Reacties op 29 x bezienswaardigheden van de Vlaamse Ardennen. Info, tips & foto's "

15 ervaringen

- 25 juli 2022 - Deconinck Geert

We waren heel goed voorbereid voor onze 2daagse fietsvakantie door jullie reisgids. We hebben genoten van de prachtige omgeving en de knusse restaurantjes tijdens onze ritjes. De fietsroutes waren heel goed omschreven en uitgestippeld. Chapeau! Voor herhaling vatbaar.

- 5 mei 2022 - Ineke

Bedankt voor de heel erg mooie en bruikbare tips! Dat zal ons plezier bij jullie, onze zuiderburen, zeker veraangenamen. Heeft u ook nog tips over waar we kunnen kamperen met de caravan?! Inde buurt van Oudenaarde of Ronse?

- 22 maart 2022 - Vandezande Peter

Uw gids heeft me aangenaam verrast. Ik ben heel benieuwd. Ik zal enkele reistips van U uit proberen half april. Ik kijk er alleszins naar uit. Alvast bedankt voor de vele suggesties.

- 7 december 2021 - Annie bevers

heel goede gids met mooie wandelingen enzo

- 20 oktober 2021 - Neuville Hugo Rolleweg,3 8900 Ieper

Prachtige voorstelling.Veel nuttige tips. Heeft ons zeer goed geholpen. Beste dank

- 24 augustus 2021 - Reinhilde

Prima gids met nuttige tips en goed uitgestippelde wandelingen!

- 17 augustus 2021 - greet moonens

Mijn man en ik zijn op maandag 16/8/21 naar Ronse geweest en we hebben de art-decowandeling gedaan. Volgens ons zou punt 8. We volgen naar rechts, richting St.-Martensstraat., we volgen naar links moeten zijn. Een tip bij een bezoek aan de Kleine Markt: Zeker een bezoek waard is Memling, Grand Café op de Kleine Markt 1 Op de kaart staat: Café Memling kent een rijke geschiedenis, maar niet alleen als café. Tijdens het snuisteren in Echo, een tijdschrift voor de oud-leerlingen van het college uit 1954, ontdekten we een artikel waarin stond dat het ook nog het huis geweest was van notaris Bataille, maar ook dat Glorieux daar zijn eerste lessen gaf in 1829.' Een Café dat zeker in deze wandeling past, gezien het in de stijl van Art-Déco uitstraalt. Tevens vind je hier een ruime collectie van ouder fototoestellen en emaillen borden rond fotografie. Echt de moeite waard. Het café heeft tevens een mooi terras.

- 19 juni 2021 - Heidi costers

Brochure bevat veel informatie .

- 13 juni 2021 - gino

zeer volledig, mooi uitgewerkt en vooral juiste info

- 27 mei 2021 - ACG Borsboomk

Het zou fijn zijn als behalve B&B's ook camperplaatsen worden vermeld. Immers autoroutes worden ook vaak door campers gereden.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?