FB

Ervaringen "Keulen (Köln) wandelroute in drie thema's"

276 ervaringen

- 13 maart 2019 - Lut Vander Bracht

Nuttige en duidelijke informatie

- 28 februari 2019 - van gasse jozef

Ik was aangenaam verrast met deze route die ons langs de voornaamste bezienswaardigheden stuurde. Ik kreeg meer inzicht in de verschillende delen van Keulen hun verschillen en contrasten Zeker een aanrader

- 27 februari 2019 - anton withagen

Prima reisgids, erg interessant en praktisch. Helaas in Keulen de tweede dag print ergens verloren of laten liggen , waren er erg aan gehecht.

- 21 februari 2019 - Marc Cottem

Duidelijke info wat te bezichtigen is

- 18 februari 2019 - Christina Poortmans

Leuke wandeling die je langs alle bezienswaardigheden loodst. Beschrijving was tip top in orde. We hebben andermaal genoten zonder zelf enig opzoekingswerk te moeten doen. Geweldig !

- 23 januari 2019 - Langenus Andre

nuttige info. Moeten dit nog afwandelen. Zal in maart gebeuren.

- 22 januari 2019 - Frie Feremans

Aan de hand van de wandeling hebben we Keulen, voor een deel, verkend. We waren heel erg onder de indruk van het bezoek aan het Gestapo hoofdkwartier, dit zouden we niet geweten hebben zonder jullie informatie. Een zeer goede tip. Het was geen vrolijk bezoek maar een absolute aanrader en... met een Nederlandse audiogids!! Daarna hielden we het wat luchtiger in de verkeersvrije winkelstraten en een bezoek aan de Dom stond ook op het programma. Veel voor één dag maar het was geen terrasjesweer. Daarvoor komen we in de zomer nog eens terug om te genieten van het 'groen' tijdens jullie wandeling. Hartelijk dank.

- 10 december 2018 - Jenny. Laneres

Zeer duidelijke uitleg, een mooi uitgestippeld parcours, maar het bijgevoegd kaartje is niet bruikbaar. Te klein, soms onvolledig en daardoor soms verwarrend om te volgen.

- 9 december 2018 - Jos Maas

Leuke wandelroute door keulen gedaan van 9.5 km. Aan te raden, je komt langs de belangrijkste locaties van keulen en krijgt een goede indruk van de stad.

- 21 november 2018 - Raphael Ver Eecke

prachtig om deze wandelroute te doen

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Köln en Düsseldorf 4 dagen 2 x diner

Hotel Ascari Parkhotel *** (5 minuten van treinstation). Trein naar Köln (15 min.) en Düsseldorf (25 min.). Verblijf in het hotel inclusief ontbijtbuffet en 2x diner. Geen single supplement!

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

Het Clostermanns Hof **** in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken.  Inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangen keuzemenu voor het diner.

Gratis stadswandeling Keulen downloaden

Route langs de kerstmarkten Keulen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?