Waar overnachten in Hongarije? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Hongarije? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

19 april 2021 in Hongarije0 reacties

Tijdens je bezoek aan Hongarije heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Hongarije!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Cortile Budapest

Het Cortile Budapest Hotel bevindt zich in het 6e district van Boedapest op 500 meter van het Liberty Square (Szabadság tér). Het Parlement, het Opera House en de Sint-Stefanusbasiliek liggen alle drie binnen een straal van 1 kilometer en kun je dus te voet bezoeken. Het viersterrenhotel heeft een eigen indoorzwembad waar gasten kunnen ontspannen na een dagje stappen in de stad.

Een kamer boek je hier vanaf €112/nacht inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Sopron

Op slechts 10 minuutjes rijden van de Oostenrijks-Hongaarse grens, vind je Hotel Sopron. Een viersterren-accommodatie dat een uniek uitzicht op het historische deel van Sopron biedt. Geniet van het prachtige panorama van de binnenstad vanuit je kamer als je s' ochtends ontwaakt van een goede nachtrust.

Als gast kan je hier gratis genieten van de Sky Wellness dat een uniek panoramisch uitzicht op de stad biedt. Tot de faciliteiten behoren een infraroodcabine, een zoutkamer, een Finse sauna, een stoomcabine, een bubbelbad, een ontspanningsruimte en een kleinere fitnessruimte. Meer info en boeken.

  1. B&B Villa Aruba

Deze gezellige B&B Villa Aruba in Keszthely op een steenworp afstand van het strand, is ook zeker een aanrader. Deze B&B is gelegen op een rustige plek een van de meest populaire groene gebieden van Keszthely, dicht bij restaurants en een winkelcentrum. Kortom, alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik!

De stijlvolle kamers garanderen een heerlijke nachtrust en elk van de badkamers heeft een verfrissende regendouche. Villa Aruba biedt zowel een uitgebreid ontbijt als een verfrissing in de prachtige omgeving bij het zwembad of whirlpool. Meer info en boeken.

  1. Mala Garden Design Hotel

Het superior 4-sterrenhotel Mala Garden Design heeft een Balinese inrichting en ligt direct aan de oever van het Balatonmeer in Siófok. De gezellige kamers van het hotel zijn ingericht in warme kleuren en beschikken over een hardhouten vloer en comfortabele, grote bedden.

Verder kan je genieten van Hongaarse, Thaise en vegetarische gerechten die in het restaurant geserveerd worden. En voor de dag goed af te sluiten, kan je terecht in de spa met hot tub, een Finse sauna, een infraroodsauna en een tropische douche. Meer info en boeken.

  1. Adele Boutique Hotel

Adele Boutique Hotel, een 4-sterrenhotel gehuisvest in een monumentaal 19e-eeuws pand in het historische centrum van Pécs. Na een dagje verkennen van de omgeving kan je tot rust komen in de stijlvolle kamers van het hotel die voorzien zijn van alle comfort. Of geniet van een complete ontspanning in de sauna. Daarna kan je terecht in het gastronomisch restaurant voor een culinair avontuur. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Kristály

Dit moderne boetiekhotel Kristály, dicht bij het centrum van Debrecen, is zeker aan te raden. Je overnacht in elegante kamers voorzien van alle comfort en een eigentijdse stijl. 's Ochtends geniet je van een continentaal ontbijt en je kan gebruikmaken van de wellnessruimte die uitgerust is met een hot tub, sauna en dompelbad. Meer info en boeken.

  1. Tiszavirág Hotel Szeged

Tiszavirág Hotel is een boetiekhotel in het hart van Szeged. Het Tiszavirág Szeged is gevestigd in een historisch huis met een binnenplaats waar je gerust even tot rust kan komen met een goed boek en een heerlijk kopje koffie. De ruimere kamers van het hotel geven een huiselijke, ontspannen sfeer. Het veelbelovende ontbijt wordt geserveerd in het voormalige hoedensalon en 's avonds kan je je batterijen opladen in de spa-ruimte. Meer info en boeken.

  1. Science Hotel

Het Science Hotel Szeged is een modern designhotel waar de stijl van het hotel geïnspireerd is op het bruisende wetenschappelijke leven van Szeged. Op wandelafstand van enkele belangrijke bezienswaardigheden beschikt dit hotel over stijlvolle kamers is voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. Sommige kamers beschikken ook over een zithoek waar je 's avonds kan in neerploffen na een vermoeiende dag. Of je kan ook altijd iets drinken in de lobbybar. Deze heeft in 2017 de prestigieuze American Gold Keys Award gewonnen. Meer info en boeken.

  1. Ensana Thermal Aqua

Ensana Thermal Aqua ligt in het centrum van Hévíz, op slechts 500 meter van het thermale meer, een ideale locatie dus! De moderne kamers zijn voorzien van alle comfort dat je maar kan wensen en verder is er ook een wellnesscentrum met thermale watertherapie, lichttherapie en mechanotherapie. De spa is uitgerust met thermale baden, binnen- en buitenzwembaden, verschillende sauna's, een solarium en een zonneterras.

Wil je graag lekker dineren? Dan moet je in het hotel-restaurant zijn waar ze internationale en Hongaarse gerechten serveren. Nadien kan je nog even nagenieten in de gezellige lobbybar en café op het terras met heerlijk cocktails. Meer info en boeken.

  1. Residence Hotel Balaton

Residence Hotel Balaton Superior Conference & Wellness Hotel ligt in Siófok, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum en op slechts een paar minuten lopen van het Balatonmeer in een rustige buitenwijk! Het moderne, exclusieve ontwerp van het hotel en de activiteiten in de omgeving, trekken heel wat gasten aan. De moderne kamers garanderen je een heerlijke nachtrust in de comfortabele bedden en 's ochtends kan je vanop het balkon genieten van de zonsopgang.

Wil je graag ontspannen na een dagje sightseeing? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het hotel beschikt namelijk over een wellnesscentrum van bijna 700 vierkante meter. Je vindt hier onder andere hot tubs binnen en buiten, saunaprogramma's, unieke wellnessfaciliteiten en een ongeëvenaarde gastronomie het hele jaar door. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis door Hongarije

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Hongarije? Geen zorgen! Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Hongarije met een volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Hongarije.

Hongarije

Gratis reisgids Hongarije downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?