FB

Ervaringen "Marche-en-Famenne fietsroutes met RAVeL-netwerk"

12 ervaringen

- 27 mei 2018 - roland cappelier

fietsknooppunten zijn zeker ok,maar soms ook wat vet, bij thuiskomst onze ebikes gepoetst,waren die vuil,wij gaan er zeker terugkomen

- 7 augustus 2017 - Erwin Fosselle

Gelukwensen aan onze Waalse landgenoten met overname van het fietsknooppuntenidee in de regio Marche Hotton Rochefort. Landschappelijk schitterende wegen... Helaas en begrijpelijk cfr pas sedert 2016 in gebruik, nog heel wat NB of "Non Balisé" wegen. Ook heel wat stukken slecht of enkel voor MTB toegankelijk. Hopelijk kunnen deze kinderziektes op korte tijd overwonnen worden. Globaal echter positieve indruk. La Famenne en vélo " vaut la voyage"!

- 30 juli 2017 - Theo Wijnen

Een bijzonder mooie route met uitstekende beschrijvingen van de bezienswaardigheden onderweg!!

- 12 april 2017 - Van der auwera

Wij vonden een heel mooie fietsroute,met veel afwisseling. Wel goed dat we ook de beschrijving op de tablet konden terugvinden omdat er af en toe wel knooppunten ontbraken. We volgden de route naar Durbuy. Spijtig genoeg hebben we daar wel heel lang op onze middagsnack moeten wachten. We hebben ervan genoten. Staf en Lief

- 24 mei 2016 - Willy De Meester

Zeer mooie routes , doch soms ontbreken de bordjes ( wegenwerken - snoeien ... ) Soms paden met wel heel grote gravelstenen , bijna een wonder als je daar geen platte band hebt ! Al bij al toch positieve ervaring door de adembenemende landschappen !

- 10 mei 2016 - An Van Leemputten

wij fietsten in het verlengde weekend van OHH één route vanuit Rochefort naar Marche en terug, we koppelden de wandeling ertussen. het weer was super en we hebben ongelooflijk genoten van het mooie landschap en hun kleurschakeringen koolzaadvelden in bloei, bomenbloesems, fris groene grasvelden... een aanrader in de de lente! Een mooie dagvulling!

- 23 november 2015 - Monique Dijk

Wij hebben niet zo'n positieve ervaring. Bij gebrek aan tijd hadden we de route niet op GPS gezet, maar alleen de knooppunten genoteerd voor de route van 45,8 km. Na enkele kms reden wij al 2x verkeerd, aangezien de "balisage" ontbrak. We vonden na de 3e missing geen bordje meer terug en hielden het voor bekeken. We hebben dit gemeld aan de dienst toerisme en hebben ook een mail gestuurd naar de verantwoordelijke dienst van Marche-en-Famenne. Heel jammer.

- 4 november 2015 - Duyck Geert

Prachtige mooie routes. Nu echt goed opletten op gevallen bladeren, vooral als je op de stukken offroad rijdt. We reden de ene maal met prachtig weer, de andere maal met lichte nevel maar het blijft telkens even mooi.Wel is het voor ons aanpassen als we op het knooppuntennetwerk afrijden. De bordjes staan helemaal anders dan bij ons in West-Vlaanderen, geen probleem even opletten en hops daar rijden we. De route vanaf een stukje ravel buiten Rochefort via de knooppunten naar Redu is een echte aanrader, even opletten aan de kalkgroeve, je moet helemaal om en dan naar beneeden om onder de snelweg te rijden. Echt een aanrader.

- 30 oktober 2015 - Wil

Met volle teugen genoten van deze routes. Wel oppassen geblazen in deze tijd van het jaar vanwege de vele gevallen bladeren en vochtig weer. Zeker bij de stukken die offroad gefietst moeten worden. Marche en famenne is een verrassend mooi stadje.

- 23 september 2015 - Jos

De moeite waard

Hartje Ardennen 3 of 4 dagen incl. ontbijtbuffet

Hartje Ardennen 3 of 4 dagen incl. ontbijtbuffet

Auberge La Grande Cure ***, gelegen tussen La Roche en Hotton. Heel rustige ligging met een wellness en gastronomisch restaurant. Inbegrepen: ontbijtbuffet. 4 dagen / 3 nachten voor dezelfde prijs in bepaalde periodes.  

Gratis fietsroute Marche-en-Famenne downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?