYDT Rene

Schitterende tocht gedaan,bij prachtig weer,een aanrader !!!

- 30 augustus 2017 - Herman De Ceuster

Kei tof, heel de route gedaan ong. 40 km en dan nog eens doorkruist naar de forellen kwekerij en stroop kook boerderij.Ik zelf met E- bike en mijn vrouw euh.... niet, maar ze heeft haar versnellingen toch al leren gebruiken. Knappe route,50 à 55 km p/h naar beneden is zalig fris met mooi weer.

- 28 augustus 2017 - I.F. Dekker

Prachtige route. Prima voor sportieve, niet al te goed getrainde fietsers van middelbare leeftijd zonder e-bike heel goed te doen, ook met een ruime middagpauze. Dit jaar met de klok mee gedaan vanuit Eijsden maar vorige keer andersom. Aanbevolen!

- 14 augustus 2017 - Mia Debroey

Fijne route. Is heel goed met e-bike te doen. Heel fijn. Bij aankomst zijn er diverse gelegenheden om iets te eten of te drinken. Een aanrader.

- 7 augustus 2017 - Himpe

Prachtige natuur, rustgevend. Goed bewegwijzerde route,klimmen kan lastig zijn zonder E-bike maar het dalen is dan ook dubbel leuk.Gezellige stopplaatsen voor een natje en een droogje. Vakantie in eigen land!!! voor herhaling vatbaar!

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

va.WIN
Ontdek en win

Gratis fietsroute Voeren Zesdorpen downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?