Waar overnachten in Lleida-stad 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Lleida-stad 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

17 augustus 2023 in Catalonië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Lleida heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Lérida.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Parador de Lleida

Het voormalige 17de eeuwse klooster waarin de Parador de Lleida is gevestigd, bevindt zich in het historische centrum van de stad. De kamers zijn verdeeld rond een prachtig centraal klooster van drie verdiepingen dat naar de kerk leidt, nu omgebouwd tot restaurant. Meer info en boeken.

  1. Hotel Sansi Park

Hotel Sansi Park ligt in het hart van Lleida en werd recent gerenoveerd in 2022. Het hotel biedt ruime kamers voorzien van comfortabele bedden, airconditioning en gratis WiFi. Het ligt op slechts 600 meter van de kathedraal La Seu en op wandelafstand van allerlei winkeltjes en cafeetjes. 's Ochtends kan je nog een ontbijtje meepikken alvorens je de stad gaat verkennen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Real de Lleida

Hotel Real de Lleida ligt aan de Segre rivier, op wandelafstand van het centrum. Het driesterrenhotel beschikt over moderne kamers voorzien van alle luxe en comfort, een eigen bar en restaurant. Wie met de auto naar Lleida komt, kan parkeren op de openbare parking tegenover het hotel. Meer info en boeken.

  1. Nastasi Hotel & Spa

Het Nastasi Hotel & Spa is een familiehotel in een rustige woonwijk op slechts 2,5 km van het centrum van Lleida. Tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot het seizoensgebonden buitenbad en het fitnesscentrum en kan je gratis gebruikmaken van de privéparking.

Na een heerlijke nachtrust wordt er een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd en enkele uurtjes ontspannen in de spa van het hotel op de bovenste verdieping. Bubbelen in de hot tub, genieten van een voetenbad of de spieren laten loskomen in de Finse sauna. Bovendien heb je hier ook een prachtig zicht over de stad. Meer info en boeken.

  1. Finca Prats Hotel Golf & Spa

Liever overnachten buiten de stad? Dan is dit luxehotel misschien wel iets voor jou. Het Finca Prats Hotel Golf & Spa bevindt zich op een groot aangelegd landgoed, op slechts 10 km van het centrum van Lleida. Het verblijf biedt ruime kamers met een moderne inrichting, een spa met binnenzwembad en sauna en een fitnessruimte. Bij zonnig weer kan je lekker zonnebaden op het solarium op het dak. Na het verkennen van Lleida, kan je in het restaurant genieten van regionale gerechten en proeven van de beste wijnen uit de streek in de wijnkelder. Meer info en boeken.

  1. NH Lleida Pirineos

Het NH Pirineos Lleida ligt aan de Passeig de Ronda, de hoofdweg van Lérida, in de buurt van het Ricardo Vinyes-plein. Het viersterrenhotel biedt comfortabele kamers met gratis WiFi en voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. Het Het restaurant serveert regionale en traditionele gerechten, bereid met lokale producten door chef-kok Miguel Martínez. Meer info en boeken.

  1. Zenit Lleida

Zenit Lleida ligt in het winkelgebied van Lleida, op een steenworp afstand van de oude kathedraal en beschikt over ruime kamers voorzien van alle luxe en comfort dat je kan wensen. In het eigen restaurant, de Bistrot, kan je genieten van een innovatief weekmenu op basis van lokale producten. 's Ochtends wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd. Meer info en boeken.

  1. Ramon Berenguer IV

Tegenover het treinstation van Lleida, kan je overnachten in het Ramon Berenguer IV. Het lowbudgethotel beschikt over eenvoudig ingerichte kamers voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. 's Ochtends geniet je van een lekker ontbijtje alvorens je de stad in trekt. Meer info en boeken.

  1. Lo Palauet de la Muralla

Lo Palauet de la Muralla heeft een antieke inrichting en een gemeubileerd terras. Deze B&B ligt in het oude centrum van Balaguer, op wandelafstand van Plaça del Mercadal en Museu de la Noguera. Iedere kamer van het verblijf is ingericht met unieke meubels. Als gast heb je toegang tot een bibliotheek en een lounge, met houten balken en stenen muren. Bij de accommodatie en in de omgeving kan je ook tal van activiteiten ondernemen, zoals fietsen, paardrijden en kajakken. Lleida ligt op 25 minuten rijden van Lleida. Meer info en boeken.

  1. Casa Guiu

Op 15 kilometer van Lleida verwijderd, bevindt zich Casa Guiu in Suñé. Dit vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en beschikt over vier ruime slaapkamers, een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Ideaal vakantiehuisje voor wanneer je met het hele gezin op stap bent en de omgeving ook graag leert kennen. Meer info en boeken.

  1. Mis niets: download onze gratis reisgids Catalonië

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Catalonië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Catalonië met meer dan 70 bezienswaardigheden, 3 wandelingen + volledig uitgewerkte autoroute. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Catalonië en ga op pad!

Catalonië

Gratis reisgids Catalonië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?