Reisgids Portugal gratis downloaden PDF [ebook]

Portugal

De reisgids Portugal bevat:

 • 5 regio's: Algarve, Alentejo, Centraal-Portugal, Dourovallei, Costa de Lisboa
 • Tips van locals, leuke eetadresjes
 • Stadswandelingen in Lissabon, Evora, Guimarães en Porto
 • 80 bladzijden up-to-date betrouwbare info

FAQ: Veelgestelde vragen over de reisgids Portugal

Is de reisgids Portugal gratis te downloaden?

Ja de reisgids Portugal is gratis te downloaden via deze link. Geef je e-mail adres in en je ontvangt onze printbare reisgids in PDF formaat met alle toeristische informatie binnen de 5 minuten in je mailbox.

Welke info staat er in de reisgids Portugal?

De reisgids Portugal bevat:

 • 5 regio's: Algarve, Alentejo, Centraal-Portugal, Dourovallei, Costa de Lisboa
 • Tips van locals, leuke eetadresjes
 • Stadswandelingen in Lissabon, Evora, Guimarães en Porto
 • 80 bladzijden up-to-date betrouwbare info

Wat is het verschil tussen de gratis en de betalende reisgids Portugal?

De gratis versie bevat het 1ste deel (gratis route) van de reisgids Portugal. De volledige reisgids kopen voor € 10, hiermee haal je ook direct alle waardevolle info over Portugal in huis.

 • De reisgids Portugal is gemakkelijk uit te printen of te lezen op tablet/smartphone.
 • Is na aankoop meteen te downloaden.
 • Mis niets, beleef meer.
 • Ontdek verborgen plekjes & bezienswaardigheden.
 • Overzichtelijke & kant-en-klare routes.
 • Bespaar veel tijd bij het voorbereiden van je reis.

Waar kan ik het best overnachten in Portugal?

Nog op zoek naar een hotel of B&B in Portugal om te overnachten? Dan hebben we voor jou een mooie selectie gemaakt van de leukste hotels, B&B's en jeugdherbergen!

Hoe kan ik het best de wachtrijen vermijden in Portugal?

Wil je graag een daguitstap/tour maken in Portugal of dé top bezienswaardigheden in Portugal bezoeken? Dan raden we je aan om je tickets tijdig online te bestellen via deze link. Zo kan je binnen zonder wachten en ben je zeker van je toegang.

Is het een goed idee om een auto te huren in Portugal?

De meeste toeristen reizen naar Portugal met het vliegtuig en daarom is het een goed idee om ter plekke een auto te huren. Zo kan je namelijk het meeste uit je vakantie in Portugal halen! Je kan de stad verlaten en het mooie binnenland verkennen of roadtrippen langs de ruige Portugese kustlijn. Lees onze praktische informatie en tips om een auto te huren in Portugal.


Hoe Porto bezoeken vanuit Lissabon?

Portugal is geen extreem groot land. De twee grootste steden, Lissabon en Porto liggen maar een goeie 300 kilometer van elkaar. Daardoor kan je een prachtige rondreis tussen deze 2 steden maken met de auto. Wij hebben alvast een uitgestippelde rondreis van Lissabon naar Porto voor je klaar!

Welke daguitstappen kan ik maken vanuit Lissabon?

Vanuit de bloeiende hoofdstad van Portugal, Lissabon, zijn er ook andere interessante plekjes die je kan bezoeken. Plaatsen zoals Fatima, Batalha, Nazare en Obidos liggen slechts op een steenworp van Lissabon verwijderd. Bekijk hier de leukste daguitstappen vanuit Lissabon.

Wat zijn de mooiste glampings in de Algarve?

Bijzonder overnachten in de Algarve? Wij maakten alvast een lijstje van 10 glampings en luxe campings in een van de mooiste streken van Portugal. Bezoek de Algarve en laat je verrassen door onze unieke accommodaties.

Wat zijn de mooiste stranden in de Algarve?

Portugal heeft een ontzettend lange kustlijn vol ruige rotspartijen en schilderachtige stranden. In de Algarve kan je perfect terecht voor een dagje zonnebaden op het strand, snorkelen in het heldere water, surfen op de hoge golven of een heerlijke wandeling tegen zonsondergang. Lees meer over de 15 mooiste stranden in de Algarve en wie weet lig jij binnenkort hier lekker te luieren!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?