FB

Voeren en Gulpdal met elektrische fiets

Download fietsgids Limburg

Voeren en Gulpdal met elektrische fiets

852 x gedownload50 ervaringen
  • Startpunt: De Plank, Voeren
  • Eindpunt: De Plank, Voeren
  • Type: Fietsroute
  • Afstand: 43,4 km
  • Duur: 2,5 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Voerstreek

Volg route op kaart met GPS-tracker

Fietsroute Voeren - Gulpdal met elektrische fietsen

We brengen je met deze fietsroute door twee verschillende landschappen: Voeren en het Gulpdal. Je fietst door een glooiend landschap en heel wat pittoreske dorpjes. In Nederland fiets langs de Gulp naar Gulpen-Wittem waar je zeker een lokaal biertje van de Gulpener Bierbrouwerij niet mag overslaan. Je komt dan nog langs de imposante militaire begraafplaats in Margraten om dan verder af te zakken naar Voeren. Via St-Martens-Voeren gaat het naar de prachtige Commanderie van St-Pieters-Voeren met een bezoek aan de forellenkwekerij. Om te eindigen nodigen we je uit in de hoogst gelegen brasserie van Vlaanderen, ‘Het Rode Bos’, met een uniek uitzicht vanop het terras.

Voeren-Gulpdal

Gratis fietsroute Voeren en Gulpdal downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Voeren en Gulpdal: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

50 ervaringen

- 20 september 2018 - sonneville carmen

zeker een e bike nodig voor de knooppunten 428-429-430-

- 30 oktober 2017 - Eddy

Zeer mooie route voor de e-bike ,die is echt wel nodig !! De bewegwijzering in Nederland kan wel beter ,vooral rond Slenaken

- 30 oktober 2017 - gip

Met stijgende verwondering genoten van zoveel lieflijke natuur. En hoe de Hollandse Voer toch met meer zorg gekoesterd wordt dan de Vlaamse kant. Adembenemende vergezichten, schattige dorpspleintjes, zalig lange afdalingen en een lekker terrasje.

- 11 augustus 2017 - Ingrid

Gelukkig hadden we het mooie weer met ons mee en onze e-bikes. De uitgestippelde route is heel mooi en zeker de moeite om te ondernemen. Soms is het wel een beetje zoeken naar de bordjes, maar bij problemen ..... gewoon omkeren en opnieuw zoeken vanaf het laatste bordje. Het is echt genieten van de streek, de kleine dorpjes, de gezellige cafeetjes en eetgelegenheden, de vriendelijkheid van de mensen, ..... Kortom, zeker een aanrader.

- 12 november 2016 - Hugo

Geluk hadden we. Prachtige nazomerdag, geladen batterijen op de fietsen. Maar vooral een mooi uitgestippelde route. De plaats die we uitgekozen hadden om te. Vertrekken bleek later het laagste punt te zijn. Dus trapten we ondanks ondersteuning van electro nog bijna op onze adem. Na 2 km draaiden we af en vanaf dan was het genieten. Van de omgeving, de mooie dorpjes, de fijne stopplaatsen. Een echte aanrader. Dit gaan we nog eens doen in de andere richting. Mvg Hugo en Diane

Gratis fietsroute Voeren en Gulpdal downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?