Reacties op Vakantie aan de Belgische kust: De 13 leukste bezienswaardigheden & attracties"

14 ervaringen

- 25 november 2023 - serrien andreas

Moet alles nog uitproberen!

- 2 oktober 2023 - Paul Boumans

De info over de wandelingen aan onze VLAAMSE KUST is zeer nuttig. Maar algemeen vind ik dat de nadruk meer op onze VLAAMSE KUST moet gericht worden dan op de Belgische kust. Men spreekt toch ook over de Friese meren, de Normandische kusten, de Schotse hoogvlakten ... laat ons dan ook fier zijn op onze VLAAMSE KUST !!!

- 26 september 2023 - Sevenants

De uitleg voor start en duur van de wandelingen is heel goed!

- 22 juni 2022 - Geladi

Prachtige fietsroutes gedaan , we hebben er echt van genoten , alsook komen deze langs oorlog verleden plaatsen , alsook langs mooie natuur .

- 21 april 2022 - DONDERS Jos

We zijn camperrijders. Het zou fijn als daar ook eens aandacht aan besteed werd. Proficiat al vast en bedankt voor je fijne info.

- 27 september 2021 - Marianne Hoeyberghs

We gebruikten de reisgids als aanvulling bij onze tocht langs de kust om Beaufort 21 te zien. Op die manier konden we zowel van de kunstwerken genieten als van de mooie natuur, de kuststeden en dorpen in het achterland. We hebben genoten van ons land!

- 13 augustus 2021 - Monique

Weer nieuwe dingen ontdekt. Dank u wel.

- 22 juni 2021 - De Loof Pierre

Ik heb niet veel durven bezienswaardigheden en attracties bezoeken wegens onzekerheid over corona. Maar ik heb wel kunnen genieten van heel mooie landschappen in de Brugse Ommeland en kust.

- 12 april 2021 - Philippe Gahide

Leerrijk en eenvoudig

- 6 november 2020 - Martine

Interessant, een aanrader

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?