Vakantiehuis huren aan de Belgische Kust? Onze 13 favoriete adresjes geselecteerd

Volledige reisgids kopen voor € 10

Vakantiehuis huren aan de Belgische Kust? Onze 13 favoriete adresjes geselecteerd

17 maart 2023 in Belgische kust0 reacties

Op zoek naar een gezellig vakantiehuis voor je verblijf aan de Belgische Kust? Wij hebben alvast onze favoriete vakantiehuisjes aan de Belgische Kust voor je opgelijst: van vakantiehuizen aan het strand tot vakantiehuizen middenin de natuur.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. WOWieGermain Luxueus vakantiehuis voor families (Koksijde)

WOWIEGermain Luxueus vakantiehuis is gelegen aan het strand in Oostduinkerke, op wandelafstand het strand van Nieuwpoort. Je zal er versteld staan van het prachtige stijlvolle interieur en de moderne faciliteiten. In het huis kan je gebruik maken van een bar, een lounge, 4 slaapkamers, 4 badkamers en een goed uitgeruste keuken. Hierdoor kan je er overnachten met 13 personen. Wie heerlijk wil genieten van de verse zeelucht kan ook ontspannen op het terras. Meer info en boeken.

  1. Vakantiewoning duinvis (Koksijde)

Verblijf in het eigentijds vakantiehuis vakantiewoning Duinvis 15. Deze moderne accommodatie beschikt over alle comfort dat je maar kan wensen. Binnenin is er mooi Noordzeelicht en zicht op duinenzand en de gezellige kleuren en tijdloze eenvoud brengen je onmiddellijk in vakantiesfeer. Na een vermoeiende dag, kan je genieten van een lekker glaasje op het terras. Meer info en boeken.

  1. Villa Plage Oosteroever (Oostende)

Vlakbij het strand van Bredene vind je Villa Plage Oosteroever, een moderne villa die wondermooi werd ingericht met vrolijke pastelkleuren. Het vakantiehuis biedt plaats aan maximaal 10 personen en bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers, een eethoek en een perfect uitgeruste keuken. Verder kan je er ook gebruik maken van een ruim terras en een gezellige tuin met barbecuefaciliteiten. Van hieruit kan je niet enkel de badplaats Bredene verkennen, want ook een wandeling naar de nabijgelegen stad Oostende is mogelijk. Meer info en boeken.

  1. Maison Martha (Oostende)

Houd je van luxe? Tijdens een verblijf in Maison Martha zal je kunnen profiteren van een zorgeloze vakantie! Het huis is geschikt voor maximum 12 personen en is uitgerust met moderne faciliteiten. Zo vind je er niet enkel 7 ruime slaapkamers, een bar, een perfect uitgeruste keuken en een leefruimte maar ook een gezellige hot tub waarin je volledig kan ontspannen.

Daarnaast kan je er ook genieten van de zonsondergang op het gezellige terras of een wandeling maken richting het nabijgelegen strand van Oostende, het Leopoldpark en Mercator Oostende. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Nieuwpoort-Bad

In dit prachtige natuurhuisje in Nieuwpoort-Bad kan je overnachten met 10 personen. Het huisje bestaat uit 4 slaapkamers, een ruime leefruimte met televisie en een perfect uitgeruste keuken. In de aangename groene tuin kan je tot rust komen en smullen van heerlijke gerechten bereid op de barbecue of petanquen op de jeu-de-boules baan. Kinderen zullen er daarnaast ook veel plezier beleven op de 2 glijbanen.

In de kelder van het huis vind je bovendien een ruime spelruimte met pooltafel, kicker en bordspelen. Het strand ligt op minder dan een kilometer en is dus makkelijk bereikbaar te voet. Meer info en boeken.

  1. Holiday Village Knokke

Tijdens een verblijf bij Holiday Village Knokke overnacht je in knusse moderne vakantiehuisjes voor 2 tot 5 personen. De huisjes zijn gevestigd in een vakantiepark in Knokke-Heist, op wandelafstand van het strand. Je geniet er vanop het terras van een mooi uitzicht op de polders.

Elk vakantiehuisje is uitgerust met een woonkamer en eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer. Bovendien zullen de jongste reizigers zich hier enorm amuseren want zij kunnen zich uitleven in de speeltuin. Wie de wondermooie kustregio wilt gaan ontdekken kan bij de accommodatie ook fietsen huren om zo ontspannende tochten te maken. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis Come down to Knokke le Zoute

Come down to Knokke le Zoute in Knokke-heist is een gezellig vakantiehuisje en heeft alles wat je maar nodig hebt tijdens een verblijf aan de Kust. Het vakantiehuisje is modern ingericht en beschikt over alle moderne faciliteiten. Vanuit je kamer heb je trouwens een mooi uitzicht over de groene omgeving. Bij mooi weer kan je ook even genieten van een goed boek en een glaasje wijn op het terras. Meer info en boeken.

  1. Maison Clos (De Panne)

Verblijf je liever in een vakantiehuis in De Panne? Dat kan ook! We raden je een verblijf aan in Maison Clos, een sfeervol en gezellig huisje wat verder van het strand van De Panne. Niet enkel de ligging is een pluspunt, maar ook de smaakvolle renovatie en inrichting. De woning werd volledig gerenoveerd met oog voor gezelligheid en comfort.

Daarnaast is er een privé terras met barbecue waarvan je gebruik kan maken bij mooi weer. De woning is bovendien ook gelegen naast een restaurant waar je heerlijk kan dineren. Kortom: een aanrader voor de perfecte gezinsvakantie! Meer info en boeken.

  1. Heart at Sea - De Haan

Wil je tijdens jou vakantie echt volledig tot rust komen? Neem dan zeker eens een kijkje bij heart at sea -De Haan. Dit ruime vakantiehuis ligt in een afgelegen gebied, middenin een rustige natuurrijke buurt. Je kan er overnachten met 2 tot 4 personen en als gast kan je er gebruik maken van de idyllische tuin, de barbecue, een perfect uitgeruste keuken met zithoek en een eigen badkamer. Vanuit het vakantiehuis kan je te voet naar het strand van De Haan en het strand van Bredene. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in De Haan

Dit Natuurhuisje in De Haan is gevestigd in een authentiek bijgebouw dat vroeger dienst deed als duiventil en kippenhok. Het gebouw werd omgetoverd tot een gezellige plek waar je kan overnachten met 2 personen. Je verblijft er in een rustige omgeving in het kustdorpje De Haan. Als gast kan je er een boek lezen in de tuin of op het terras, dieren spotten in de naastgelegen boerderij en wandelen of fietsen in het nabijgelegen bos. Bovendien liggen ook de historische stad Brugge en het strand vlakbij. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis Maison de Juelle (Middelkerke)

Achter het oud kloostertje van Sint-Pieters-Kapelle schuilt de gezellige vakantiewoning Maison de Juelle. Een prachtig pand in pastoriestijl die tot 1969 bewoond werd. Na een heerlijke nachtrust in een van de elegant ingerichte kamers, kan je vertoeven in het prachtige zongerichte tuin. Geniet van de rust met een heerlijk glaasje wijn of daag je gezelschap uit voor een partijtje op de petanquebaan. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis Het Zwaluwnest (Middelkerke)

Vakantiehuis Het Zwaluwnest ligt op het platteland bij Slijpe, op 7 km van de kust en de stranden. Alle charmante vakantiehuizen beschikken over een volledig uitgeruste keuken, een badkamer, een zithoek en een terras met uitzicht op de zonsondergang. Bij mooi weer kan je genieten van een heerlijke barbecue of je kan de omgeving verkennen door een fiets te huren bij de uitbaters. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Middelkerke

Het Natuurhuisje in Middelkerke is een volledig gerenoveerde vakantiewoning voor 9 personen op slechts enkele honderden meters van het strand en de duinen. In het huisje tref je een veranda, een grote living met open keuken, 2 badkamers en 4 slaapkamers aan. Je vindt er dus alles wat je nodig hebt! Verder kan je er als gast ook ontspannen in de tuin met terras en barbecue. Het huisje is bovendien gevestigd in een prachtige omgeving vlakbij de kustgemeente Middelkerke, verschillende fietsroutes, historische sites en het strand. Meer info en boeken.

  1. Gratis wandelroutes en fietsroutes aan de Belgische Kust

De Belgische kust heeft heel veel wandel- en fietsgebieden. Zo kan je langs de hele kustlijn wandelen of fietsen, maar ook de vele natuurgebieden aan de kust bieden verschillende wandelingen en fietsroutes aan. Je kan dan ook zeer goed van de ene kant van de kust naar de andere kant wandelen of fietsen, of tijdens je vakantie een stads- of natuurwandeling maken.

Nog meer info? Download dan zeker onze wandelingen en fietsroutes langs de Belgische kust. Of bekijk meteen alle info in onze volledig reisgids Belgische Kust, inclusief de mooiste bezienswaardigheden en leuke tips.

Belgische kust

Gratis reisgids Belgische Kust downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?