Ervaringen "Wandeling Keulen, ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Köln"

318 ervaringen

- 2 september 2021 - Dirk Mortier

Hebben de voorgestelde tips goed kunnen gebruiken,geen opmerkingen.

- 31 augustus 2021 - Frank Stulens

Leuke wandelroute waarbij je een groot deel van de bezienswaardigheden van Keulen tegenkomt. Hier is ook geen langdradig verhaal van elke bezienswaardigheid uitgerokken maar kort en bondig zoals ik het graag heb (zeker met tieners erbij ;)

- 24 augustus 2021 - Staf Lievens

Handige, nuttige gids.

- 15 augustus 2021 - John D'Hondt

Zoals altijd top.

- 3 oktober 2020 - Jan Verdeyen

Prima, het plan en de route voor Keulen was duidelijk ,nooit moeten twijfelen het wel de juiste weg was. Het bijzonderste hebben we gezien en de aangeduide tijdsduur klopte . Aanrader

- 30 september 2020 - Paul van Wanrooij

Erg leuke wandeling door het centrum van Keulen. Ga zeker punt "G", kerk en museum Kolomba, even binnen!

- 14 september 2020 - André Steffens

Een prachtige en erg afwisselende stadswandeling die wij medio september (2020) hebben gemaakt bij warm en zonnig weer. De beschrijving was erg nauwkeurig en uitgebreid met veel informatie over gebouwen, omgeving en geschiedenis. Nergens fout gelopen en een hele dag gelopen, gekeken, gezeten en genoten. Ons viel wel op dat er in Keulen toch steeds meer sprake is van achterstallig onderhoud, veel onkruid en troep op de straten, niet meer het schone Duitsland van vroeger. Misschien ok wel door de vele mensen en bebouwing. Al met al een wandeling om een goede indruk van Keulen te krijgen, en erg leuk vooral bij mooi weer.

- 3 september 2020 - Dineke Filius van Os

Mooie en duidelijke wandelroute . Ik heb er echt van genoten.

- 31 augustus 2020 - Andre Steffens

Bedankt nog voor de toeristische (wandel) info voor de stad Keulen , het ziet er goed en duidelijk uit , we hopen het binnenkort te gaan ervaren als we daar zijn.

- 19 augustus 2020 - Els

Heel erg van genoten. Ik heb de stadsroute verdeeld over drie dagen. De leuke wijk Ehrenfeld kan er misschien ook nog worden in opgenomen! Een soort van hipster-buurtje met mooie muurschilderingen en gezellige bakkerijtjes! Ook de begraafplaats is best impressionant daar.

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Hotel Ascari Parkhotel *** (5 minuten van treinstation). Trein naar Köln (15 min.) en Düsseldorf (25 min.). Verblijf in het hotel inclusief ontbijtbuffet en 2x diner. Geen single supplement!

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Keulen downloaden

Route langs de kerstmarkten Keulen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?