Reacties op 40 x bezienswaardigheden Barcelona: Bezoek de oude stad en omgeving"

10 ervaringen

- 8 mei 2024 - Vanessa

Heel goede site waar je veel info vind over reizen heb deze site al meerdere keren bezocht en meerdere reis boekjes besteld. Zeker een aanrader.

- 25 december 2023 - yves van herzele

topgids

- 29 juli 2023 - Anita Zuidinga

Prima gids gedownload met veel adviezen en vooral bruikbare tips. Al vaker een gids geraadpleegd en geeft duidelijke en betrouwbare informatie. Hopen dat we begin oktober in Barcelona er veel plezier van hebben.

- 14 februari 2023 - miranca

duidelijk, TOP

- 18 januari 2023 - Mariette lippens

Wat wij de max vinden in jullie gidsen zijn de mooi uitgestippelde wandelwegen.

- 22 februari 2020 - Jeanette Van waarde

Ik ben vorig jaar geweest maar ga weer terug,er stonden zoveel dingen in die ik zeker wil gaan bezoeken , er is zoveel te zien en nu de keus ook weer moeilijk ga vinden, maar een zeer goede leidraad om deze gids te gebruiken

- 27 december 2019 - Tom Vleugels

Op basis van de gids heb ik een aantal bezienswaardigheden in Barcelona geselecteerd. Wanneer je daar dan aankomt sluit de beschrijving van de gids zo aan dat het lijkt alsof het geen onbekend terrein is. Zalige meerwaarde om hiervan gebruik te mogen maken.

- 20 september 2019 - De Soete Tonny

We zijn net een weekje in Barcelona geweest en al onze uitstapjes waren op basis van de tips en de gids van de site. We hebben er echt van genoten.

- 9 april 2019 - MUlder Jessica

Duidelijke wandelroutes, goede uitleg en makkelijk te herkennen in het echt! Een plezier om deze gids bij te hebben!

- 15 december 2018 - Gabriëlle

Super handige en interessante reisgids. Dankzij deze reisgids hebben we plekken ontdekt die we nog niet kenden en waren we er op het juiste moment. Het heeft onze reis onvergetelijk gemaakt.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?