Reacties op Fietsroute en autoroute langs 4 VR-kijkers bij voormalige Zwinhavens"

26 ervaringen

- 22 september 2023 - André Warlop

heel mooi, routeaanduidingen soms niet klaar

- 18 december 2022 - Gyselinck

Was echt de moeite waard. Een aanrader. Fietsen ging prima laar de viewstations waren overbevolkt en dus minder makkelijk te bekjken. Mvg Fanny

- 27 november 2022 - paul

zeer duidelijke handleiding om zowel met de fiets als met de wagen te volgen. Bedankt!

- 28 augustus 2022 - Edgard Verhasselt

Mooi uitgewerkte brochure met heel veel informatie. Voor de fietsers duidelijke kaarten; daardoor zijn de VR-kijkers zoals die in Oostkerke en Brugge vlot te vinden. We hebben evenwel niet de volledige lus gefietst zodat we o.a. de kijkers van Het Zwin niet aangedaan hebben. Men vertelde ons dat die laatsten er ook niet meer zouden staan??? De autoroute hebben we niet gereden. Mvg. Edgard Verhasselt.

- 21 oktober 2021 - Jill

Interessante en zeer bruikbare begeleiding bij dit evenement. De uitgewerkte wandeling in Damme zorgt voor een fijn extraatje!

- 5 oktober 2021 - Marijke Staljanssens

Zeer complete gids, topper!

- 7 september 2021 - claudine.defoor

We deden de fietsroute: echt een aanrader! Prachtige, rustige fietswegen en heerlijke, verrassende adresjes onderweg! We hebben genoten in het zonnetje van al het moois onderweg! Alleen spijtig dat er geen mogelijkheid was om de VR-kijkers te ontsmetten.

- 31 augustus 2021 - katrien Gilbert

De autoroute was super. je hoeft helemaal niet naar het Zwin zelf te gaan om info. We waren met een groepje die op hun budget moesten letten. (ingang Zwin 10 euro + 5 euro parking). Dus voor veel mensen was dit 15 euro uitgespaard. Dus mooi meegenomen. Iedereen was vol lof over de autoroute.

- 10 augustus 2021 - Karen

Toffe routes, prima info

- 28 juli 2021 - Nicole demeyere

Tip: zorg ervoor dat alle kijkers ook effectief werken. Eerst Brugge , dan Damme! Ontgoochelend als je de toer doet.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?