Waar overnachten in Düsseldorf? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Düsseldorf? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

8 december 2023 in Düsseldorf0 reacties

Waar overnachten in Düsseldorf, onze favorieten verblijven

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Düsseldorf heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Düsseldorf!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Ruby Leni Hotel Düsseldorf

Het Ruby Leni Hotel bevindt zich in een rustige buurt op 600 meter wandelen van het centrum van Düsseldorf. Het viersterrenhotel heeft een eigen bar met buitenterras waar je even kunt uitrusten na een dagje stappen in de stad. De Königsallee ligt op 5 minuten wandelen van het hotel en is de bekendste winkelstraat van de stad.

Je overnacht hier vanaf €88/nacht. Meer info en boeken.

  1. Capella Breidenbacher Hof Düsseldorf

Het Capella Breidenbacher Hof Düsseldorf is het ideale hotel voor gasten die houden van luxe en wellness. Dit vijfsterrenhotel bevindt zich in het historisch stadscentrum van Düsseldorf vlak naast het Hofgarten. Er is een zwembad, een fitnessruimte en een wellnesscenter voor gasten die even willen ontspannen na een dagje stappen in de stad.

Je overnacht hier vanaf €330/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Favor

Hotel Favor is een viersterrenhotel in het historisch stadscentrum van Düsseldorf op 10 minuten wandelen van de oevers van de Rijn. In de buurt van het hotel zijn er heel wat gezellige winkelstraten waar je uren kunt shoppen. Een overnachting in dit hotel boek je vanaf €279, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Orangerie

Het Orangerie Hotel bevindt zich op 2 minuten wandelen van de oevers van de Rijn, waar je een prachtig uitzicht hebt op de Rheinturm en de Rheinknie (brug). Het viersterrenhotel heeft ruime luxe kamers met een eigen badkamer. Gasten overnachten hier vanaf €160/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Sleep Inn Düsseldorf

Het Sleep Inn Hotel bevindt zich in het centrum van Düsseldorf op 10 minuten wandelen van het Düsseldorf Hauptbahnhof. Het driesterrenhotel heeft moderne en verzorgde kamers en heeft de ideale locatie om de stad te ontdekken. Je overnacht hier vanaf €143/nacht. Meer info en boeken.

  1. Victoria Apartments

Boek je liever een appartementje tijdens je verblijf in Düsseldorf? Neem dan zeker een kijkje bij Victoria Apartments. Dit aparthotel bevindt zich in het centrum van de stad op 10 minuten wandelen van het Düsseldorf Hauptbahnhof. De appartementen zijn ruim en modern ingericht en hebben een balkon met uitzicht op de stad.

Je overnacht hier vanaf €80/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Sir & Lady Astor

Het Hotel Sir & Lady Astor bevindt zich op 500 meter wandelen van het Düsseldorf Hauptbahnhof. Het charmante driesterrenhotel heeft ruime kamers die telkens ingericht zijn in een ander thema en een rustige tuin. Je overnacht er vanaf €70/nacht. Meer info en boeken.

  1. Appartementen Antares

Appartementen Antares bevinden zich op anderhalve kilometer van het centrum van Düsseldorf. Dit driesterren appartement is iets budgetvriendelijker maar biedt toch voldoende ruimte en comfort. De metrohalte ‘Kirchplatz’ ligt op 5 minuten wandelen van het hotel en is je verbinding met de rest van de stad.

Je overnacht hier vanaf €64/nacht, meer info en boeken

De leukste verblijven in Noordrijn-Westfalen?
Op zoek naar een aangenaam verblijf voor je weekendje weg of rondreis door Noordrijn-Westfalen? Boek een overnachting in een hotel, ga gezellig kamperen, of verblijf in een bungalow of een vakantiehuis op een vakantiepark. Of wat dacht je van een camper huren zodat je zelf kan rond trekken? Hieronder vind je alvast onze aanbevelingen.

GoBoonyHuur een camper en verken Noordrijn-Westfalen
BookingBoek je hotel bij BOOKING.com
ANWBANWB vakanties in Noordrijn-Westfalen
NatuurhuisjeVakantiehuisjes middenin de natuur
ANWB campings → Campings van de ANWB
EuroParcs Verblijf in een vakantiepark boeken

  1. Backpackers Düsseldorf

Liever wat minder uitgeven tijdens je verblijf in Düsseldorf? Neem dan zeker een kijkje bij het Backpackers Hostel! Deze accommodatie bevindt zich op 15 minuten wandelen van het centrum van de stad en is ideaal voor backpackers en budgetreizigers.

Je overnacht hier in een slaapzaal vanaf €24/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. B&B Apartement mit Dachterrasse

Overnacht je liever in een bed and breakfast? B&B Apartement mit Dachterrasse bevindt zich aan de oevers van de Rijn in het centrum van de stad. Deze accommodatie heeft een tweepersoonskamer met uitzicht op de Marktplatz. Je overnacht er vanaf €140/nacht. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan het Ruhrgebied met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door het Ruhrgebied? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Ruhrgebied en Urbanana en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordrijn-Westfalen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Ruhrgebied en Urbanana hier.

Düsseldorf

Gratis reisgids Düsseldorf downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?