Reacties op 13 x mooiste bezienswaardigheden in Veere en het Veerse Meer: wat zien en doen?"

10 ervaringen

- 22 november 2023 - Franky Dubois

De reisgids is een goed startpunt om de reis te plannen. Ter plaatse komen er natuurlijk nog nieuwe inzichten en aanpassingen ...

- 16 juli 2023 - Agnes Maes

We deden de voorgestelde wandeling. Die was echt heel tof. Mijn echtgenoot was mee met een scootmobiel (hij kan niet meer stappen). De musea waren echter niet toegankelijk en onderweg werden we ook met trappen geconfronteerd en moesten we wat zoeken hoe we de wandeling verder konden zetten. Tip: trappen en te steile hellingen op de wandeling aangeven + toegankelijkheid van musea.

- 26 februari 2023 - A. Vers

Mooi plaats met veel monumenten. Het is helaas een ramp hoe het hier geregeld is met parkeren. Dus kom op de fiets of laat de plaats links liggen.

- 22 februari 2023 - A.Schouten

geweldig mooi stadje gezellig fotogeniek

- 24 februari 2022 - Julien Lambert

Votre guide semble très intéressant à consulter . Malheureusement mes connaissances en néerlandais ne me permettent pas de bien profiter de toutes les informations.

- 27 augustus 2020 - Johan Vermandere

Ik vind het zeer geslaagd heel goed

- 17 augustus 2020 - De Nijs Jozef

Prima tips. Misschien ook meer verwijzen naar fiets en/of wandelroutes in de buurt en mogelijkheden via openbaar vervoer. Grts

- 12 februari 2020 - François Groessens

Mooie gids met interessante reisroutes en aanbevelingen. Misschien nog wat meer tips inlassen ? Uitzichtpunten, cafeetjes of restaurants op mooie plaatsen ? Bedankt !

- 14 oktober 2019 - Buyl

mooie wandelingen gemaakt en gebruik gemaakt van deze site. Het was super in Veere ! gaan zeker nog eens een bezoekje brengen.

- 4 juni 2019 - Danny Lauwers

Heel interessant met veel informatie

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?