Marche-en-Famenne fietsroutes met RAVeL-netwerk

Koop de volledige reisgids voor € 15

Marche-en-Famenne fietsroutes met RAVeL-netwerk

  • Startpunt: Place de l'Etang, Marche-en-Famenne
  • Type: Fietsroute
  • Afstand: 101 km
  • Duur: 9 uur
  • Wegdek: Soms onverharde gravel
  • Bewegwijzering: Fietsroute via netwerken

Volg route op kaart met GPS-tracker

Adv.
Ardennes-étape vakantiehuizen

Ardennes-étape vakantiehuizen

Voor je verblijf met z’n tweeën, met je familie of een grote groep vrienden in de Belgische Ardennen kies je voor een Ardennes-étape vakantiehuis. Met meer dan 1.800 vakantiehuizen in het aanbod, is er voor ieder wat wils.

Fietsen in de Ardennen via RAVeL en knooppunten Famenne

Onze 2 fietsroutes in hartje Belgische Ardennen vertrekken vanuit Marche-en-Famenne. Ze vormen een lus en volgen het RAVeL-netwerk en de fietsknooppunten van de Famenne. Ideaal voor het ontdekken van deze prachtige omgeving en de stadjes Durbuy en Rochefort.

Ze zijn uitermate geschikt voor e-bikers en geoefende fietsers. We omzeilen bijna alle onverharde paden zodat het comfortabel fietsen is. Zoals steeds bevatten onze fietsroutes achtergrondinformatie en ook een aantal leuke plaatsjes om te stoppen. Wil je even het stadje Marche verkennen? We hebben een stadswandeling toegevoegd die je elk mooi hoekje van het stadje toont.

Ardennengids

Gratis preview reisgids Ardennen

Nog meer in de volledige reisgids Belgische Ardennen

Ontdek de Belgische Ardenenn via volledig 7 autoroutes, 25 wandelingen, 4 fietsroutes en verkenning van zowel bekende maar ook minder bekende plekken. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Koop de volledige reisgids voor € 15

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Marche-en-Famenne: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

21 ervaringen

- 1 april 2022 - Karla Steffens

Wij gaan zeker naar Bouillon, misschien Met de fiets.De reisgids maakt goesting….

- 14 november 2019 - Jef Garnich

Ben wel een oude rakker "1942", doch fietst nog heel graag de RAVel fietsroutes zelfs met mijn al even oude fiets ( 38 jaar ). De natuur is er prachtig en de oude spoorwegen die omgevormd zijn tot fietspaden zijn in één woord mooi en fantastisch. Dus ik blijf met mijn hele bende ( 8 personen ) liefhebber en dikke fan van de RAVel's. Met vriendelijke groeten, Jef

- 17 september 2019 - Diana

Geweldige routes om te fietsen, deze Ravel- & knooppuntroutes! De Ardennen door op je eigen fiets zonder al te heftige hoogteverschillen langs idyllische plekjes

- 20 juli 2019 - Kris Rottiers

De bordje voor de fietsroutes zijn helemaal niet duidelijk. Je dient al tot vrij dicht bij het bordje te komen om het nummertje te kunnen lezen en de pijlrichting te zien. Bordjes ontbreken heel dikwijls of zijn weggestopt achter begroeiing. Ook staan de bordje gelijk met de rijrichting. Dan kan je maar pas het bordje lezen als je net naast het bordje staat... niet praktisch als je met een koersfiets bent. In Vlaanderen is hier reeds jarenlange ervaring opgebouwd. Jammer dat deze hier duidelijk niet uitgewisseld wordt. Waarom kan bijvoorbeeld niet gebruik gemaakt worden van dezelfde routeplanner. Eenmalige kost voor de software kan win-win samenwerking worden.

- 15 juli 2019 - anita

zeer bruikbare informatie gekregen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?