15 jeugdherbergen en hostels in Porto: Prijzen & info

Volledige reisgids kopen voor € 10

15 jeugdherbergen en hostels in Porto: Prijzen & info

8 juni 2023 in Porto0 reacties

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende Porto? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. The Passenger Hostel

The Passenger Hostel bevindt zich in het centrum van Porto vlakbij het iconische treinstation ‘São Bento’. Het hostel is modern en gezellig ingericht en heeft naast de slaapzalen ook enkele familiekamers tot 4 personen. Je overnacht hier al vanaf €25/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Porto Wine Hostel

Het Porto Wine Hostel is gelegen langs het Cordoaria’s Park waar er heel wat hippe restaurants en bars zijn. Bezienswaardigheden als het Nationaal Museum, de Clérigos Toren en de Igreja do Carmo (kerk) liggen binnen een straal van 500 meter. Je overnacht in dit hostel vanaf €20/nacht. Meer info en boeken.

  1. Music Garden Oporto

Het Music Garden Hostel ligt in een rustige buurt op 2 kilometer wandelen van het centrum van Porto. Het hostel heeft naast de slaapzalen ook enkele familiekamers, een tuintje, een gedeelde keuken en een gemeenschappelijke lounge. Het beroemde ‘Casa da Musica’ ligt op 10 minuten wandelen en is zeker een bezoekje waard tijdens je verblijf in Porto.

Je overnacht hier vanaf €27/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

Het Gallery Hostel is gevestigd in het historisch stadscentrum van Porto. Het hostel werd volledig gerenoveerd en heeft een typisch Portugese stijl. De slaapzalen en privékamers zijn verzorgd en hebben een gedeelde of eigen badkamer. Je overnacht er al vanaf €31/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Garden House Hostel

Een hostel met een tuin vinden in het hartje van Porto is niet gemakkelijk. Maar wij vonden er toch een! Het Garden House Hostel heeft zoals de naam het doet vermoeden een gezellige tuin met terras. Je kan er genieten en uitrusten na een dagje stappen in de stad. De kamers zijn verzorgd en hebben een gedeelde badkamer.

Je overnacht er al vanaf €20/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. CATS Porto Hostel

Het CATS Porto Hostel ligt in het hartje van de stad en op 10 minuten wandelen van de Douro rivier. Dit unieke hostel heeft een dakterras waar er regelmatig feestjes gehouden worden die gratis zijn voor gasten. Dit is het ideale verblijf voor backpackers die ’s avonds nog graag een stapje zetten.

Je overnacht hier al vanaf €23/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hill 'n Chill Gaia Porto

Het Hill ’n Chill Hostel bevindt zich in het centrum van Porto vlakbij de bekende Luis I-brug. Het hostel is prachtig ingericht en heeft zowel slaapzalen als privékamers. Bezienswaardigheden als de Mercado Ferreira Borges en het Muralha Fernandina liggen net aan de overkant van het water.

Je overnacht in dit hostel vanaf €23/nacht. Meer info en boeken.

  1. The House of Sandeman - Hostel & Suites

Dit concept hostel is volledig ingericht naar het wereldberoemde merk Sandeman. The House of Sandeman bevindt zich in het stadscentrum van Porto aan de oevers van de Douro rivier. Het is een prachtige locatie om te overnachten en daar hoort zeker een glaasje porto bij!

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €24/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hostel One Ribeira

Het Hostel One Ribeira bevindt zich in het centrum van Porto in een rustige straat. Vanuit de straat heb je een prachtig uitzicht op de Santa Clara Kerk die zeker een bezoekje waard is. Het hostel heeft een gedeelde keuken en een gemeenschappelijke lounge. Een bed in een slaapzaal boek je er vanaf €26/nacht, inclusief diner. Meer info en boeken.

  1. O2 Hostel

Het O2 Hostel bevindt zich in het centrum van Porto op 1 kilometer wandelen van het treinstation ‘Campanhã’. De slaapzalen zijn modern ingericht en hebben een klein balkon met uitzicht op het binnenplein. Je overnacht hier vanaf €16/nacht. Veel goedkoper zul je het niet vinden! Meer info en boeken.

  1. Bluesock Hostel

Het Bluesock Hostel ligt in het hartje van Porto, op 100 meter wandelen van de oever van de Douro rivier. Langs deze oever zijn er heel wat gezellige bars en restaurants waar je ’s avonds zalig kunt dineren. In het hostel worden er regelmatig live optredens georganiseerd die gratis zijn voor bezoekers.

Hier overnacht je vanaf €22/nacht. Meer info en boeken.

  1. Change The World Hostel

Het Change The World Hostel bevindt zich in de iconische winkelstraat Rua de Santa Catarina en is ideaal voor backpackers en alleenreizigers. De slaapzalen hebben een gedeelde badkamer, er is ook een gemeenschappelijke keuken en lounge om te relaxen na een dagje stappen in de stad. Je overnacht hier vanaf €16/nacht. Meer info en boeken.

  1. Best Guest Porto Hostel

Het Best Guest Hostel is gevestigd in een gerenoveerd gebouw in het hippe stadscentrum van Porto. Bezienswaardigheden als het Mercado Ferreira Borges en het Muralha Fernandina liggen op 500 meter wandelen en zijn een must-visit tijdens je verblijf. Het hostel heeft naast de slaapzalen ook enkele privékamers.

Je overnacht er vanaf €24/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Porto Spot Hostel

Het Porto Spot Hostel bevindt zich in het stadscentrum van Porto op 2 minuten wandelen van het metrostation ‘Bolhão’. De ‘Rua de Santa Catarina’ ligt vlak naast het hostel en is een winkelstraat met bars en restaurants enkel toegelaten voor voetgangers. Je overnacht in dit moderne en verzorgde hostel vanaf €24/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Sweet Swell

Het Sweet Swell Hostel bevindt zich in het centrum van Porto net naast de bruisende Bolhão-wijk. Het hostel heeft naast de slaapzalen ook enkele privékamers en een kleine tuin. Dit is het ideale verblijf voor alleenreizigers maar ook oor koppels. Je overnacht hier vanaf €30/nacht. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in Porto met onze reisgids

Wil je niets missen tijdens je verblijf of citytrip in Porto? Dan hebben we goed nieuws, want wij deden al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Portugal met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Portugal.

Porto

Gratis reisgids Porto downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?