Reacties op 25 x Bezienswaardigheden in de Duitse Vulkaaneifel: Wat zien & doen?"

7 ervaringen

- 9 januari 2024 - Bea van der Steen

Inspirerende gids ter voorbereiding gebruikt voor reis in februari. Kan niet wachten tot ik vertrek.

- 6 september 2023 - herbert brock

op het ogenblik , heerst er zomer , nu kan je er het meest van genieten , dus ga naar de vulkaaneifel , je weet niet wat je ziet, echt een belevenis. je hebt er geen spijt van

- 22 november 2022 - Rudi Janssens

Zeer interessante reisgids voor het ontdekken van de Eifel met een rondreis. Vele interessante plaatsen te ontdekken, de stadswandelingen zijn absoluut top! Het zou mooi zijn moest deze resigids nog verder uitgebreid kunnen worden met mooie wandelingen in de natuur. De EIfel is een topbestemming voor de wandelaar!

- 8 mei 2021 - hay Smeets

Al met al een erg interessante gids. Daar ik al meerdere keren in de buurt van Monschau op vakantie ben geweest wist ik de meeste bezienswaardigheden al te vinden in die buurt, maar voor elke nieuw komer of bezoeker is deze gids erg interessant.

- 13 juli 2020 - Christiaan & Marie-Claire HENAU

Prachtig uitgelegd en compleet, prima gids.

- 13 maart 2020 - Eugène Houben

Mooie route deze gaan we nu gebruiken met een gezins uitje in mei goede tips duidelijke uitleg Dus goed bruikbaar Dus bedank voor deze gids

- 29 november 2019 - Johan Janssens

Zeer interessante en informatieve reisgids. Dankzij de gids hebben we in de Vulkaaneifel mooie plekjes ontdekt en door prachtige stukken natuur gewandeld. Een aanrader, zeker eens doen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?