FB

Ervaringen "Keulen (Köln) wandelroute in drie thema's"

249 ervaringen

- 11 juni 2018 - Betty

Tip: als je de mogelijkheid hebt om een plooifiets mee te nemen,is dit wel een groot pluspunt. Ook de Moskee in Keulen is prachtig , zeer moderne gebouw met veel licht en vriendelijke mensen die u uitleg geven.

- 1 juni 2018 - Jan

Alle lof voor de samenstelling van de wandelroute 's , die ik van U mocht ontvangen. De tekst van zowel de route als van de bezienswaardigheden is een fijne ondersteuning om van te voren al op de hoogte zijn wat een stad te bieden heeft. Hartelijk dank daarvoor.

- 28 mei 2018 - Lilian

Wandelroutes duidelijk omschreven, heel informatief.

- 27 mei 2018 - Roger

Goede beschrijvingen om een leuke wandeling te maken door de stad met voldoende afwisseling tussen cultuur en historie

- 12 mei 2018 - Henk van der Vleuten

geweldige hulp geweest voor de twee dagen Keulen. Goede tips voor de musea. Duidelijke wegbeschrijving. Kortom het heeft ons weekend gemaakt

- 8 april 2018 - Paul van Min

Vandaag met prachtig weer de route(kaart) gebruikt om heerlijk langs de mooiste bezienswaardigheden van Keulen te lopen. Goede beschrijvingen en een toch wel bruikbare kaart.

- 7 april 2018 - Albert

Afwisselende route waardoor je meer van Keulen ziet dan de standaard winkelstraten en bezienswaardigheden. Route is duidelijk beschreven en uitleg over bezienswaardigheden is prima.

- 3 april 2018 - Dominique

Mooie, duidelijk omschreven wandeling!

- 2 april 2018 - Maria

Mooie route die langs vele kerken, musea en historische gebouwen gaat, alsook een stuk langs de Rijn en het winkelgebied. Voor elk wat wils. Zeer tevreden. Spijtig zijn de straatnamen bijna onleesbaar bij het printen van de kaart.

- 25 maart 2018 - Freek

mooie wandeling met duidelijke aanwijzingen.

Gratis stadswandeling Keulen downloaden

Route langs de kerstmarkten Keulen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?