Reacties op Hoeveel péage moet je betalen in Frankrijk? Alle info & tips om tol te vermijden"

14 ervaringen

- 29 mei 2024 - Rien van Dartel

Prettig leesbaar, "lees-aantrekkelijke" vormgeving, to-the-pont qua interessante zaken, geen (te) gedetailleerde en overbodige informatie. Een handige reisgezel.

- 10 juli 2023 - Foppe

Er wordt opgemerkt dat je extra brandstofkosten hebt, vanwege de extra kilometers op de route nationale. Maar dat was bij mij juist niet het geval. Naast het veel voordeliger kunnen tanken, viel ook het verbruik via de route national veel gunstiger uit. Ik heb een VW Tiguan en het verbruik bij 130km/uur is ongeveer 20% hoger dan bij 100km/uur. Naar Marseille is voor mij 1.333 kilometer via tolwegen en 1.378 via route national. Dat rijdt ik tegenwoordig niet meer aan één stuk, dus dan is het in beide gevallen toch in twee dagen te rijden en rijd ik liever door de mooie landschappen en langs prachtige steden en dorpjes. Ik ben om, doe mij maar de route national!

- 11 februari 2023 - DeniseNorbert

Toffe route, en heel mooi, als ik het verhaal zo lees, maar... is de route geschikt voor een camper van 6 m x 2 m ? Wij gaan niet graag op hotel, en zullen camperplaatsen/ serviceplaatsen nodig hebben of zoeken. Mvg, Denise en Norbert

- 14 mei 2022 - Dirk Terpstra

Je kunt natuurlijk de tolwegen ook omzeilen, maar door er gebruik van te maken ben je wel zeker van een snellere en goede route. Als je alle tijd hebt is een landelijke en lieflijke route aan te bevelen.

- 14 mei 2022 - Gunther Lammens

Aanrader zeer interessant

- 5 mei 2022 - Ivan De Winne

top

- 7 oktober 2021 - Trevor

Brengt je op plaatsen die je anders zou voorbij rijden, en zo je er toch in slaagt heb je een lange tijd doorgebracht met opzoekingen en dan nog......

- 2 augustus 2021 - Igor Matthieu

ALLES OK

- 19 mei 2021 - jackie raes

zeer duidelijke doku met veel details

- 15 mei 2021 - d’hoop didier

Ik moet nog veel doornemen maar ziet er veelbelovend uit om te raadplegen . Bedankt .

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?