Seroe Colorado Hiking Trail op Aruba

  • Startpunt: Seroe Colorado Community Church
  • Eindpunt: Seroe Colorado Community Church
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 5,9 km
  • Duur: 1,5 uur
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Wande langs natural bridge en Baby Beach in Seroe Colorado

Deze wandeling komt langs enkele hoogtepunten op Aruba. Parkeer je wagen bij Rodger's Beach en begin je wandeling bij het Seroe Colorado Community Church en wandelt verder richting de natural bridge. Over een tijdsbestek van duizenden jaren hebben beukende golven en sterke wind langzaam de kalksteen kliffen langs de noordkust van Aruba uitgesleten en zo verschillende natuurlijke bruggen gecreëerd. Deze is één van de vele bruggen die je kan bezichtigen tijdens je vakantie op Aruba. Je vindt er een snackbar en een souvenirwinkeltje.

Wandel van aan de natural bridge verder naar het Colorado Point, op het meest oostelijke punt van Aruba. Bij Colorado Point kan je het pad volgen naar Baby Beach, een van de mooiste stranden op Aruba. Baby Beach staat vooral bekend om zijn kalme water en als een uitstekende snorkellocatie op Aruba. Vanaf het strand geniet je van een mooi uitzicht op de ongerepte natuur en de nabijgelegen bergen.

ABC eilanden

Gratis reisgids ABC-eilanden downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Aruba, Bonaire & Curaçao

Ontdek de ABC-eilanden via een complete reisgids en 22 uitgewerkte wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

Route op de kaart


Geschreven door

Yenthe Elsen

Gratis reisgids ABC-eilanden downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?