FB

Keulen (Köln) wandelroute in drie thema's

Route langs de kerstmarkten Keulen

Keulen (Köln) wandelroute in drie thema's

2 587 x gedownload280 ervaringen
  • Startpunt: Neumarkt, Keulen
  • Eindpunt: Neumarkt, Keulen
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 9,5 km
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Hotel Ascari Parkhotel *** (5 minuten van treinstation). Trein naar Köln (15 min.) en Düsseldorf (25 min.). Verblijf in het hotel inclusief ontbijtbuffet en 2x diner. Geen single supplement!

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Wandeling Keulen, wandelen langs bezienswaardigheden Keulen met wandelroute

Met deze wandeling door Keulen maak je volop kennis met die drie troeven: geschiedenis, Rijn en shopping. Iedereen weet dat Keulen synoniem staat met winkelstraten, shoppingcentra en markten. Het is alom bekend dat de Rijn dwars door Keulen stroomt. Weinigen weten echter dat er een prachtige wandelboulevard is langs die Rijn, zonder auto's! Deze wandeling brengt je eveneens langs alle historische gebouwen, monumenten en pleinen: de Dom, het bekende huis 4711, stadspoorten, musea en kerken. Een zeer afwisselende wandeling waarvoor je best een ganse dag kan voorzien.

Data kerstmarkt Keulen: 25/11 t/m 23/12/2019 (van 11 tot 21 uur)

Keulen

Gratis stadswandeling Keulen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Keulen: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

280 ervaringen

- 10 mei 2019 - Lieve

Mooie wandeling langs alle hoogtepunten met veel info. Keulen is een leuke stad met interessante monumenten, boeiende musea en het is er fijn winkelen. Ook de Rijnoever is mooi en leuk bij mooi weer.

- 7 mei 2019 - Van de Sande

We gebruiken zo goed als bij elk bezoek aan een nieuwe stad de laatste jaren de rondwandelingen van reisroutes. Ze zijn duidelijk, geven precies de juiste hoeveelheid informatie om even voor te lezen. Leuke weetjes, kennis en andere info maakt de wandelingen telkens boeiend en interressant. Het maakt topmomenten van het bezoek aan welke stad dan Ook! In dit geval werd Keulen belicht van vele kanten. We hebben er weer van genoten! Aan anderen zou ik zeggen doe er je voordeel mee. Print hem uit, wandelschoenen aan en laat je leiden door de stad en: Geniet!

- 3 mei 2019 - wilma gijsberts

keulen is een mooie stad lekker terrasje veel te zien zoals de Dom de altstad zuid en oost je kan er goed eten en drinken en er is veel te zien echt aan te velen

- 4 april 2019 - Tom de Haas

Heel blij mee!

- 13 maart 2019 - Lut Vander Bracht

Nuttige en duidelijke informatie

Gratis stadswandeling Keulen downloaden

Route langs de kerstmarkten Keulen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?