Waar overnachten op Ibiza (update 2024)? 10 x beste hotels en appartementen

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten op Ibiza (update 2024)? 10 x beste hotels en appartementen

23 september 2021 in Balearen1 reactie

Nadat je aangekomen bent op het eiland Ibiza wil je natuurlijk wel ergens overnachten waar het aangenaam vertoeven is. Om jou te helpen bij het maken van deze keuze hebben wij alvast een overzicht gemaakt van wat wij de meest unieke hotels vonden tijdens ons bezoek aan Ibiza zodat je in alle stijl kan genieten van jouw vakantie.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Paradiso Ibiza Art Hotel

Het totaal vernieuwde Paradiso Ibiza Art Hotel, is een adults only hotel in in retro-Miami stijl. Ligt niet ver van de stranden en vlakbij de winkelstraat Carrer des Caló. Hou je van roze, bling bling en flamingo's? Dan is dit de place to be ! Meer info en prijzen via deze link

  1. Catalonia Royal Ses Savines in Santa Eulària des Riu

Het Catalonia Royal Ses Savines is gelegen aan het strand van Santa Eulària des Riu. Vanwege zijn ligging aan het strand heb je dan ook fantastische uitzichten over de Middellandse Zee en kan je Formentera zien liggen. Het hotel beschikt over twee zwembaden waarvan er één een infinity pool is. De ruime kamers hebben allemaal een privéterras met uitzicht over de zee. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd dat bestaat uit lokale producten. We kunnen zeker de typisch lokale Bullit de Peix aanraden. Dit is een adults only hotel. Meer info en prijzen via deze link

  1. Can Jaume by Ocean Drive

Aan de rand van het kleine dorpje de'n Puig Valls, ligt Can Jaume in een rustige omgeving en omgeven door sinaasappelboomgaarden. Can Jaume is gevestigd in een voormalige zuivelboerderij uit de vroege 19e eeuw, die liefdevol is gerestaureerd zonder de oorspronkelijke stijl en karakter te verliezen. Bewonder de stenen materialen in de ruime zalen, patio's, terrassen en veranda's. Na het uitgebreide ontbijtbuffet kan je de hele dag bij het zwembad ontspannen. Geniet van de zon of neem een duik in het koele water! Meer info en boeken.

  1. Can Lluc in Sant Rafael de Sa Creu

Can Lluc is centraal gelegen op het platteland van Ibiza in de vallei ter hoogte van Sant Rafael de Sa Creu. Het is de ideale plaats dus om tot rust te komen. Elke kamer is uniek ingericht, zo hebben sommige een privéterras en anderen dan weer een bubbelbad. Het restaurant van het hotel is gespecialiseerd in de mediterrane en lokale keuken. De gerechten worden gemaakt met ingrediënten die afkomstig zijn van het domein zelf. Meer info en prijzen via deze link

  1. Ushuaïa Ibiza Beach Hotel in Platja d'en Bossa

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is gelegen aan het strand van Platja d'en Bossa. Dit is hét hotel bij uitstek voor iedereen die naar Ibiza trekt voor het nachtleven. Het hotel beschikt dan ook over zijn eigen club, Ushuaïa. Eén van de bekendste clubs op Ibiza. Daarnaast beschikt het hotel over meerdere restaurants waar iedereen wel aan zijn trekken kan komen. De kamers zijn heel ruim en mogen er zeker en vast zijn. Meer info en prijzen via deze link

  1. Hotel Puchet

Hotel Puchet ligt in een rustige buurt van Sant Antoni de Portmany, op wandelafstand van het Es Pouet-strand. Na een zalige nachtrust in een van de ruime kamers met terras geniet je van een heerlijk ontbijtje en nadien kan je nog wat energie kwijt in het fitnesscentrum van het hotel. Op zoek naar wat verkoeling? Neem dan zeker een duik in het seizoensgebonden buitenzwembad! Meer info en boeken.

  1. Ca Na Xica in Sant Miquel de Balanat

Ca Na Xica is gelegen in het groene binnenland van Ibiza, meer bepaald in Sant Miquel de Balanat. Ca Na Xica beschikt over 20 ruime kamers die heel eenvoudig zijn ingericht. Aan het zwembad kan je helemaal tot rust komen met een prachtig uitzicht over het landschap. Eten kan je doen in het open lucht restaurant dat op hetzelfde domein is gelegen. Meer info en prijzen via deze link

  1. Agroturismo Ca Sa Vilda Marge

In het noorden van het eiland Ibiza is het charmante Agroturismo Ca Sa Vilda Marge gevestigd aan de mooie weg tussen San Juan de Labritja en Portinax. Agroturism Ca Sa Vilda Marge, gelegen in 15 hectare boomgaarden en prachtige moestuin, biedt ruime en prachtig ingerichte kamers, een authentieke 400 jaar oude finca met zwembad en poolhouse. Ibiza-stad ligt op ongeveer 20 minuten rijden en de omgeving van de vakantieboerderij is ideaal om te wandelen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Ibizazen

Het Ibizazen Hotel is gevestigd in een gerenoveerde 18e-eeuwse boerderij en biedt naast een buitenzwembad en uitzicht op de tuin of het zwembad, ruime kamers met een uniek decor. De badkamer is door middel van een glazen wand in de kamer geïntegreerd en biedt een zachte badjas, slippers en een regendouche of bad. Sommige kamers hebben beschikken ook over een eigen terras.

Iedere ochtend wordt er in het hotel een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd en bij de bar in de tuin kan je nog van een drankje genieten. Meer info en boeken.

  1. Agroturismo Can Guillem

Can Guillem is gevestigd in een stijlvol verbouwde boerderij op het platteland van Ibiza. Deze sfeervolle vakantieboerderij biedt modern ingerichte kamers, een buitenzwembad en een grote tuin. Het interieur wordt bepaald door traditionele tegelvloeren en witgekalkte muren. Verder biedt het Can Guillem heerlijke massages, een hot tub en zeillessen. Je kan er ook fietsen, een auto of een boot huren zodat je de omgeving makkelijk kan verkennen. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf op Ibiza met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Ibiza? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Balearen met alle belangrijke bezienswaardigheden op Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Ibiza.

Balearen

Gratis reisgids Balearen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?