10 x waar overnachten op Malta (update 2024)? Onze favoriete Hotels en B&Bs

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onderdeel van de complete reisgids Malta

10 x waar overnachten op Malta (update 2024)? Onze favoriete Hotels en B&Bs

3 januari 2024 in Malta0 reacties

Als je op vakantie bent op Malta wil je natuurlijk in een bijzonder en aangenaam hotel verblijven. Daarom gingen wij speciaal voor jou op zoek naar de hotels die "net iets anders zijn" op Malta.

Hotels en verblijven die net dat tikkeltje extra karakter hebben of meer aanbieden. We hopen dat jij er alvast jouw volgende slaapplaats voor Malta kan vinden.

Inhoud artikel

  1. SU29 Hotel in Valletta

Ontdek in de historische binnenstad van Malta dit boetiekhotel met 8 kamers. Het SU29 Hotel combineert een kunstzinnig design in elke kamer op een andere manier. Zo kan je jezelf uitleven in kamer 401 op de bokszak. De kamer krijgt dan ook de gepaste naam 'Luxury Fitness' mee.

Op zoek naar tips van de locals? Het supervriendelijke personeel aan de receptie helpt je graag verder. Meer info en prijzen via deze link

  1. Palazzo Prince d'Orange appartementen in Valletta

Ontdek het Palazzo Prince d'Orange in een origineel 17de eeuws gebouw. Deze gezellige appartement zijn gelegen in de binnenstad van Valletta.

Op het dakterras kan je genieten van een prachtig uitzicht over de haven van Valletta. Elke kamer is individueel ingericht rond een specifiek thema. Zo is appartement 'Beatrix' ingericht met originele Nederlandse meubels. Meer info en prijzen via deze link

  1. Cugo Gran Macina Grand Harbour in Senglea

Het Cugo Gran Macina Grand Harbour hotel staat gekend voor zijn prachtige architectuur. Dit hotel weet op een perfecte manier moderne elementen te verwerken in het klassieke gebouw. Dit hotel ligt aan de andere kant van de haven van Valletta in Senglea.

Het zwembad op het dak van het hotel geeft dan ook een prachtig uitzicht over de haven en de historische binnenstad van Valletta. In het Hammett restaurant van het hotel kan je altijd terecht om lekker te eten. Meer info en prijzen via deze link

  1. Casa Ellul boetiekhotel in Valletta

Casa Ellul was het eerste boetiekhotel in Malta en wordt nog steeds opengehouden door de lokale familie, Ellul. Gelegen op steenworp van het Teatru Manoel is dit de ideale uitvalsbasis om Valletta te verkennen. Dit 19de eeuws gebouw is ingericht met originele Maltese vloertegels en de familie Ellul doet er alles aan om het hotel zo authentiek mogelijk te houden. Enkele kamers beschikken ook over een hot tub om helemaal tot rust te komen na een dag de binnenstad van Valletta te verkennen. Meer info en prijzen via deze link

  1. The Duke Boutique Hotel in Victoria

Op zoek naar een uitvalsbasis om Gozo te verkennen? Zoek dan niet verder dan The Duke Boutiqe Hotel in Victoria. De modern ingerichte kamers zijn allemaal uitgerust met luxe matrassen en elke ochtend wordt er een luxe ontbijt aangeboden. Zo kan je elke nacht goed uitrusten en vol energie weer vertrekken om dit prachtige eiland te verkennen. Meer info en prijzen via deze link

  1. Corinthia Palace Malta

Boetiekhotel Corinthia Palace Malta ligt in het hart van het eiland Malta en is gebouwd rondom een elegante, omgebouwde villa uit de 19e eeuw. Het vijfsterrenhotel staat tegenover het presidentieel paleis en naast de prachtige botanische tuinen van San Anton. Verder wordt het ook omringd met mooie landschapstuinen en is het een rustige plek voor een ontspannen verblijf.

Het boetiekhotel beschikt over ruime kamers met een eigen balkon en voorzien van alle moderne gemakken. Na een heerlijke nachtrust geniet je van een uitgebreid ontbijt vooraleer je de stad gaat verkennen. Nadien kan je nog even terugtrekken en ontspannen in de wellness of de fitnessruimte. Meer info en online boeken.

  1. U Collection - a Luxury Collection Suites

U Collection - a Luxury Collection Suites, Valletta is gevestigd in een gerestaureerd 17e-eeuws gebouw in het centrum van Valletta en biedt elegante accommodatie met gratis WiFi en een luxe, modern interieur.

Alle studio's en appartementen zijn voorzien van antiek meubilair, een flatscreen-tv en uitzicht op het Queen's Square. Ook hebben de meeste accommodaties een eigen balkon of terras. ideaal voor 's ochtends wakker te worden met een koffietje en een prachtig uitzicht, heerlijk is dat! Meer info en online boeken.

  1. Hotel Ta' Cenc & Spa

Hotel Ta' Cenc & Spa biedt een onvergetelijk verblijf op het hoogste punt van Gozo, met uitzicht op de kliffen. De kamers van dit indrukwekkende hotel zijn ondergebracht in stenen bungalows die verspreid liggen over het resort. Elke kamer is voorzien van airconditioning en een eigen terras of een kleine tuin.

Je zal je hier ook nooit vervelen, er zijn 2 tennisbanen en 2 zwembaden, biljarttafels, ruimtes waar je video- en bordspelletjes kan spelen en een fitnesscentrum waar je aan je conditie kan werken. Of je kan ook de gratis minibus nemen, die je naar het privéstrand brengt iets verderop. Daar vind je tevens een gezellige bar en een grillrestaurant.

Nadien kan je nog even ontspannen in het wellnesscentrum met verwarmd zwembad, Finse sauna, hot tub en stoombad. Of verwen jezelf met een sessie in het solarium met een massage. Om de dag af te sluiten kan je in het restaurant genieten van de beste Italiaanse en internationale gerechten die bereid worden door bekroonde koks. Benieuwd naar een verblijf in dit vijfsterrenhotel? Boek snel online!

  1. Hugo's Boutique Hotel

Hugo's Boutique Hotel bevindt zich in St. Julians en ligt op loopafstand van een scala aan bars, restaurants, nachtclubs, winkels,.. Je verblijft in een van de stijlvolle, edgy kamers of suites, verdeeld over thema-verdiepingen met elk hun eigen karakter. Iedere kamer is voorzien van de nieuwste moderne technologie. Sommige kamertypes hebben ook een balkon met uitzicht op zee, bubbelbaden en zelfs sauna's voor een echt decadent verblijf.

Je kan de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt in Mila's Kitchen en 's avonds serveert Rocco's Whisky Lounge een uitgebreide selectie fijne, oude whisky's en mixdrankjes. Tijdens de zomermaanden biedt het Infinity Pool Deck & Lounge het ideale uitkijkpunt om te genieten van de adembenemende vergezichten over de baai en de azuurblauwe zeeën daarachter vanaf het overloopzwembad. Met een chique, relaxte sfeer en de decadente Dom Perignon Champagne Bar, is de hemel een plek op aarde bij Hugo's. Wacht niet langer en boek je verblijf online!

  1. Hotel Rosselli

Rosselli ligt in het hart van Valletta en is gevestigd in een 17e-eeuws gebouw dat voorheen eigendom was van een lid van de Ridders van Malta. Het combineert barokke architectuur met moderne faciliteiten, waaronder gratis WiFi in alle ruimtes.

Dagelijks geniet je hier een continentaal ontbijt geserveerd met een selectie zoete en hartige producten en vers fruit. Ook het diner zal je zeker bekoren, het restaurant heeft een Michelin-ster en biedt een verfijnd menu en desserts. Meer info en boeken.

  1. Touroperators & reisaanbieders Malta

Eliza Was Here

Verblijven in onontdekte vakantieadresjes op Malta? Alle vakanties bij Eliza Was Here zijn inclusief vlucht, verblijf en huurauto.
Bekijk Aanbiedingen

TUI vakanties

Een all-inlcusive vliegvakantie naar Malta? TUI heeft een mooi aanbod aan zonvakanties naar deze parel in de Middellandse Zee.
Bekijk aanbiedingen TUI

  1. Mis niets tijdens je verblijf op Malta met onze reisgids

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Malta? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Malta met een volledige uitgestippelde rondreis van Malta, en 61 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Malta.

Malta

Gratis preview reisgids Malta downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?