Waar overnachten langs het Comomeer? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

Waar overnachten langs het Comomeer? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

8 november 2022 in Italiaanse meren0 reacties

Tijdens je bezoek aan het Comomeer in Italië heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven langs het Comomeer.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. The Cozy Nest (Bellano)

Op enkele kilometers van Bellano vind je het vakantiehuis The Cozy Nest. Hier kan je volledig tot rust komen en je beslist zelf waar je gaat of staat. Het vakantiehuis biedt ruime moderne accommodatie met een balkonnetje. En bij zonnige dagen kan je een hele dag vertoeven naast het buitenzwembad waarbij je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Meer info en boeken.

  1. Hotel Bellavista (Menaggio)

Gelegen in het centrum van Menaggio (Como), direct aan het meer, biedt het Bellavista Hotel een prachtig panorama over het hart van het Comomeer. Het uitzicht over Bellagio is betoverend en uniek. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met alles wat je maar nodig hebt voor een aangenaam verblijf. In het "Ristorante del Porto" kan je genieten van internationale gerechten en verfijnde specialiteiten met vis uit het meer. Meer info en boeken.

  1. Hotel Garni Corona (Menaggio)

Op een van de meest suggestieve plaatsen, tussen prachtige panorama's en natuur bevindt zich het Garni Corona Hotel in Menaggio. Dit is de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van het majestueuze Comomeer. De kamers hebben uitzicht op het Comomeer en zijn klassiek ingericht met een modern tintje: de vloeren en meubels zijn gemaakt van hout, met pastelkleurige muren en prints die het Comomeer uitbeelden in de vroege jaren 1900. Meer info en boeken.

  1. Casa Del Tiglio (Varenna)

Verblijf in de aangename en gezellige appartementen van Casa Del Tiglio. Casa del Tiglio bevindt zich in een karakteristiek en elegant huis en heeft een perfecte locatie om de omgeving zorgeloos te verkennen. Het verblijf heeft twee prachtige terrassen: één met uitzicht op het meer, ideaal om te genieten van de zonsondergang met een drankje en één met uitzicht op de bergen, ideaal voor heerlijke lunches. Casa del Tiglio, heeft ruime kamers en moderne slaapkamers voorzien van alles wat je je maar kan wensen. Meer info en boeken.

  1. Villa Monti (Varenna)

Villa Monti is een elegante villa uit 1910 in Varenna, een mooi en charmant dorp aan het Comomeer. Villa Monti is gunstig gelegen op slechts 200 meter van het centrale plein van Varenna, direct naast de wereldberoemde Villa Monastero. De Villa heeft luxe appartementen met een adembenemend uitzicht op het meer. Vanop de balkons heb je een 360 ° uitzicht op Varenna en het Comomeer.

Je geniet hier van de charme van een traditionele villa met alle gemakken van een modern huis. Villa Monti heeft een splinternieuw zwembad met een fijne tuin om te relaxen en te genieten van de zon en het prachtige uitzicht over het Comomeer. Meer info en boeken.

  1. Agriturismo Cà Del Lago (Gravedona)

In slechts 400 meter van het Comomeer gelegen, in een prachtige omgeving, ligt de vakantieboerderij Cà Del Lago. De vakantieboerderij biedt kamers, ingericht in een traditionele en gezellige stijl met elegante meubels. Sommige kamers hebben een open haard en andere kamers beschikken over een spabad en een prachtig uitzicht op het meer. Het ontbijt bestaat onder meer uit versgebakken cake, huisgemaakte jam en klassieke Italiaanse koffie en het restaurant serveert lokale gerechten die zijn bereid met biologisch vlees, groenten en fruit; alles afkomstig van de boerderij.

Een gezellige wandeling van 5 minuten brengt je bij de oever van het Comomeer, waar je boten kan huren voor een tocht over het meer. In de omgeving kan je ook zeilen en prachtige wandeltochten maken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Belvedere (Bellagio)

Hotel Belvedere is een viersterrenhotel in het stadje Bellagio (Como) en biedt een panoramisch uitzicht op het Comomeer. De kamers, suites en appartementen zijn elegant en stijlvol ingericht. De meeste kamers hebben een balkon of terras met uitzicht op de tuin of op het meer. Wil je graag even ontspannen? Dan kan je dat altijd doen in de Spa met een Turks bad, een sauna, therapeutische douches en een ontspanningsruimte. Ook in de wellnessruimte kan je terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen.

In het panoramische restaurant kan je genieten van heerlijke gerechten vanop het terras met alweer een fantastisch uitzicht op het meer en de bergen. Meer info en boeken.

  1. Domus Bellagio (Bellagio)

Domus Bellagio is een accommodatie, die recent geopend is, waarvan alle kamers zijn gehuisvest in een gebouw uit de jaren 60. Het gebouw is onlangs gerenoveerd met de meest moderne en innovatieve technieken en met een lage impact op het milieu. Ontdek de kamers, modern, gastvrij en voorzien van alle gemakken zodat je ten volle kan genieten van een ontspannende vakantie in Bellagio aan de oevers van het Comomeer. Alle kamers hebben een groot terras met uitzicht op het Comomeer, waardoor je een romantisch en adembenemend landschap hebt. Meer info en boeken.

  1. Villa Liberty (Como)

Op een steenworp afstand van het Comomeer is Villa Liberty onlangs omgetoverd tot een exclusief verblijf, omgeven door de natuur en ontworpen voor elke toerist die op zoek is naar privacy, elegantie en ontspanning. Villa Liberty heeft kamers, suites en appartementen met verfijnde afwerkingen, evenals een eigen spa, een uitgeruste fitnessruimte en een prachtig solarium met uitzicht op het meer, allemaal met aandacht voor de kleinste details! De Villa is gebouwd in 1920 door Cav. Restelli en presenteert alle elementen van art nouveau met een tuin versierd met grotten, art nouveau-huizen en bloemenfriezen die een romantische en sprookjesachtige sfeer creëren. Meer info en boeken.


  1. Hotel Metropole Suisse (Como)

Laat je verwelkomen door de warme sfeer van het viersterrenhotel Metropole Suisse dat naast de haven in het hart van Como gelegen is. Elke kamer in het hotel heeft een eigen charme: sommige hebben een eigentijdse stijl, andere hebben hun klassieke charme behouden en bieden uitzicht op het Comomeer en de Alpen. In het Imbarcadero Restaurant kan je ervoor kiezen om typische gerechten te proeven die zijn bereid met verse producten volgens de Italiaanse en internationale culinaire traditie. Meer info en boeken.

  1. Download onze reisgids door Piëmonte en Ligurië

We hebben een unieke rondreis uitgestippeld die je door Piëmonte en Ligurië. De twee regio's hebben elk hun eigen troeven die je in deze 14-daagse autoreis zal leren kennen. Download hier onze gratis reisgids Piëmonte - Ligurië, of koop de volledige reisgids Piëmonte en Ligurië hier online.

Milaan

Gratis reisgids Milaan downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?