5 x bijzondere hotels in San Francisco? Waar overnachten (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 15

5 x bijzondere hotels in San Francisco? Waar overnachten (update 2024)

28 november 2018 in USA Westkust1 reactie

San Francisco is onze favoriete stad aan de Westkust van de Verenigde Staten. Het aangename klimaat, de prachtige baai, de elegante Golden Gate Bridge, het gerammel van de kabeltrammetjes, de steile heuvels... we kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Lees meer over de bezienswaardigheden in San Francisco (city by the bay).

Ben jij van plan om San Francisco te bezoeken? En ben je op zoek naar een unieke plek om te overnachten? Dan hebben wij alvast een overzicht gemaakt van de leukste hotels in San Francisco, evengrote buitenbeentjes als de stad zelf!

Inhoud artikel

  1. Cavallo Point Lodge

Cavallo Point Lodge is gelegen aan de andere kant van de Golden Gate Bridge aan het historische Fort Baker in Sausalito. Het hotel is gelegen op een oud militair domein en de kamers zijn de oude huizen van de officiers die helemaal gerenoveerd werden.

Dankzij zijn unieke ligging is dit de ideale locatie om tot rust te komen terwijl je toch nog relatief dicht bij San Francisco zit. 's Ochtends kan je genieten van de gratis yogalessen, of je kan je kookkunsten bijschaven in de Cavallo Point Cooking School. Om helemaal tot rust te komen kan je ook altijd terecht in de wellness faciliteiten van het hotel. Klik hier voor meer info of om te boeken.

  1. San Francisco Proper Hotel

In de Mid Market buurt van San Francisco kan je het San Francisco Proper Hotel terugvinden. Het volledige hotel is ingericht met de unieke prints en patronen van Kelly Wearstler wat het een unieke look geeft. Lekker eten kan je doen in het Villon restaurant en daarna kan je altijd terecht op het dakterras voor een drankje in de Charmaine bar. Van hieruit heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Klik hier voor meer info en prijzen.

  1. St. Regis San Francisco

Het St. Regis San Francisco is gelegen in het hart van het SoMa District. Je kan hier genieten van de luxueuze kamers met ruime badkamers. Ontspannen kan je doen in de spa van het hotel of in het indoorzwembad. In het hotel kan je twee restaurants vinden, Vitrine en Ame, waar er lokale gerechten worden geserveerd. Meer info en boeken kan hier.

  1. Hotel Zeppelin

Hotel Zeppelin ligt in het Theatre District van Sde stad en neemt je helemaal mee naar de jaren 70. Je komt er helemaal tot ontspanning dankzij het yoga materiaal dat je er kan gebruiken. Toch wat meer beweging? Dan kan je terecht in de fitnesszaal van het hotel.

Aangezien het hotel op slechts 300 meter ligt van Union Square, zit je direct aan alle belangrijke bezienswaardigheden in San Francisco.

Meer info, prijzen en boeken kan hier.

  1. Hotel Zetta

Hotel Zetta is halfweg gelegen tussen South of Market (SoMa) en Union Square. Dit hotel staat vooral gekend voor haar gebruik van delaatste technologische snufjes en het tentoonstellen van werk van lokale kunstenaars. In de gezellige koffiebar kan je een heel leuk vintage decor terugvinden, en het restaurant hier is één van de meest populaire restaurants van San Francisco! Meer info en boeken kan hier.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan San Francisco dankzij onze reisgids Zuidwest-USA

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan San Francisco? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zuidwest-USA met 132 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Zuidwest-USA.

Zuidwest USA

Gratis reisgids Zuidwest USA downloaden


Geschreven door

Marie-Lise Van Wassenhove
Wouter Coppens

- 20 augustus 2023 - Corrie

Geweldig gids, al menig maal is west Amerika geweest. Maar zoveel nieuwe, leuke tips, uit boekje gehaald. Dat ik eigenlijk zou willen zeggen. Bestel zeer zeker het boekje, als ondersteuning, om het westen optimaal te beleven. Wij zijn er meer dan blij mee.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?