Reacties op Lijst met Gratis musea Brussel (1ste zondag of woensdag van de maand)"

7 ervaringen

- 25 oktober 2023 - griet

Wij zijn een weekend naar Brussel geweest en veel gehad aan de info voor Brussel.Een aanrader. Top site, je vindt er veel info over een bepaalde stad.

- 12 augustus 2023 - [email protected]

heel mooie en bevattelijke reisgids ik maak er dankbaar gebruik van in verlengd weekend

- 4 april 2022 - [email protected]

Goed uitgelegd + interessante tips! een must voor uitstapjes. DANK u wel.

- 5 juli 2021 - Annemie Deconinck

Het was een aangenaam kennismaken met enkele Museums in Brussel, dankzij de gratis NMBS tickets en de Museumpas. Zo hebben we heel veel .geleerd over Manneken-Pis, De Nationale Bank van België was een echte must voor ons gezien we beiden in de Bank gewerkt hebben, mijn man is begonnen in de ASLK, Fortis, en dan BNP Paribas Fortis, een enige ervaring, zelf heb ik altijd gewerkt in de Kredietbank, KBC. Ik heb mooie foto's van onze daguitstap maar weet niet hoe ik die hier kan plaatsten. De uitstap was 23/2/2021 een blauwe lucht sierde de Grote Markt van Brussel, er was wel wat wind die dag. Ik stond er alleen op die Grote Markt want er was toen weinig volk op stap wegens Corona, dus een geslaagde foto, ook het Broodmuseum in Brussel was echt een bezoekje waard. We hebben genoten van onze daguitstap in Brussel, al heel veel Museums bezocht dit jaar dankzij onze Museumpas.

- 14 maart 2020 - GILBERT Cools

Dank voor de prima uitgewerkte wandeling. Als je deze grondig wil doen, vele keren interessant plezier op vele vlakken. We deden het Belvuemuseum en wandelden onder het Koningsplein door tot achter het Muziekmuseum. Volgende keer verder.

- 14 oktober 2019 - Christine Vandoorne

Zeer goeie en degelijke stadswandeling !

- 4 september 2018 - n. verkooijen

wij maakten een citytrip door Brussel met 10 personen, waaronder 4 kinderen tussen10 en 14 jr. maakten gebruik van hop on/of bus en metro, waardoor we op veel verschillende plaatsen kwamen en een mooi beeld van de stad in zijn geheel kregen. Mede door deze variatie hebben ook onze kleinkinderen van a tot z genoten en meer geleerd dan uit de boekjes op school.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?