Premium

Wandeling op het eiland Comino: alle bezienswaardigheden + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de volledige reisgids

Wandeling op het eiland Comino: alle bezienswaardigheden + kaart

  • Startpunt: Blue Lagoon, Comino
  • Eindpunt: Blue Lagoon, Comino
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 5,0 km
  • Duur: 3 uur
  • Wegdek: Gedeeltelijk verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Visit Malta

TUI vakanties

Een all-inlcusive vliegvakantie naar Malta? TUI heeft een mooi aanbod aan zonvakanties naar deze parel in de Middellandse Zee.
Bekijk aanbiedingen TUI

Eliza Was Here

Verblijven in onontdekte vakantieadresjes op Malta? Alle vakanties bij Eliza Was Here zijn inclusief vlucht, verblijf en huurauto.
Bekijk Aanbiedingen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Ontdek Comino + Cominotto (Malta), van de Blue Lagoon en eeuwenoude torens tot de mooiste stranden met deze wandelroute.

Comino heeft slechts 4 permanente bewoners, maar met een priester en politieman die het eiland tijdens de zomer komen versterken, groeien deze statistieken drastisch. Tijdens het hoogseizoen komt er een groot aantal toeristen naar Comino (Malta) om te genieten van de prachtige stranden en baaien en de vele vogelsoorten die er op het eiland wonen.

Comino is klein genoeg om in een dag te bezoeken waarbij je toch het gevoel krijgt dat je het eiland op een persoonlijke manier hebt kunnen leren kennen. De beste manier om het eilandje te ontdekken is om simpelweg je tijd te nemen en rond te dwalen + een duik te nemen in het heldere water. Breng ook een bezoek aan het kleine broertje Cominotto.

In deze wandeling nemen we je me langs de mooiste bezienswaardigheden van Comino (Malta), van het prachtige kristalhelder water van de Blue Lagoon, langs eeuwenoude torens tot mooie zandstranden.

Deze wandeling maakt deel uit van onze reisgids voor Malta. Download hier een gratis preview van de reisgids, met onder meer een stadswandeling van Valletta en de 3 steden wandelingen.

Onze tip: Ontdek onze favoriete verblijven op Malta. Logeer in de mooiste appartementen en kleinschalige hotels in Malta. (Flexibiliteit, en achteraf annuleren mogelijk)
Malta

Gratis preview van de Malta reisgids downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Malta

Ontdek Malta en de eilanden Gozo en Comino via 3 uitgewerkte wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Met kant-en-klaar rondreis per auto, fiets of bus. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Comino: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Wouter Coppens

Gratis preview van de Malta reisgids downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de volledige reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?